- 2 Şubat 2014
- 30
- 9
- 6
- Konu Sahibi blackolive
-
komşu söylese manyak mı ne der geçeriz de psikiyatrist söyleyince böyle kendinizi üzmenizi anlıyorummerabalar.. geçen sene anksiyete teşhisi konuldu bana ve doktor tavsiyesiyle 6 ay ilaç kullandım sonrada bıraktım. çok ilaca bağımlı olmak istemedim.son bikaç gün önce yine panik hissi geldi bende psikiyatriste gidiyim dedim ilaç hakkında soru sormak için. keşke gitmeseydim.. bu aralar çok kötüyüm gerilim tipi baş ağrım var dört gündür hiç geçmeyen. sürekli korku hissi geliyor kendime hastalıklar buluyorum falan. neyse doktorun odasına girdim telefonda bağırıyor birilerine.. o an aslında çıkmam gerekirdi ama kaldım. hiç suratıma bakmadan konuşuyordu kendimi iyice önemsiz ve gereksiz hissettirmişti. adam 70 yaşında bu arada kulaklarıda iyi duymuyor. sürekli beni tersleyerek konuşmaya başladı. ben cipralex kullanıyordum gecen sene dedim sizin verdiğiniz ilacın yan etkileri ona göre daha mı ağır diye sordum. pis pis bakıp ben öyle bişey mi dedim dedi??? onu öğrenmek için soruyorum zaten. cins. sonra artık sinir oldum ve yüzüme bakarmısınız konuşurken dedim hiç konuşuyormuşuz gibi hissetmiyorum öyle olunca dedim ve bana cidden ölümcül bakışlar atmaya başladı agresif insan. ve yüzüme karşı zaten paniğim.. sen korkaksın özgüvensizsin ciddi tedaviye ihtiyacın var dedi. bende niye öyle diyorsunuz sadece panik atağım var dedim. oda ne yani yalan mı söyliyim dedi. ukala herif. küfür eder gibi söylüyor ama bunları. nedense konuşma boyunca yüzüme bakmayan adam korkaksın falan derken gözlerimin içine baktı iyide etki bıraktı.hala uyuyamadım delimiyim diye düşünüyorum. odasından çıkıp hastane korıdorunda ağladım nefes alamadm agzım asırı kurudu oda strestenmiş. herkes bana baktı. sonra kadın bi psikologla görüştüm o rahatlattı beni. böyle işte kızlar. bunu yazmak istemiyordum bi yandan çünkü korktum doktoru haklı bulursunuz diye.. o zaman iyice manyağa bağlarım. beni haklı bulmadıysanız hiç söylemeyin şu sıralar hiç kaldıramam böyle bişeyi korkuyorum herşeyden. çok takıntılıyım.. bi yandan adamın dedikleri beni güçlendirdi. şikayet etmeye gitti o sırada annem hatta hastane müdürü kağıdı ısrarla anneme uzatıp şikayet edin diyormuş ama annem merhametli kadındır uğraşmadı. teşekkürler şimdiden yprumlar için..
merabalar.. geçen sene anksiyete teşhisi konuldu bana ve doktor tavsiyesiyle 6 ay ilaç kullandım sonrada bıraktım. çok ilaca bağımlı olmak istemedim.son bikaç gün önce yine panik hissi geldi bende psikiyatriste gidiyim dedim ilaç hakkında soru sormak için. keşke gitmeseydim.. bu aralar çok kötüyüm gerilim tipi baş ağrım var dört gündür hiç geçmeyen. sürekli korku hissi geliyor kendime hastalıklar buluyorum falan. neyse doktorun odasına girdim telefonda bağırıyor birilerine.. o an aslında çıkmam gerekirdi ama kaldım. hiç suratıma bakmadan konuşuyordu kendimi iyice önemsiz ve gereksiz hissettirmişti. adam 70 yaşında bu arada kulaklarıda iyi duymuyor. sürekli beni tersleyerek konuşmaya başladı. ben cipralex kullanıyordum gecen sene dedim sizin verdiğiniz ilacın yan etkileri ona göre daha mı ağır diye sordum. pis pis bakıp ben öyle bişey mi dedim dedi??? onu öğrenmek için soruyorum zaten. cins. sonra artık sinir oldum ve yüzüme bakarmısınız konuşurken dedim hiç konuşuyormuşuz gibi hissetmiyorum öyle olunca dedim ve bana cidden ölümcül bakışlar atmaya başladı agresif insan. ve yüzüme karşı zaten paniğim.. sen