• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktorculuk

blackolive

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
30
9
6
merabalar.. geçen sene anksiyete teşhisi konuldu bana ve doktor tavsiyesiyle 6 ay ilaç kullandım sonrada bıraktım. çok ilaca bağımlı olmak istemedim.son bikaç gün önce yine panik hissi geldi bende psikiyatriste gidiyim dedim ilaç hakkında soru sormak için. keşke gitmeseydim.. bu aralar çok kötüyüm gerilim tipi baş ağrım var dört gündür hiç geçmeyen. sürekli korku hissi geliyor kendime hastalıklar buluyorum falan. neyse doktorun odasına girdim telefonda bağırıyor birilerine.. o an aslında çıkmam gerekirdi ama kaldım. hiç suratıma bakmadan konuşuyordu kendimi iyice önemsiz ve gereksiz hissettirmişti. adam 70 yaşında bu arada kulaklarıda iyi duymuyor. sürekli beni tersleyerek konuşmaya başladı. ben cipralex kullanıyordum gecen sene dedim sizin verdiğiniz ilacın yan etkileri ona göre daha mı ağır diye sordum. pis pis bakıp ben öyle bişey mi dedim dedi??? onu öğrenmek için soruyorum zaten. cins. sonra artık sinir oldum ve yüzüme bakarmısınız konuşurken dedim hiç konuşuyormuşuz gibi hissetmiyorum öyle olunca dedim ve bana cidden ölümcül bakışlar atmaya başladı agresif insan. ve yüzüme karşı zaten paniğim.. sen korkaksın özgüvensizsin ciddi tedaviye ihtiyacın var dedi. bende niye öyle diyorsunuz sadece panik atağım var dedim. oda ne yani yalan mı söyliyim dedi. ukala herif. küfür eder gibi söylüyor ama bunları. nedense konuşma boyunca yüzüme bakmayan adam korkaksın falan derken gözlerimin içine baktı iyide etki bıraktı.hala uyuyamadım delimiyim diye düşünüyorum. odasından çıkıp hastane korıdorunda ağladım nefes alamadm agzım asırı kurudu oda strestenmiş. herkes bana baktı. sonra kadın bi psikologla görüştüm o rahatlattı beni. böyle işte kızlar. bunu yazmak istemiyordum bi yandan çünkü korktum doktoru haklı bulursunuz diye.. o zaman iyice manyağa bağlarım. beni haklı bulmadıysanız hiç söylemeyin şu sıralar hiç kaldıramam böyle bişeyi korkuyorum herşeyden. çok takıntılıyım.. bi yandan adamın dedikleri beni güçlendirdi. şikayet etmeye gitti o sırada annem hatta hastane müdürü kağıdı ısrarla anneme uzatıp şikayet edin diyormuş ama annem merhametli kadındır uğraşmadı. teşekkürler şimdiden yprumlar için..

Doktor diye cok guvenme teyzemin psikologu intihar etmisti . yani o oyle dedi diye olacak degil. Halt etmis ya tedaviyle gayet bu dertlerinden kurtulabilirsin. Doktorun nesi hakli ayrica, hipokrat yemini ederken icinden tombul tombul memeler sarkisini mi soyluyormus acabaa.
Sen kafana takma bu tip insanlari. Cogu kacik.

M Mutlak Butlan egosuna yediremedi benim o lafımı. koskoca doktor sonuçta atomu parçalamış falan.. çok haklısın acayip rahatladım teşekkür ederim :)

o şikayeti etmeliydin neden biliyor musun bak sende bu denli bir etki bıraktı senden daha zayıf birilerinin hayatına malolabilir bu adamın yapacakları...bende anksiyeteliyim panikataklıyım seni anlıyorum sen başlangıç aşamasındaki bir bozukluğun önlemini almak isterken daha da yıkıldın..bırak başkalarıda yıkılmasın.

