- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin

Doğumgünü mde süpriz bu oldu
Allah 'ın hikmeti.
Hayallller hayaller aah aaaah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok dogru söylediniz esim bunu ogrenince.kadinlar kulubune girmis sanirim keciboynuzu kurunu ogrenmis ama.pekte israrci degildi suan çarşıda bakalim alacakmiMalesef ki sorun erkekte bile çıksa takibini yapan, tedavisi için ilaçla-kürle eşinin peşinde dolanan biz kadınlar oluyoruz yine. İnternete hiç "sperm sayısı düşük erkekler nasıl baba oluruz " gibi bir forum-konu var mı, hayır yok... Ama kk de tüp bebek bölümünde sperm sayısı düşüklüğü, morfoloji bozukluğu vs ile alakalı konularda kadınlar sürekli araştırma-konuşma halinde... Sanki kadının sperm sayısı düşükbi de erkekler bu tip şeyleri kabullenmek istemiyor, acayip moralleri bozuluyor vs.
Yani malesef ki iş yine size düşüyor![]()
bebek yapma süreci hassas bir süreç. kusur bende, sende çekişmesine girmeden birlikte hareket etmenizi öneririm.Canim yapıldı hepsi ben hepsini yazmadim pardon.
Görünüm gri opak
Volum 2,5 ml
Viskotise normal
Ph 8
Sperm sayisi 10,8milyon
Yuvarlak hucre 0,8
MOTILITE
Progresif motilite %30 referans aralığı %32 yaziyor karşısında internete yazdim yuzde 35 olmali diyor bu düşük sanırım
Non progresig motilite %10 referans aralığı toplam ağırlık (PM+NPM %40) yaziyor yani hareket hizi sanırım bununda internette %50 olmasi gerektigi yazıyordu
Immotil %60
MORFOLOJI
Normal %3 karşısında WHO kriterleri %4 yaziyor
Baş defekti %36
Boyun ya da orta parca defekti %23
Kuyruk defekti %20
Bas boyun ve ya bas kuyruk vs %18
Sonuclar bu![]()
Insallah insallah insallah insaallah Allah im büyüksün annem.10 sene sonra neredeyse aldı beni kucağına nasip hersey icime atiyorum ama dusunmemeye caliscam.bebek yapma süreci hassas bir süreç. kusur bende, sende çekişmesine girmeden birlikte hareket etmenizi öneririm.
doktorun verdiği vitamin desteği ile eşinizin değerleri normale dönecektir. stres yapmadan keyif alarak bu süreci atlatmaya çalışın.bebek sürecinde stres en büyük düşmanınız. ihtiyacınız olan sağlıklı 1 adet yumurta ile 1 adet sperm. her nasip vaktine gebedir. elbet sizinde güzel müjdeli haberinizi en kısa zamanda alacağız inşallah....
atma içine, al eşini karşına onu da kendini de rahatlatacak şekilde en ince ayrıntısına kadar konuşun.. konuşmak her zaman iyi gelir. konuyu eskitmek iyidir, konuşmazsanız içinizde birikir, huzursuz eder.Insallah insallah insallah insaallah Allah im büyüksün annem.10 sene sonra neredeyse aldı beni kucağına nasip hersey icime atiyorum ama dusunmemeye caliscam.
Sey ben oyle yapmayi düşündüm zaten dun gece. Zaten hic uyumadim 1 saatlik uykuyla ayaktayim ama boyle cok desiyormus gibi olmak istemedimatma içine, al eşini karşına onu da kendini de rahatlatacak şekilde en ince ayrıntısına kadar konuşun.. konuşmak her zaman iyi gelir. konuyu eskitmek iyidir, konuşmazsanız içinizde birikir, huzursuz eder.
akışa bırakın. evliliğinizin en güzel yıllarını ne kendinize ne eşinize zehir etmeyinhiç ummadığınız anda gelecek bebişiniz.
maşallah size.Sey ben oyle yapmayi düşündüm zaten dun gece. Zaten hic uyumadim 1 saatlik uykuyla ayaktayim ama boyle cok desiyormus gibi olmak istemedim
Morali baya bozuktu.
