doktorculuk

Ya zaten inşa hasta olmazsa ne işi var orada ? Hastayım ki geldim. Sende orada oturma nedenin sağlıklı insanlara bakmak değil herhalde.
Saygısız, terbiyesiz.
Müdür ısrar etmişse onunda bir bildiği vardır. Keşke etseydiniz.

Tabikide sen haklisin.
Patavatsiz cirkef bunak.
Bence sikayet etmelisin canim.
Bu yaptiklarinin bi bedeli olmali.
Hem sendn baskalarinada yapicak bunu o kesin. Yasin kac bu arada?

Kusura bakmayın ama şikayet etmeme konusunda olumsuz yazacağım. Normalde sonuna kadar haklısınız, değil psikolojik sorunları olan hasta, sıradan insana bile davranmaması gerektiği gibi davranmış. Şikayet etmeyince merhametli mi olunuyormuş. Asıl merhamet kendini doktor sanan bu insana cezasını verip diğer hastalara da bu şekilde davranmamasını sağlamanız. Merhamet göstermeniz gereken kişi doktor değil hastalar...

şu konuda haksızsınız.
hasta haklarına neden başvurmadınız?
neden başhekimliğe şikayet etmediniz?

bugün size yarın bir başkasına. doktor bir de bu psikopat herif.
farzedelim intihar düşüncesine sahip bir hastasınız ve şu tavırdan sonra ani bir kararla intihar ettiniz. ne olacaktı?
susmayın lütfen yahu.

aynen tatlım güvenmemek gerekiyor

geçmiş olsun. aslında hepimizin içinde o duyguları atlatıcak güç var sadece kendimize inanmıyoruz. ilaç sadece yardımcı. mücadeleyi bırakmamak lazım. teşekkür ederim cnm :)

Bence onun tedaviye ihtiyaci var hastasina piskolojik baski yapan doktorun once kendisi tedavi olmasi lazim..

cnm o günleri aşmışsın bence şuan sadece geriye kalanlar var onlarında üstesinden gelirsin.dibi görmeden güçlenemezsin. insanlar zorluk yaşadıkça güçleniyor. benim annem panik atak hastası o yüzden genetik faktörler banada bulaştı. birlikte yaşayarak ona benzedim. en azından çocuğunada bu duyguların geçmesini önlemek için gidip terapi görebilirsin. hem kafan rahatlar. gereksiz korku olduğunun farkındasın en azından. :) sakinleş yoga yap spor yap kafanı meşgul et olmuyosa terapiye gidersn cnm :)

bir dr. olarak söylüyorum bir psikiyatrist hastasının yüzüne bakarak konusmalıdır.aslında herkes birbirine öyle yapmalıdır.buna hakkı yok.terbiyesizlik ve saygısızlık etmiş.

çok teşekkür ederim yorumunz için. bende göz temasını önemsediğim için bu kadar sinirlendim.

edicem ya içimde kaldı.. bi hışımla çıkmak istedim ordan panik geldi o yüzden hemen yapamadm teşekkürler :)

boyle doktorları anında sıkayet etmek lazım

anlıyorum sizi keşke anlamasaydım bende :) o kadar hassaslaşıyoruz ki her kelimeden bi anlam çıkarıtoyruz korkuyoruz her an tetikteyiz çünkü. diken üstünde yaşamak gibi. karşıdakini de yanlış anlamamız çok olası bazen. ama karşımızdakilerde bizim gibi kişilere daha dikkatli davranmalı diye düşünüyorum. herkes anlamayabilir. terapiyi bende istiyorum ve başlıcam ama fiyatları hiç bilmiyorum eğer çok pahalıysa karşılayamam. iyi olmanıza sevndm teşekkür ederm :)

çok haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum.aklıma ilk gelende ya daha kötü hastalar bu adama maruz kalırsa oldu. ama cidden o an kriz anı yaşadığım için kendime hastaneden atmak istedim. yoksa aklımda merak etmeyin asla fırsat vermem bçyle bişeye. teşekkürler :)

Tabikide sen haklisin.
Patavatsiz cirkef bunak.
Bence sikayet etmelisin canim.
Bu yaptiklarinin bi bedeli olmali.
Hem sendn baskalarinada yapicak bunu o kesin. Yasin kac bu arada?

kesinlikle şikayet edicem cnm merak etmeyin :) yaşım 22.

Terapi için fiyatlar doktoruna göre değişir tabi ama inanın değer..

doktorun adı çalıştığı yer.
yaz buraya topluca şikayet edelim.
birden fazla şikayet gelirse daha etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…