• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktordan BOTOX ve DOLGU uygulamaları Hk.

merhabalar doktor hanım,benim sorum botoksla burun ucu kaldırmak mümkün müdür?
bi de botoks bir süre uygulanıp bırakıldıktan sonra eskisinden kötü bi görüntü oluştuğu doğru mudur ?

merhabalar doktor hanım,benim sorum botoksla burun ucu kaldırmak mümkün müdür?
bi de botoks bir süre uygulanıp bırakıldıktan sonra eskisinden kötü bi görüntü oluştuğu doğru mudur ?
botox ile burun ucunda küçük bir yükselme mümkündür ancak etkisi 3 ay civarında sona erer üstelik bu etki çok minimaldir,2.sorunuza gelince botox işlemini belirli süre düzenli tekrarladığımızda uygulanan bölgedeki bazı mimik kasları kullanılmadığı süreçlerde küçüleceğinden 20 li yaşlardaki kas boyutlarına geri döner dolayısı ile deride bu kasların arasına girerek oluşan katlantılarda azalır yani botoxu bırakmış olmak asla daha kötü değil belki eski halinden biraz daha iyi bir sonuç oluşturur

isanbulda botox uygulaması yaptırmak kaça maal olur. cidden 800 milyon sadece kaş arası için biraz fazla değil mi? bir de kim ne kadar güvenilir, ne kadar su katıyor anlamak için ne yapılabilir. tavsiye ettiğiniz yerler var mı?

isanbulda botox uygulaması yaptırmak kaça maal olur. cidden 800 milyon sadece kaş arası için biraz fazla değil mi? bir de kim ne kadar güvenilir, ne kadar su katıyor anlamak için ne yapılabilir. tavsiye ettiğiniz yerler var mı?
nekadar su katıyor :-) botox şişesi serum fizyolojik ile sıvı hale getiriliyor ve genelde 2.5 cc ile bu işlem gerçekleştiriliyor dolayısı ile 0.1 cc serumda 4 ünite botox yer alıyor,2cc ile hazırlanırsa bukez 0.1 cc serum 5 ünite botox içerir ve hastaya yapılacak serumun miktarı değil ünitenin miktarı standarttır dolayısı ile nekadar sıvı ile hazırlandığı hiç önemli değildir önemli olan o miktar sıvının istenilen dozda botox ünitesi içermesidir.
ben botoxu ankarada gözkenarı alın ve kaş arası toplam 50 ünite için 450 tl olarak uyguluyorum ve sadece kaş arasına ortalama 20 ünite giderki buda yaklaşık 180 tl yapar ancak serbest piyasada fiyatlar değişebilir yinede hiçbir klinikte kaş arası 800 tl gibi abartılı rakamlar değildir diye tahmin edebilirim.

Ben de dolgu konusunda tecrübelerinizden istifade etmek isterim. Erkek arkadaşımın göz altı çukuru kilo kaybı, stres vb. faktörlerden daha da boşaldı hem de son 6 ayda. Öncesinde son derece normal ve sağlıklı duruyordu. Şu an yorgun ve yaşından büyük duruyor. Göz altı oluğu için ne tavsiye edersiniz. Web'de bu bölgenin hassas olduğu ve bazen orada uygulanan maddelerin kitle haline geldiği ve şiş durduğu onarmak için de kesi ile kitlenin çıkarıldığı bilgileri var. Tek olumlu yoruma rastlamadık. Tecrübe edenlerin hemen hepsi önceki çökük hallerini mumla arar vaziyetteler. Bu konuda sağlıklı ve yüksek maliyetli olmayan bir çıkış noktası var mı? Orta yüz gerdirmesi de erkekler için dezavantajlı sanırım sakal ve favorilerde geriye çekiliyor. Siz ne önerirdiniz?

Son düzenleme:
Ben de dolgu konusunda tecrübelerinizden istifade etmek isterim. Erkek arkadaşımın göz altı çukuru kilo kaybı, stres vb. faktörlerden daha da boşaldı hem de son 6 ayda. Öncesinde son derece normal ve sağlıklı duruyordu. Şu an yorgun ve yaşından büyük duruyor. Göz altı oluğu için ne tavsiye edersiniz. Web'de bu bölgenin hassas olduğu ve bazen orada uygulanan maddelerin kitle haline geldiği ve şiş durduğu onarmak için de kesi ile kitlenin çıkarıldığı bilgileri var. Tek olumlu yoruma rastlamadık. Tecrübe edenlerin hemen hepsi önceki çökük hallerini mumla arar vaziyetteler. Bu konuda sağlıklı ve yüksek maliyetli olmayan bir çıkış noktası var mı? Orta yüz gerdirmesi de erkekler için dezavantajlı sanırım sakal ve favorilerde geriye çekiliyor. Siz ne önerirdiniz?
göz altı için uygulanan bazı sentetik dolgular var ancak zamanla daha kötü bir görüntüyede dönüşebiliyor ancak hyalüronic asit içeren juvederm veya restylane markalarının göz altında kullanımı daha doğal ve güzel sonuçlar veriyor ancak kalıcılığı 1 yıl civarında ,iyi bir estetik cerrahla bu konuyu görüşebilirsiniz maliyet yaklaşık 700-1000 tl arasında

göz altı için uygulanan bazı sentetik dolgular var ancak zamanla daha kötü bir görüntüyede dönüşebiliyor ancak hyalüronic asit içeren juvederm veya restylane markalarının göz altında kullanımı daha doğal ve güzel sonuçlar veriyor ancak kalıcılığı 1 yıl civarında ,iyi bir estetik cerrahla bu konuyu görüşebilirsiniz maliyet yaklaşık 700-1000 tl arasında

burun ustume hyaluronik asit icerikli dolgu yapilti ama hic guizel olmadi hizli erimesi gitmesi icin ne yapmaliyim illa amelyat la kesiklemi alinmasi gerek 6 ayi bekleyemem lutfen bi care soyleyin hizli nasil eriyebilir ... simdiden tesekurler

burun ustume hyaluronik asit icerikli dolgu yapilti ama hic guizel olmadi hizli erimesi gitmesi icin ne yapmaliyim illa amelyat la kesiklemi alinmasi gerek 6 ayi bekleyemem lutfen bi care soyleyin hizli nasil eriyebilir ... simdiden tesekurler

Aynı şekilde bana da kötü bir juvederm dolgu yapıldı. Gülemiyorum bu yüzden, eritebilme imkanımız var mı

bende birşey sormak istiyorum dolgu maddesi ceney doldurmak için yaılıyor mu tam olarak neresi oldugunu anlatamadım ama ne kadar kılo alırsam alayım yuzum içine çokuk hiç yuzumden kılo alamıyorum bunun dolgu yaptırmakdan baska bir bir cözüöü varmı bırde bana yardımcı olursanız sevınırım:43:

Back
X