Gittim sarıldım
Öptüm
Laf atim güldürdüm
Ben zaten cok komik birisiyim
Ama evet icime atmamaliyim yoksa boynum düzleşir. Duzlesme var zaten tutulurum .
Uzulunce hastalanıyorum cogu insan gibi
Esimi cok seviyorum yemin ederim Allah in ustune yemin ederim bir daha dunyay gelsem onunla evlenirim. Birde yalnız bir insan babasiz büyümüş,yatili okullarda büyümüş.
Ukala kaynanaya da cok laf sokasim var uyuz oldugum zamanlar.oluyor ama o da ne yazikki parkinson hastası.
Akışına birakcam gercekten.
Zaten tatile çıkacağız![]()
Insallah allah agzinizdan duysun varolun. Cok tesekkur ederim size... Sevgilermaşallah size.
inşallah böyle sevgi içinde geçer evliliğiniz ve sevginiz bebiş haberi ile taçlanır...
kv boşverin. insanlar konuşur. duysanız da konuşur, duymasanız da. zamanla kulak asmamayı öğreneceksiniz.
şimdiden iyi tatiller dilerim, keyfini çıkarın, bol bol eğlenin :)
Fıtrat meselesi sanırım. Bence Allah bizi kelimenin tam anlamıyla anaç yaratmış, içgüdüsel olarak genelde biz daha çok sahipleniyoruz bu meseleyi. Siz de bebek istiyorsanız ipleri elinize alınCok dogru söylediniz esim bunu ogrenince.kadinlar kulubune girmis sanirim keciboynuzu kurunu ogrenmis ama.pekte israrci degildi suan çarşıda bakalim alacakmi
Biz kadinlar neden boyleyiz daha dogrusu erkekler neden böyle?
Dünden beri de keyfi.yok hic garibimin daha dogrusu öğrendiğinden beri
Bu konularda bilginiz varmi.yukarida sonuclari yazdim bensizin yorumun hemen üstünde
Siz de sağolun.Insallah allah agzinizdan duysun varolun. Cok tesekkur ederim size... Sevgiler
Keçiboynuzu kurunu uygulayacagiz iste tabiki kendisinden geldi zaten fikir ben bisey söylemeden.roka salatasi super fikir cok sever zaten. Balikta sever. Nohut yemegini umarim yer benimki biraz huysuz.Fıtrat meselesi sanırım. Bence Allah bizi kelimenin tam anlamıyla anaç yaratmış, içgüdüsel olarak genelde biz daha çok sahipleniyoruz bu meseleyi. Siz de bebek istiyorsanız ipleri elinize alıneşinize destek olun, moral verin, ilaç ve kürlerle düzelebilecek bir sorun bu deyin.
Değerleriniz düşük ama çok çok daha kötü olabilirdi bi kere bunu düşünüp umutsuz olmayın. Doktorunuzun vereceği vitamin takviyelerini, ilaçları eşinizin düzenli kuşlanmasını sağlayın. Keçiboynuzu kürü çok faydalı ama hergün hazırlamaya üşenirseniz soğuk sıkım keçiboynuzu özü de etkili. Sigara çok olumsuz etkiliyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Eşiniz bol bol yeşillik yesin (roka, tere vs) antioksidan etkisi var. Haftada en az 1 kere nahut yemeği yapın, ıslattığınız suyu ile. Çakşır suyu da alıp kullanın. Bir de erkeklerde değerlerin düzelmesi için en az 3 ay bunları uygulamak gerekiyor, kiminde bu süre 6 ay kimin de 9 ay. Şimdilik bunlar geldi aklıma.
