Doktora gitti ve olan oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste soylenecek cok sey var da bosver. Tek diyecegim esinin ailesini her konuda devre disi birak. Kendilerini dis kapinin mandali gibi hissetsinler. Hicbir seyine karistirma. Anne olmak kolay degil onlari baba dede babaanne yapiyoruz da kendimiz yipraniyoruz
O zaten neye bozuldu biliyor musun hersey nisan zamani basladi esimle kayinvalidedeydik biz kiyafet bakmaya gidiyoruz dedik gitmisten cok beğendim aldım..aldik dedim bana diyorki aaah safsarisin ah aceleci biz neden gormedik ne aldin niye aldin
Sanki kendisi giyecek
Ben durmadim yerimde
Seneye.nasilsa evlenceksiniz dedi.perdeleri taktirmayin kirlenir dedi. Evi tutmustuk
Perdeleri taktırdım
Mobilyalari internetten aldık
Nasil guveniyorsunuz nasil aldiniz birisi dolandirilmis vs vs dedi iplemedik
Halilari sehpalari mutfak esyalarini hepsini internetten aldik
Ev döşendi
Geldi oyle gördü
Dugun tarigine biz karar veedik cunku herseyi esim yaptı
Onun soz hakki yok
Gelinlik provama sadece esim ve ben gittik kendisi zaten çalışıyordu
Mekandan tut heryere kendimiz ayarladik
Aslinda.icten ice bana uyuz oldu
Simdi evlendik ozellikle disarda yemek yiyoruz ve snap.atiyorum
Yani.onun profilindeki kafasındaki gelin gibi degilim olmayacagim da
Evlendik pirlantalarimi büyüttük karat ini
Mosmor.oldu vardi zaten ne gerek vardi kac para verdiniz diye tutuştu
Bende bacak ustune atipta soyledim
Ogluna oglum hadi bu oyle diyor sen neden aliyorsun cokmu paranız var dedi kahroldu
Ona ne evet cok paramız var bu arada ama o bilmiyor.
Hahahahahhahahaha
Evim genelde pis dağınık hic umrumda degil bana nisanliyken evimize yatili temizlikci tutacağını söylerdi hepsi yalan dolan
Simdi o soz sahibi olamadi dis kapinin mandali ya ondan kuduruyor zaten
Birde kuzenim gelcekmis bayramda
Bana hazırlıklı ol sanada gelebilirler dedi
Bende bulurlarsa beni gelirler dedim
Neden dedi e biz bayramda tatile gidicez anne dedim mosmor oldu
Hadi beraber bir oh cekelim de icimiz rahatlasin arkadasim.
Ooooooooooooooooohhhhhhhhh

Enfeksiyon sorunum varken ama bu ortaya cikmamisken bana ukalaca sen cok kafana takiyorsun yeaaaaa.. kafana takmadigin ummadigin bir anda olcak. Siritarak gülerek askim olur yaaaa. Vurdumduymaz ve egolu cevaplar veriyordu. Sence nasil davranmis? Sence benim hosuma gitti mi bu davranış?hem fevrilik neresinde bunun ben cok sogukkanli davranıyorum doktora gittiginden beri.
Bence biraz sakin olun. Bende tedavi ile hamile kaldım. Anlıyorum bu durumu. Umut edip en sonunda oldu derken bir düşükte yaşadım. Sonra hamile kalabildim ve gerçekten hiç beklemediğim ayda tedaviden umut kestiğim anda. Bende enfeksiyon kaptım hemde eşimden kaynaklıydı. Umumi tuvaletleri kullandığı için ve inat yaparmış gibi hala sürekli kullanır ve enfeksiyon oluruz ikimiz. Tek tavsiyem sakin olun bu zor zamanlarda birbirinizden uzaklaşmayın. Çok fevrisiniz yazdıklarınızdan bile anlaşılıyor. Lütfen yanlış anlamayın aynı yollardan bende geçtim.

Zamana bırak canım ya 7 ay daha ne ki ...
Ayrıca sizin evliliğiniz daha oturmamış . Çocuk olursa bir de üstüne tuz biber Eker.