merabalar.. geçen sene anksiyete teşhisi konuldu bana ve doktor tavsiyesiyle 6 ay ilaç kullandım sonrada bıraktım. çok ilaca bağımlı olmak istemedim.son bikaç gün önce yine panik hissi geldi bende psikiyatriste gidiyim dedim ilaç hakkında soru sormak için. keşke gitmeseydim.. bu aralar çok kötüyüm gerilim tipi baş ağrım var dört gündür hiç geçmeyen. sürekli korku hissi geliyor kendime hastalıklar buluyorum falan. neyse doktorun odasına girdim telefonda bağırıyor birilerine.. o an aslında çıkmam gerekirdi ama kaldım. hiç suratıma bakmadan konuşuyordu kendimi iyice önemsiz ve gereksiz hissettirmişti. adam 70 yaşında bu arada kulaklarıda iyi duymuyor. sürekli beni tersleyerek konuşmaya başladı. ben cipralex kullanıyordum gecen sene dedim sizin verdiğiniz ilacın yan etkileri ona göre daha mı ağır diye sordum. pis pis bakıp ben öyle bişey mi dedim dedi??? onu öğrenmek için soruyorum zaten. cins. sonra artık sinir oldum ve yüzüme bakarmısınız konuşurken dedim hiç konuşuyormuşuz gibi hissetmiyorum öyle olunca dedim ve bana cidden ölümcül bakışlar atmaya başladı agresif insan. ve yüzüme karşı zaten paniğim.. sen korkaksın özgüvensizsin ciddi tedaviye ihtiyacın var dedi. bende niye öyle diyorsunuz sadece panik atağım var dedim. oda ne yani yalan mı söyliyim dedi. ukala herif. küfür eder gibi söylüyor ama bunları. nedense konuşma boyunca yüzüme bakmayan adam korkaksın falan derken gözlerimin içine baktı iyide etki bıraktı.hala uyuyamadım delimiyim diye düşünüyorum. odasından çıkıp hastane korıdorunda ağladım nefes alamadm agzım asırı kurudu oda strestenmiş. herkes bana baktı. sonra kadın bi psikologla görüştüm o rahatlattı beni. böyle işte kızlar. bunu yazmak istemiyordum bi yandan çünkü korktum doktoru haklı bulursunuz diye.. o zaman iyice manyağa bağlarım. beni haklı bulmadıysanız hiç söylemeyin şu sıralar hiç kaldıramam böyle bişeyi korkuyorum herşeyden. çok takıntılıyım.. bi yandan adamın dedikleri beni güçlendirdi. şikayet etmeye gitti o sırada annem hatta hastane müdürü kağıdı ısrarla anneme uzatıp şikayet edin diyormuş ama annem merhametli kadındır uğraşmadı. teşekkürler şimdiden yprumlar için..
komşu söylese manyak mı ne der geçeriz de psikiyatrist söyleyince böyle kendinizi üzmenizi anlıyorum
ama o da insan ve sinirli anına denk gelmiş
ve çok da düşüncesiz kaba bir insan
psikiyatrist değiştirin başkasıyla devam edin kesinlikle terapinize
terbiyesiz adam..

Sizi haksız bulan sadece şikayet etmediğiniz için haksız bulur.
Yoksa doktorun haklı bir tarafı yok tabii ki.

Gerçekten 70 yaşındaysan git bi emekli ol artık yani.
Geleni geçeni azarayınca doktorluk yapılmış mı oluyor.

İyi bir doktor araştırın, tedaviye başlayın ve tamamlayın.
Bu şanssızlıkmış, kolay da denk gelmez böylesi zaten.