Bak yazdim assagiya canim. Isin dogrusu kaynana hapi soruyor zayifligima ve sigarama laf ediyordu. Vucudumu temizle meden hamile kalmaya calisiyormusumKaç yaslarındasınız? Sperm sayısı kaç? Her sey hallolur da ‘ne tup bebegı yeaaa’ gibi bir tavırla zor.. yine de kecınoynuzu bılmemne arastırıp denemek ıstemesi güzel.. belkı kabullenmek zor geldıgı ıcon tup bebek lafı ettırmıyor.. bıze dr tup dedıgınde gulup gectık,sonra 3 kez denemek zorunda kaldık :) duygularını baskılama,ilk once bi güzel hallet adamı becer,bak gordunmu ananla ıkınız benım tıroıdıme laf ettınız sorun sendeymıs de (rahatlarsın) sonra ama sen de sogarayı bırak.. sonra kafa kafaya verıp adam gıbı bır dr a gıdıp kendınıze bır rota cızın.. bu surecten de aman ha kv yi haberdar etmeyın
Aynısından bende de var,ve bu tipler değişmiyor maelesef 2 sene oldu adam bütün gün yatıyım,uyuyum derdinde ben ömrü hayatım boyunca bu kadar tembel bir insanı görmedimAhhh ahhh cok tembel ama benimkine hersey zor geliyor. Evde cop poseti yok sogan yok deterjan yok alsana diyorum oofff askim ya yarin aliriz diyor. Boylesini gormus muydun :))
Defrent sagolsun kadin dogumcumuz cevap vermeye tenezzül bile etmedi mavi cizgi yapti.adamin zaten morali bozuk esim cok tatsiz senlik biseyok diyo neyin var ne oldu askim diyorm yok bise dedi üstlemedim bende.baya tatsiz onu hic böyle görmemiştim gecenlerde dogumgunumdu hamile olsamda en guzel dogumgunu hediyesi olsa bana ama test yapsam simdi çıkmaz daha var adetime dedim
Doğumgünü mde süpriz bu oldu
Allah 'ın hikmeti.
Hayallller hayaller aah aaaah.
Canim yapıldı hepsi ben hepsini yazmadim pardon.
Görünüm gri opak
Volum 2,5 ml
Viskotise normal
Ph 8
Sperm sayisi 10,8milyon
Yuvarlak hucre 0,8
MOTILITE
Progresif motilite %30 referans aralığı %32 yaziyor karşısında internete yazdim yuzde 35 olmali diyor bu düşük sanırım
Non progresig motilite %10 referans aralığı toplam ağırlık (PM+NPM %40) yaziyor yani hareket hizi sanırım bununda internette %50 olmasi gerektigi yazıyordu
Immotil %60
MORFOLOJI
Normal %3 karşısında WHO kriterleri %4 yaziyor
Baş defekti %36
Boyun ya da orta parca defekti %23
Kuyruk defekti %20
Bas boyun ve ya bas kuyruk vs %18
Sonuclar bu![]()
Canim yazdiklarin pozitif ve oldukca moral verici oncelikle bunu bilCanım insanin bu durumlarla karşılaşınca hissettiğin şeyleri hissetmesi çok normal . Ben o yüzden bi toparlanın dedim önce yani 1 2 ay kafanızı toplayın sakinlesin. Yazmıştım sana erkekler aslında daha fazla takiyor bu durumu ama belli etmemeye çalışıyorlar.
Toparlanıp sakinleştikten sonra ikinizin beraber adamakıllı işinde uzman bir yere gitmeniz lazım . Öncelikle doğru tespitler yapılabilmesi için . Gerçekten tedaviye ihtiyacınız var mı yok mu bu konuda işini gerçekten iyi yapan uzman görüşü almalısınız çift olarak .
Dediğim gibi yazdığın değerler gerçekten " normal "yaptırdığınız yerde önemli tekrar söylüyorum . Senin yazdıkların kadarı ile konuşuyorum eksik bilgiler de mevcut sanki detaylı yapılmamış gibi eğer bukadar sa test .
Rabbim dermansız dert vermesin bunlar asilmayacak problemler değil sende enfeksiyonun için bol bol su iç iç çamaşırlarına dikkat et ayaklarını kendini yaz da olsa üşütme . Bol bol doğal antibiyotik olan soğan sarımsak tüket . En önemlisi iyi bir Dr araştırıp bul hangi ildesysen . Istanbuldaysaniz yada yakınsaniz orada işin ehillerini bulabilirsin. Küçük şehirlerde bu konuda uzman bulmak biraz daha zor hepsi değil ama öyle .
Benim tavsiyelerim bu kadar üzülmeyi bırak artık çözülecek şeyler bunlar . Eşine de iyi davran birbirinize kenetlenirsiniz böyle durumlarda evliliginizi pekistirebilir.
Her durumda bardağın dolu tarafına bakmalıyız biraz![]()