Doktora kontrole gideceğim, bazı şikayetlerim var. Bunlar dışında gördüklerinizi söyleyebilir misiniz? (Resimli)

leilaylo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
579
208
103
Burun estetiği olalı 5 ay olacak 1 hafta sonra. Cuma günü kontrolüm var. Burnumun ön uç görünümden hiç memnun değilim. Ek olarak sağ çaprazda dalgalı bir görüntü var. Elleyince de o dalgalanmayı hissedebiliyorum. Burun açım çok kalkık olsun istememiştim bantlardan sonra yeterliydi ama açısı azaldı. Uç kısmın yukarı bakmasını istemiyordum zaten ama benimkinin uçu hafif aşağı dönük gibi hissediyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim

Eklentiler

• 12A5F9E5-1C2F-42DA-84AA-85755FAA7BAF.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 374
  • 27E83103-4102-40F8-A3EA-407CA9CCF72A.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 364
  • 971B5DD7-4C48-40F7-8207-854B8004326E.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 371
  • BE1703CF-8DA6-490C-8248-A2B7611BA39C.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 368
Bence burnun guzel ama cildin cok nemsiz duruyor. Sadece nemlendirici onerebilirim

Bu tarz doğal burunlardan çok var. O yüzden doğal bir ameliyat olmuş. Ama ben estetikte bu şekilde duran burun uçlarını sevmiyorum. Doğal olsun deyince de genelde bu şekilde yapıyorlar diğer türlü de yandan kaydırak gibi görünenlerden. Uç kısmı yapmak zor cidden çoğu doktor bana göre yapamıyor.
Bu arada önceki hali nasıldı bilmiyorum ama revizyona girmeye de değmez bu burun. Ben olsam bu şekilde kullanırdım kötü değil.

Evet fazla doğal oldu. Ön uç görünümü sevsem diğer sorunlar için ameliyat olmam ama gülünce önden çok garip duruyor. Eski burnuma göre baya güzel ama eskisi güzel olsa zaten yaptırmazdım. Tam karşı açıdan bile ucu böyle hafif yukarıdan çektiğimde ucu üçgen duruyor mesela. Görsel ekliyorum.

Eklentiler

• C6664F15-9012-4E50-8830-6FFFD01F6258.webp
    13 KB · Görüntüleme: 346
  • 7B7DDF7F-06AE-4129-BD35-2E69EBC1CD4D.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 358
Yani tabii ki estetik kaygılarla ameliyat olmuş birini özellikle uç kısmında bu görüntü tatmin etmez. Ucunu da yapamamış bu görüntüde maalesef.

Yani tabii ki estetik kaygılarla ameliyat olmuş birini özellikle uç kısmında bu görüntü tatmin etmez. Ucunu da yapamamış bu görüntüde maalesef.
Ben sırf estetik amaçlı oldum ameliyatı ancak beklentimi karşılamadı. 3K burun hayalim hiç yoktu zaten ama bu doğallık da fazla

Ben sırf estetik amaçlı oldum ameliyatı ancak beklentimi karşılamadı. 3K burun hayalim hiç yoktu zaten ama bu doğallık da fazla
O zaman bu burun net başarısız bana göre çünkü hasta beklentisiyle alakası yok. Geçmiş olsun, burun ameliyatlari dert valla bi olan pişman bi olmayan :d

O zaman bu burun net başarısız bana göre çünkü hasta beklentisiyle alakası yok. Geçmiş olsun, burun ameliyatlari dert valla bi olan pişman bi olmayan :d
Olduğuma pişman değilim allahtan öyle aşırı deforme bir burnum olmadı. Teşekkürler yorumlarınız için

Üzgünüm ama başarısız bir ameliyat olmuş,revizyon şart

Profilden görüntüsü güzel, ama yapılı burunlara göre biraz düşük evet, doğal duruyor. Daha fazla düşmediği takdirde iyi.

Fakat ön görüntüde kolumella aşağı sarkık gibi duruyor. Kötü gözükmüyor ama ileride ne olur bilmiyorum.

45 derecelik açıda burun ucunda bariz bir dalgalanma var evet, neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Burun ucundaki ödem indikçe daha çok ortaya çıkabilir belki?

Burnun ameliyatsız halini görsem daha iyi yorum yapabilirdim. Kemerli, daha düşük bir burunduysa evet, sonuç iyi, ama bundan çok da farklı değildiyse ameliyat olunmasa da olurmuş.

Teşekkürler yorumunuz için. Eskisi çok ince, kemerli, uzun ve düşüktü. Eskisine göre çok daha iyi. Ön görünüm sorun olmasa profilden düşük olmasını çok önemsemeyeceğim ama önü niye öyle çözemedim hala. Ödemdir dedim ama yok hiç hafifleme bile olmadı.

En azından doğal duruyor, yapay durmasından iyidir. Başka bir doktorun fikrini alsanız iyi olur belki, 5 ay erken henüz ama.

Bakalım kendi doktorumla görüşeyim o ne diyecek onun cevabında sonra yol alacağım. Teşekkürler
Doktorlar genelde kendi yaptıkları işin arkasında durmuyor, daha hatasını kabul edene denk gelmedim. Varsa da %1 filandır. Umarım tatmin edici bir açıklama yapar.

Doktorlar genelde kendi yaptıkları işin arkasında durmuyor, daha hatasını kabul edene denk gelmedim. Varsa da %1 filandır. Umarım tatmin edici bir açıklama yapar.
Heyecanlıyım ben de cuma günü göreceğiz bakalım ne çıkacak. Doktorum ameliyat öncesi çok pozitifti ama sonrasındaki tepkisini kestiremiyorum. Buna da şükür deyip gönderebilir bile

Burnunuz sizi çok rahatsız etmiyorsa,ameliyat olduğuma pişman değilim diyorsanız çok üzerinde durmayın bence.
Doktorunuz şikayetlerinizi kabul ederse ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Doktorunuza düzeltme için bir şans verir misiniz? Fikrimi sorarsanız vermeyin.Aynı doktora ikinci ameliyatın sonrası genellikle keşke ilk burnumu sevmeye çalışsaydım ile sonuçlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…