korkaksın özgüvensizsin ciddi tedaviye ihtiyacın var dedi. bende niye öyle diyorsunuz sadece panik atağım var dedim. oda ne yani yalan mı söyliyim dedi. ukala herif. küfür eder gibi söylüyor ama bunları. nedense konuşma boyunca yüzüme bakmayan adam korkaksın falan derken gözlerimin içine baktı iyide etki bıraktı.hala uyuyamadım delimiyim diye düşünüyorum. odasından çıkıp hastane korıdorunda ağladım nefes alamadm agzım asırı kurudu oda strestenmiş. herkes bana baktı. sonra kadın bi psikologla görüştüm o rahatlattı beni. böyle işte kızlar. bunu yazmak istemiyordum bi yandan çünkü korktum doktoru haklı bulursunuz diye.. o zaman iyice manyağa bağlarım. beni haklı bulmadıysanız hiç söylemeyin şu sıralar hiç kaldıramam böyle bişeyi korkuyorum herşeyden. çok takıntılıyım.. bi yandan adamın dedikleri beni güçlendirdi. şikayet etmeye gitti o sırada annem hatta hastane müdürü kağıdı ısrarla anneme uzatıp şikayet edin diyormuş ama annem merhametli kadındır uğraşmadı. teşekkürler şimdiden yprumlar için..
Sikayet et devletin butun birimlerine gorsun gununu
o şikayeti etmeliydin neden biliyor musun bak sende bu denli bir etki bıraktı senden daha zayıf birilerinin hayatına malolabilir bu adamın yapacakları...bende anksiyeteliyim panikataklıyım seni anlıyorum sen başlangıç aşamasındaki bir bozukluğun önlemini almak isterken daha da yıkıldın..bırak başkalarıda yıkılmasın.
komşu söylese manyak mı ne der geçeriz de psikiyatrist söyleyince böyle kendinizi üzmenizi anlıyorum
ama o da insan ve sinirli anına denk gelmiş
ve çok da düşüncesiz kaba bir insan
psikiyatrist değiştirin başkasıyla devam edin kesinlikle terapinize
terbiyesiz adam..
Sizi haksız bulan sadece şikayet etmediğiniz için haksız bulur.
Yoksa doktorun haklı bir tarafı yok tabii ki.
Gerçekten 70 yaşındaysan git bi emekli ol artık yani.
Geleni geçeni azarayınca doktorluk yapılmış mı oluyor.
İyi bir doktor araştırın, tedaviye başlayın ve tamamlayın.
Bu şanssızlıkmış, kolay da denk gelmez böylesi zaten.
Canım geçmiş olsun her dr en iyisini bilir diye bir şey yok zaten öyle olsa hiçbir hasta tedavisiz kalmazdı... Kötü bir tesadüf olmuş seninki.. O dediğin ilacı ben de kullanmıştım dedemi kaybettiğim zaman(kötü bir şekilde kaybettik) kötü durumdaydım geceleri korkudan uyuyamıyordum rapor verip o ilacı ve atarax diye bir ilacı başlamıştım... Cipralex yavaş yavaş bırakılması gereken bir ilaç yoksa çok fena etki yapıyor vücutta ağır bir ilaç.. Bağımlı olma zaten canım ilaçlara.. Psikiyatr dan çok psikologlar daha iyi bana göre.. İlaçsız çözülebiliyorsa psikolog en iyisi.. Psikiyatrlar direk ilaca başvuruyor... İnşallah kendin atlatırsın...
canım başın sağolsun öncelikle. cipralex yinede en hafif yan etkileri olan ilaçmış psikolog kadında onu kullan dedi. bende uykusuzluk yapıyor bak hala uyuyamadım ama geçer heralde. spor iş güç ve ilaç derken geçer gider zaten. şuan nasılsın?
bir dr. olarak söylüyorum bir psikiyatrist hastasının yüzüne bakarak konusmalıdır.aslında herkes birbirine öyle yapmalıdır.buna hakkı yok.terbiyesizlik ve saygısızlık etmiş.
o şikayeti etmeliydin neden biliyor musun bak sende bu denli bir etki bıraktı senden daha zayıf birilerinin hayatına malolabilir bu adamın yapacakları...bende anksiyeteliyim panikataklıyım seni anlıyorum sen başlangıç aşamasındaki bir bozukluğun önlemini almak isterken daha da yıkıldın..bırak başkalarıda yıkılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?