Daha 7 aylık evlisiniz. Neden birbirinizi bu şekilde yoruyorsunuz ?
Enfeksiyon tedavisi için bol su içmeniz gerekiyor. Birde sirkeli su ile özel bölgenizi temizleyin çok faydasını gördüm ben.

Çocuk için acele etme. Birbirinizi tanıyın.

Acelen ne canim dur bi adam ne oldugnh sasirmis sok yasamis ustune gitme. Bi kendine gelsin yuzlessin alir ilacini. Sanki yangindan mal kaciriyosun. Zaten yeni evlisin ne yani cocuk hemen olmasa ne olur.

Daha 7 aylık evlilik ve siz tüp bebek mi teklif ettiniz? 2 senelik evliyim 8 aydır deniyoruz henüz hiç aklımdan tüp bebek geçmedi. Biraz sakin. Eşinizi biraz tanıyın kendinize evliliginize zaman tanıyın.

Keciboynuzu pekmezi .findik ceviz bal karisimi yedir esine. Bizdede benzer sorunlar olmustu cok ciddi değildi ama ben esime bunlari yedirdigim ay hamile kaldim :D

Zaten internette de yaziyor hamileyken de kullaniliyormus ve doktorlar bir sorun olmaz diyor sorduğumda. O bahane etti hapı. Yani biz korunuyor muyuz cocuk istiyor muyuz istemiyor muyuz onu ogrenmek icin sordu.
Bir de böyle cok biliyorlar mis gibi konusmuyorlar mi eee yaptık olmadı diye
Siz kacinci ayda yatırmıştınız tup bebeği?
Burada bazi arkadaslar ne bu acele tarzı konusmusta bana..
evliligin 3.senesinde ilk sene istemedik korunduk zaten dkontrol hapi korunma işinde vur derken öldür du beni.bi daha içmem o zikkimi.kimisininde üremesine engel olamiyor.o hap.

evliligin 3.senesinde ilk sene istemedik korunduk zaten dkontrol hapi korunma işinde vur derken öldür du beni.bi daha içmem o zikkimi.kimisininde üremesine engel olamiyor.o hap.
He valla onu kullanipta hamile kalanlar var birde butun dengesi sarsılıyor kimisinin sinir stres bomba kimisi hastanelik oluyor o haplardan ölen bile varmis

Iyi geceler hanımlar 7 aylık evliyim. Korunmasiz iliski yaşıyoruz ama cocugumuz olmadı. Bu süreçte ben cok defa doktora gittim adet düzenim bozuldu ve rahimde enfeksiyon var dendi.
Ilac kullandım.
Düzeldim ve korunmasiz iliskimizden sonra adetim 15 gün kadar gecikince test yaptırdım. Negatif ve enfeksiyon tekrarlamış. Doktor ayni ilaclari reçete etmiş. Iyice sinir küpüne döndüm ve sogan suyu yaptim söktürücü ile adet gördüm en sonunda eşime patladım belki sende var bana bulaşıyor neden doktora gitmiyorsun biktim enfeksiyondan falan diye..
Gitmedi.Surekli erteledi.
Gitmemesini gectim cokta ukala davranışlar sergiledi bana bu süreçte. Kendisi ve annesi.
Yok kafana takıyorsun,beklemedigin bir anda olcak cocuk
Yok sigara iciyorsun
Kayinvalide zaten evlendik 1 ay sonra korunuyor musunuz siz diye sordu neymis ben tiroid hapı kullanıyormuşum da acaba sorun olur muymus. Bizde eşşek tik ya sanki anlamadık neden sorduğunu. Ben zayıf misim vucudumu temizlememisim ama hamile kalmaya çalışıyormuşum.
Sanki hamile kalmak istemek tek basina verilen bir karar.
Her neyse.Esim doktora gitti ve sperm sayısı düşük çıktı. Ben ona enfeksiyon icin git demistim sperm testi verdi bide.
Doktor vitamin vercem 3 ay kullancaksin demiş.
Bu arada doktoru telefonla arıyor,bende neden recete kodunu istemedin alırdık ilaclari dedim.
Moralsiz,keyifsiz.nerden öğrenmişse de bana keciboynuzu yapayimmi diyor.
Ben cok sogukkanli davranıyorum.onu kaale bile almıyorum neredeyse hak etti çünkü beni cok üzmüştü. Onun icin üzülüyorum yalan yok ama bana kibirli ve ukala davranışlarını unutamiyorum.Ayrica cokta cocuk isteyen birisi adetim 2 gun geciksin gider test alır gelir.onumuzu az cok gorebiliyorum zaten. Ne yapmam lazim bu süreçte ic dunyam.karman corman oldu. Moralsizim.Internette de pek ic acıcı seyler yazmiyor. Esime tabiki destek olacağım ama onu üzgün ve kafasi bozuk görmek beni üzdü. Bir de dikkat ettim sigara içmiyor. Aramiz iyi.Ama ben az cok bu isleri bildigim icin tüp bebek lafi ettim dün bir ara internette okuduklarima bakip.bana ne tüp bebegi yaaa dedi.Boyle artist hareketlerinden de hic hoşlanmıyorum. Erkekler cok etkilenir.mi bu durumlardan?nasil davranmam gerekiyor. Biraz zorlayıcı olmali miyim. Ilaclari bile almadı henüz. Zaten cok rahat relax vurdumduymaz birisi offff

