Doktora Ne Zaman Gitmek Gerekir?

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
158
Arkadaşlar merhaba

Biz eşimle tam 13 aydır korunmuyoruz, ovulasyon günlerimi de takip ediyoruz ama henüz hiç olumlu sonuç alamadık. Bu ay doktora danışmaya karar verdik. Benim merak ettiğim doktora reglin kaçıncı günü gitmek en sağlıklısı olur? Reglime 4 gün kaldı ve umudum yok açıkçası... ne zaman doktora gitmeliyiz sizce? Deneyimli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

14. Gun yumurtlama gunu oldugu icin o gun gitmeniz iyi olur esinizde uroloji doktoruna gitsin spermiyogram yapilan bir hastaneye basvurursa daha iyi olur sizde sorun cikarsa sorun bendeymis nasil olsa esimin gitmesine gerek yok diye dusunmeyin her iki taraftada sorun cikabilir hatta once esiniz muayene olsun spermiyogram baktirsin 4_5 gun iliskiye girmemeniz gerekir sizde 14. Gun muayeneye gidin spermiyogram sonuclarini da kadin dogum doktorunuza gosterin uroloji doktoru da bakacaktir ama kadin dogumcuya gostermektede fayda var.

Canim muayene ve tahliller reglin en yogun olduğu dönem olan 2. Veya 3. Günü gitmen gerekir. En azindan kist varmi, enfeksiyon varmi die bi bakar. Arkadas 14. Gun demis ama 14. Gun insan yumurtasi varmi büyümüş mü ne zaman çatlar die bakmaya gidrr

Dogru diyorsunuz 2. Veya 3. Gun hormon testleri yapiliyor ama once yunurtaliklara bakilsa daha iyi olur diye dusunuyorum ben oyle yapmistim :)

Adetinin 2. günü git canim çünkü hep öyle çağırıyor doktor

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bat yarın eğer regl olursam hemen randevu alıcam. Tabi umudum olmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…