Doktordan kür fiyatı aldım..Sizce küre başlamalı mıyım?Verilen fiyat cazip mi?

maria73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
347
1
46
Manisa
saraçoğlunu aradım eşim ve bana kürle riçin 750 milyonluk kür önerdi sizce ne yappmalıyım

selam kafanı karıştırmak istemem ama ben 3 yıl önce romatizma için kür almıştım 100 tl ye hiç bir işe yaramadı ve sonrasında kaç defa aradım mail attı dönen olmadı malesef (

canım sen bilrsin fakat doktorların bir çoğu önermiyor.....bitkisel diye masum görünüyor fakat yan etkileri olabiliyor hayıt tohumu bir çok arkadaşımın işine yaradı eminimde yaradığına bende kist yaptı al sana bir örnek ne olursa olsun dikkat et tatlım .....

hiç denemedim ama önermiyrum canım, bunları para tuzağı olarak buluyorum. Bir tarafta deneyler yapılmış, etki ve yan etkileri bilinen ilaçlar var bir tarafta da ne etki veya yan etki yapacağını bilmediğimiz kür denilen şeyler. üstelik dünyanın parası. En azından ilaçları doktor kontrolünde alıyoruz, reçete yazmaları demek o doktorun o ilaç ile ilgiili sorumluluğu alması demektir. ancak kür satanların böyle bir sorumluluk almadıkları ortada. Tabi bunlar benim görüşüm...Bol şanslar..

selam,
bende yaklaşık 3 aydır 4 aydır araştırıp kım ne dedıyse hoca dr, tıpcı alternatıf tıpcı, bitkici baharatcı hepsini denedim, ve gerçekten ne işe yaradı bilmiyorum, belkı gerçekten uzun vadede cevap veriyordur bunlar ama 750 tl gerçekten cok pahalı.

ben dun mellis arı çiftliği diye bir yeri aradım doğal çiçek balı ve arı sütü polen karışımı için, bana göya rezerv kalıte artıtrıcı diye önerdi yarım kıloluk kavanoz da 25 gun sürermiş yenmesi 450 tl dedi ve 5 ay kullanmak şart dedi, oha dedım ya bune ,

en güzeli ben sana söyleyim, hayıt tohumunu al çay olarak demle iç,
sora ayrıca bak tum aktarlarda var, böğürtlen kökü, civan perçemi aslan pençesi, meyan kökü, kırk kılıt otur, biberiye, defne yaparağı, adaçayı, sarı kantaron, bunları bir kabda karıştır ve gene çay olarak demle iç,

sen kendin git bir yerden doğal çiçek balı al bir kavanoz , içine, çörek otu tarçın, karanfil, hayıt toz olarak, çakşır otu bulursan aktardan arısutu ve polen , ve kudret narı hepsini bir macun kıvamına getir,
sabah ve akşam karı koca aç karna bırer kaşık yiyin, sonrada gunde 3 defa bu çayları için.
bak bu çaylar, hem ödem atıyor, hem karaciğerden toksin atıyor, hem sakinleştiriyor, hem de mide, ve bağırsak sistemine iyi geliyor. hayıt, civan ve aslan pençesi ise, yumurtalık , rahim, kist miyom işleri için iyi deniyor, ama bunların hiçççç birisi kanıtlanmış değil ne yazıkki, ancak doğal yani içsen yan etkisi olmaz,

ama öyle yüksek paralar dökmeyin kimseye de vermeyin, maranki de çokkkkk pahalııı, bunlar artık duygu sömürüsü maalesef,

birde özellikle karı koca, gunde 1.5 litre su için, sebze ve zeytinyağlı ağırlıklı beslenin , proteın alın
spor yapın, beyninizi ve zihninizi raht bırakın,

gerisi gelir inankii:))
sevgiler,

Ilgin için teşekkür ederim sağol inşallah hepimize şifa olur.umut işte insan derdi olunca çözüm arıyor.

alternatif tıbba hiç karşı değilim .saraçoğlu yada maranki den kür alıp denemedim ama ne keçiboynuzları ne macun ballar tükettik enson kendimizi tüp bebek merkezinde bulduk.senin yerinde olsam almam bende arkadaşlar bitkisel önerilerde bulunmuşlar onları dene bence düşününce vereceğin para bir aşılama parası kadar az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…