Bence burnun guzel ama cildin cok nemsiz duruyor. Sadece nemlendirici onerebilirimBurun estetiği olalı 5 ay olacak 1 hafta sonra. Cuma günü kontrolüm var. Burnumun ön uç görünümden hiç memnun değilim. Ek olarak sağ çaprazda dalgalı bir görüntü var. Elleyince de o dalgalanmayı hissedebiliyorum. Burun açım çok kalkık olsun istememiştim bantlardan sonra yeterliydi ama açısı azaldı. Uç kısmın yukarı bakmasını istemiyordum zaten ama benimkinin uçu hafif aşağı dönük gibi hissediyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim
Sormayın sabah güneş kremim topaklandı yüzümde ondan öyle yoksa böyle değilBence burnun guzel ama cildin cok nemsiz duruyor. Sadece nemlendirici onerebilirim
Şu ucu bir içime sinmiyor ya önden hafif kulakçubuğu yardımıyla kaldırınca hem yan hem önden tam istediğim gibi oluyor. Ama o kadar için değer mi bilemiyorumBen senin burnunu beğeniyorum acayip doğal oldu :)) sakın revizyon yaptırma
Evet fazla doğal oldu. Ön uç görünümü sevsem diğer sorunlar için ameliyat olmam ama gülünce önden çok garip duruyor. Eski burnuma göre baya güzel ama eskisi güzel olsa zaten yaptırmazdım. Tam karşı açıdan bile ucu böyle hafif yukarıdan çektiğimde ucu üçgen duruyor mesela. Görsel ekliyorum.Bu tarz doğal burunlardan çok var. O yüzden doğal bir ameliyat olmuş. Ama ben estetikte bu şekilde duran burun uçlarını sevmiyorum. Doğal olsun deyince de genelde bu şekilde yapıyorlar diğer türlü de yandan kaydırak gibi görünenlerden. Uç kısmı yapmak zor cidden çoğu doktor bana göre yapamıyor.
Bu arada önceki hali nasıldı bilmiyorum ama revizyona girmeye de değmez bu burun. Ben olsam bu şekilde kullanırdım kötü değil.
Yani tabii ki estetik kaygılarla ameliyat olmuş birini özellikle uç kısmında bu görüntü tatmin etmez. Ucunu da yapamamış bu görüntüde maalesef.Evet fazla doğal oldu. Ön uç görünümü sevsem diğer sorunlar için ameliyat olmam ama gülünce önden çok garip duruyor. Eski burnuma göre baya güzel ama eskisi güzel olsa zaten yaptırmazdım. Tam karşı açıdan bile ucu böyle hafif yukarıdan çektiğimde ucu üçgen duruyor mesela. Görsel ekliyorum.
Ben sırf estetik amaçlı oldum ameliyatı ancak beklentimi karşılamadı. 3K burun hayalim hiç yoktu zaten ama bu doğallık da fazlaYani tabii ki estetik kaygılarla ameliyat olmuş birini özellikle uç kısmında bu görüntü tatmin etmez. Ucunu da yapamamış bu görüntüde maalesef.
O zaman bu burun net başarısız bana göre çünkü hasta beklentisiyle alakası yok. Geçmiş olsun, burun ameliyatlari dert valla bi olan pişman bi olmayan :dBen sırf estetik amaçlı oldum ameliyatı ancak beklentimi karşılamadı. 3K burun hayalim hiç yoktu zaten ama bu doğallık da fazla
Olduğuma pişman değilim allahtan öyle aşırı deforme bir burnum olmadı. Teşekkürler yorumlarınız içinO zaman bu burun net başarısız bana göre çünkü hasta beklentisiyle alakası yok. Geçmiş olsun, burun ameliyatlari dert valla bi olan pişman bi olmayan :d
Üzgünüm ama başarısız bir ameliyat olmuş,revizyon şartBurun estetiği olalı 5 ay olacak 1 hafta sonra. Cuma günü kontrolüm var. Burnumun ön uç görünümden hiç memnun değilim. Ek olarak sağ çaprazda dalgalı bir görüntü var. Elleyince de o dalgalanmayı hissedebiliyorum. Burun açım çok kalkık olsun istememiştim bantlardan sonra yeterliydi ama açısı azaldı. Uç kısmın yukarı bakmasını istemiyordum zaten ama benimkinin uçu hafif aşağı dönük gibi hissediyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim
Teşekkür ederim zaman ayırdığınız içinÜzgünüm ama başarısız bir ameliyat olmuş,revizyon şart
Teşekkürler yorumunuz için. Eskisi çok ince, kemerli, uzun ve düşüktü. Eskisine göre çok daha iyi. Ön görünüm sorun olmasa profilden düşük olmasını çok önemsemeyeceğim ama önü niye öyle çözemedim hala. Ödemdir dedim ama yok hiç hafifleme bile olmadı.Profilden görüntüsü güzel, ama yapılı burunlara göre biraz düşük evet, doğal duruyor. Daha fazla düşmediği takdirde iyi.
Fakat ön görüntüde kolumella aşağı sarkık gibi duruyor. Kötü gözükmüyor ama ileride ne olur bilmiyorum.
45 derecelik açıda burun ucunda bariz bir dalgalanma var evet, neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Burun ucundaki ödem indikçe daha çok ortaya çıkabilir belki?
Burnun ameliyatsız halini görsem daha iyi yorum yapabilirdim. Kemerli, daha düşük bir burunduysa evet, sonuç iyi, ama bundan çok da farklı değildiyse ameliyat olunmasa da olurmuş.
En azından doğal duruyor, yapay durmasından iyidir. Başka bir doktorun fikrini alsanız iyi olur belki, 5 ay erken henüz ama.Teşekkürler yorumunuz için. Eskisi çok ince, kemerli, uzun ve düşüktü. Eskisine göre çok daha iyi. Ön görünüm sorun olmasa profilden düşük olmasını çok önemsemeyeceğim ama önü niye öyle çözemedim hala. Ödemdir dedim ama yok hiç hafifleme bile olmadı.
Bakalım kendi doktorumla görüşeyim o ne diyecek onun cevabında sonra yol alacağım. TeşekkürlerEn azından doğal duruyor, yapay durmasından iyidir. Başka bir doktorun fikrini alsanız iyi olur belki, 5 ay erken henüz ama.
Doktorlar genelde kendi yaptıkları işin arkasında durmuyor, daha hatasını kabul edene denk gelmedim. Varsa da %1 filandır. Umarım tatmin edici bir açıklama yapar.Bakalım kendi doktorumla görüşeyim o ne diyecek onun cevabında sonra yol alacağım. Teşekkürler
Heyecanlıyım ben de cuma günü göreceğiz bakalım ne çıkacak. Doktorum ameliyat öncesi çok pozitifti ama sonrasındaki tepkisini kestiremiyorum. Buna da şükür deyip gönderebilir bileDoktorlar genelde kendi yaptıkları işin arkasında durmuyor, daha hatasını kabul edene denk gelmedim. Varsa da %1 filandır. Umarım tatmin edici bir açıklama yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?