Canım geçmiş olsun her dr en iyisini bilir diye bir şey yok zaten öyle olsa hiçbir hasta tedavisiz kalmazdı... Kötü bir tesadüf olmuş seninki.. O dediğin ilacı ben de kullanmıştım dedemi kaybettiğim zaman(kötü bir şekilde kaybettik) kötü durumdaydım geceleri korkudan uyuyamıyordum rapor verip o ilacı ve atarax diye bir ilacı başlamıştım... Cipralex yavaş yavaş bırakılması gereken bir ilaç yoksa çok fena etki yapıyor vücutta ağır bir ilaç.. Bağımlı olma zaten canım ilaçlara.. Psikiyatr dan çok psikologlar daha iyi bana göre.. İlaçsız çözülebiliyorsa psikolog en iyisi.. Psikiyatrlar direk ilaca başvuruyor... İnşallah kendin atlatırsın...

o şikayeti etmeliydin neden biliyor musun bak sende bu denli bir etki bıraktı senden daha zayıf birilerinin hayatına malolabilir bu adamın yapacakları...bende anksiyeteliyim panikataklıyım seni anlıyorum sen başlangıç aşamasındaki bir bozukluğun önlemini almak isterken daha da yıkıldın..bırak başkalarıda yıkılmasın.

zaten hemen onu düşündüm. ya intihara meyilli biri olsaydım o zaman nolucaktı? kesinlikle edicem artık gitsin çiçek falan mı eker evinde televizyon mu izler bilemicem.

komşu söylese manyak mı ne der geçeriz de psikiyatrist söyleyince böyle kendinizi üzmenizi anlıyorum
ama o da insan ve sinirli anına denk gelmiş
ve çok da düşüncesiz kaba bir insan
psikiyatrist değiştirin başkasıyla devam edin kesinlikle terapinize
terbiyesiz adam..

ilk defa bi gidiyim dedim işte böylesi denk geldi. sizin yorumlarınızdan sonra takmıyorum teşekkür ederim :)

Sizi haksız bulan sadece şikayet etmediğiniz için haksız bulur.
Yoksa doktorun haklı bir tarafı yok tabii ki.

Gerçekten 70 yaşındaysan git bi emekli ol artık yani.
Geleni geçeni azarayınca doktorluk yapılmış mı oluyor.

İyi bir doktor araştırın, tedaviye başlayın ve tamamlayın.
Bu şanssızlıkmış, kolay da denk gelmez böylesi zaten.

orda ölmeyi planlıyor sanırım.. ne kadar gıcık olmuşsam artık hiç etmediğim kadar şikayet ettim. hatta konu bile açtım yani ilk defa. takmıyorum şuan teşekkür ederm çok iyisnz :)

Canım geçmiş olsun her dr en iyisini bilir diye bir şey yok zaten öyle olsa hiçbir hasta tedavisiz kalmazdı... Kötü bir tesadüf olmuş seninki.. O dediğin ilacı ben de kullanmıştım dedemi kaybettiğim zaman(kötü bir şekilde kaybettik) kötü durumdaydım geceleri korkudan uyuyamıyordum rapor verip o ilacı ve atarax diye bir ilacı başlamıştım... Cipralex yavaş yavaş bırakılması gereken bir ilaç yoksa çok fena etki yapıyor vücutta ağır bir ilaç.. Bağımlı olma zaten canım ilaçlara.. Psikiyatr dan çok psikologlar daha iyi bana göre.. İlaçsız çözülebiliyorsa psikolog en iyisi.. Psikiyatrlar direk ilaca başvuruyor... İnşallah kendin atlatırsın...

canım başın sağolsun öncelikle. cipralex yinede en hafif yan etkileri olan ilaçmış psikolog kadında onu kullan dedi. bende uykusuzluk yapıyor bak hala uyuyamadım ama geçer heralde. spor iş güç ve ilaç derken geçer gider zaten. şuan nasılsın?

canım başın sağolsun öncelikle. cipralex yinede en hafif yan etkileri olan ilaçmış psikolog kadında onu kullan dedi. bende uykusuzluk yapıyor bak hala uyuyamadım ama geçer heralde. spor iş güç ve ilaç derken geçer gider zaten. şuan nasılsın?