Sperm sayısı düşük birini duymuştum burda. Eşi öyle olan daha doğrusu. 3 ay beslenme kürü yapmış adam. Keçiboynuzu pekmezi vs de varmış sağlıklı beslenmiş ne varsa yemiş işte şimdi hatırlamıyorum tam... sonra hamile kaldım diyodu kız. Beslenme baya işe yarıyormuş yani.

Eşine söyle bence hem sağlam beslensin hem de vitaminlerini kullansın

Tüp bebek için daha erken bence

Arkadaslar esimin sonuclarini whatsaptan yolladi bana eşim geceden beri uyumuyorum uykumda yoktu zaten morfoloji yüzde 3 cıkmış yaninda olmasi gereken deger yuzde 4 deniyor bir doktor nasil bunu söylemez zaten ilgisiz birisiymis. Esime soylemek zorunda kaldim baksana boyle cıkmış sonucun diye hareketlilik yuzde 40 cıkmış birde progresif motilite yuzde 30 cikmis oda en az yuzde 32 olmaliymis.
Google a.sordum yuzde 35.olmalı diyor
Her türlü düşük anlayacağınız
Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi
Yeni farkettim sabahtan beri bakiyorum internete.

Safsarisin Safsarisin bu yazdığın değerler gayet normal canım tabi testi yaptırdığın hastane veya labaratuvar da çok önemli bazen ciddi farklar olabiliyor .

Başka parametreler de olması gerekirdi ama tümüyle incelenmesi gereken bir test hepsi yapılmadı mı sen mi yazmadın? Senin yazdigin değerler referans aralığında .

Safsarisin Safsarisin bu yazdığın değerler gayet normal canım tabi testi yaptırdığın hastane veya labaratuvar da çok önemli bazen ciddi farklar olabiliyor .

Başka parametreler de olması gerekirdi ama tümüyle incelenmesi gereken bir test hepsi yapılmadı mı sen mi yazmadın? Senin yazdigin değerler referans aralığında .
Canim yapıldı hepsi ben hepsini yazmadim pardon.
Görünüm gri opak
Volum 2,5 ml
Viskotise normal
Ph 8
Sperm sayisi 10,8milyon :(
Yuvarlak hucre 0,8

MOTILITE
Progresif motilite %30 referans aralığı %32 yaziyor karşısında internete yazdim yuzde 35 olmali diyor bu düşük sanırım
Non progresig motilite %10 referans aralığı toplam ağırlık (PM+NPM %40) yaziyor yani hareket hizi sanırım bununda internette %50 olmasi gerektigi yazıyordu
Immotil %60

MORFOLOJI
Normal %3 karşısında WHO kriterleri %4 yaziyor
Baş defekti %36
Boyun ya da orta parca defekti %23
Kuyruk defekti %20
Bas boyun ve ya bas kuyruk vs %18
Sonuclar bu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X