Bence KPSS tercihi yap
Atanırsan bir gelirin olur sonuçta doktora bursu da çok yüksek Eğil ki
illa akamisyenlik diye diye yıllarını yedi bi tanıdığım. Bence ara dönemde doktora açarsa herhangi bi yer gir ama derslere devam etme bu 6 aylık dönemde kpss çalış. Bir dönem kaybetsen birşey olmaz. Hem akademisyenlik için de doktora yapıyor olmak şartını sağlamış olursun
Bulunduğunuz şehirde garsonluk, tezgahtarlık, kasiyerlik gibi işlere başvurun madem. Başka yolu yok.
Ben olsam yazardım, en kötü ihtimalle bir süreliğine okulu dondurup atanıp giderdim. Çünkü özellikle bu devirde parasızlık çok kötü. Ayrıca doktoranın veya üniversitede kalmanın garantisi yok. Yani olmayabilirAçılan kadrolar önceki seneler gibi olsa nasılsa tercih edemiyoruz derdik ama bizim bölümün yazabileceği kadrolar açılmış. Kesin kazanacak olmasan bile insanın aklını karıştırıyor..
Aynen benimde öyle bir tanıdığım oldu.illa akamisyenlik diye diye yıllarını yedi bi tanıdığım. Bence ara dönemde doktora açarsa herhangi bi yer gir ama derslere devam etme bu 6 aylık dönemde kpss çalış. Bir dönem kaybetsen birşey olmaz. Hem akademisyenlik için de doktora yapıyor olmak şartını sağlamış olursun
Ben olsam yazardım, en kötü ihtimalle bir süreliğine okulu dondurup atanıp giderdim. Çünkü özellikle bu devirde parasızlık çok kötü. Ayrıca doktoranın veya üniversitede kalmanın garantisi yok. Yani olmayabilir
Bence KPSS tercihi yap
Atanırsan bir gelirin olur sonuçta doktora bursu da çok yüksek Eğil ki
Zaten öğrencisi oldugu yeri istiyor vardır bir bildiği. Zaten kararını vermiş ne soruyor anlamadım benAynen benimde öyle bir tanıdığım oldu.
Çok şey kaçırdı.
Halbuki 1-2 kadro Açılıyor.
O Kadroları da özel kişilere açıyorlar zaten.
Belirlediği kişiler için ilan veriyorlar.
Pek adaletli değil yani sistem orada.
Araştırma görevlisi olmayı deneyin. Ben yüksek lisans ders dönemimde atandım. Neredeyse 6bin maaş alıyorum. Şimdi de tezi yazıyorum. Üstelik kadrom yüksek yaptığım okulda ve acayip rahatım.
Zaten öğrencisi oldugu yeri istiyor vardır bir bildiği. Zaten kararını vermiş ne soruyor anlamadım ben
Araştırma görevlisi olmayı deneyin. Ben yüksek lisans ders dönemimde atandım. Neredeyse 6bin maaş alıyorum. Şimdi de tezi yazıyorum. Üstelik kadrom yüksek yaptığım okulda ve acayip rahatım.
Geri ödemeli mi2500 tl imiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?