Allah razı olsun sağol.. O günlerime göre çok daha iyiyim ama doğumdan sonra da çok talihsiz günler yaşadım.. Ben de şimdi bilmiyorum neye giriyor sürekli en ufak bişiyi kafamda çok kourgulayıp tedirgin oluyorum bunu aşamadım aşamazsam doktora gidicem... Mesela en basit bir olay bebeğim uyurken lavabodayım ya eşim de tv izliyor ufak bi tık sesi geliyor normaldir evlerde yani.. Hemen kafamda "şimdi bebeğim düşmüştür eşim koşacak yanına ben de hemen çıkıcam bakıcaz ki yüzü gözü kan içinde napcaz Allah'ım" diyorum.. Ya da işte işe gelirken yürürken şimdi bu gelen araç patlayacak parçalanacağım eşim arayacak telefonum açılmayacak Allah'ım bebeğim napar diyorum gözlerim doluyor .. Daha böyle binlerce saçma şey oluyor gün içinde ve ben artık kontrol edemiyorum sinir oluyorum...

Şikayet et canım. Ben de bi doktoru şikayet edicem. Yakınmadığım şeyleri benim şikayetimmiş gibi yazmışlar bi güzel hastanın hikayesini alıyolar ya o kısma. Hangi hastayla beni karıştırdı bilmem ama bu doktor kadın hastalıkları ve doğum uzmanıydı. Kullanacağım yanlış ve gereksiz bi ilaç vücudumdaki tüm hormonları değiştirebilir:KK11: tüm doktorlara güvenmemek lazım

Cnm panik atak hastasıyım bende 2 yıl tedavi gordum sonrada bıraktım cok zor gunler gecirdim olumlerden olum begendim. Şimdide arada tutuyor ama iyiyim cok sukur aslında bu hastalıkla tek basedebilen sey moral bence herseye olumlu bakmak ve surekli beynini mesgul edip olumsuz dusunmemek insan icibe cıkıp yalnız kalmamak neyse dr icin bisi demicem zaten herkes yorum yapmış sana tavsiyem yasadığın yerdeki en iyi drları bul zira ciplarex falan hikaye kalıyor bu hastalıkta...

bir dr. olarak söylüyorum bir psikiyatrist hastasının yüzüne bakarak konusmalıdır.aslında herkes birbirine öyle yapmalıdır.buna hakkı yok.terbiyesizlik ve saygısızlık etmiş.

bir dr. olarak söylüyorum bir psikiyatrist hastasının yüzüne bakarak konusmalıdır.aslında herkes birbirine öyle yapmalıdır.buna hakkı yok.terbiyesizlik ve saygısızlık etmiş.

ben de acaba özellikle mi bakmada konuşuyor demiştim; hani karşıdaki gerilmesin diye ama yanlış düşünmüşüm

:KK9::KK9:...PRo üyeler hayata bakış açısındada mı PRO acaba bu nası yorumdur..:nazar: tebrikler harikulade bi yaklaşım..

Yıllar önce başka bir rahatsızlıktan dolayı gittiğim noröloji doktoru farketmişti Durumumu.. O Esnadaki konuşmamdan anlamıştı.. Bana sorular sorarak ve düz bir şekilde yürüterek durumumu teşhis etmeye çalışırken aşırı kibar ve hassasiyetli tavrı beni çok büyük psikolojik sorunum olduğunu düşündürmüştü.. İlaçlarımı yazarken aşırı ısrarlı sorularım karşısında bunalan hemşirenin sakin olun ayarına ''karışmayın Anksiyetesi var Normal'' demişti.. Bunu duyan hastalık hastası ben koşarak hastalığı araştırmalara başlamıştım. Keşke yine aynı doktoru şıp diye bulabilme şansım olsaydı..

Bende anksiyeteliyim kısaca... Huzursuz olmak ne demek çok iyi anlıyorum sizi.. Keşke anlamasaydım :)

ama psikolog ve terapi tavsiye ederim.. Haftalık olarak düzenli gittiğim terapist beni çok rahatlattı.. Yaşadıklarınızın köküne inmek sizi rahatlatacaktır.. Kolay geçen bir rahatsızlık değil belki ama en azından korkularınızla nasıl başa çıkabileceğinizi öğretirler size..

Back
X