selam,
bende yaklaşık 3 aydır 4 aydır araştırıp kım ne dedıyse hoca dr, tıpcı alternatıf tıpcı, bitkici baharatcı hepsini denedim, ve gerçekten ne işe yaradı bilmiyorum, belkı gerçekten uzun vadede cevap veriyordur bunlar ama 750 tl gerçekten cok pahalı.
ben dun mellis arı çiftliği diye bir yeri aradım doğal çiçek balı ve arı sütü polen karışımı için, bana göya rezerv kalıte artıtrıcı diye önerdi yarım kıloluk kavanoz da 25 gun sürermiş yenmesi 450 tl dedi ve 5 ay kullanmak şart dedi, oha dedım ya bune ,
en güzeli ben sana söyleyim, hayıt tohumunu al çay olarak demle iç,
sora ayrıca bak tum aktarlarda var, böğürtlen kökü, civan perçemi aslan pençesi, meyan kökü, kırk kılıt otur, biberiye, defne yaparağı, adaçayı, sarı kantaron, bunları bir kabda karıştır ve gene çay olarak demle iç,
sen kendin git bir yerden doğal çiçek balı al bir kavanoz , içine, çörek otu tarçın, karanfil, hayıt toz olarak, çakşır otu bulursan aktardan arısutu ve polen , ve kudret narı hepsini bir macun kıvamına getir,
sabah ve akşam karı koca aç karna bırer kaşık yiyin, sonrada gunde 3 defa bu çayları için.
bak bu çaylar, hem ödem atıyor, hem karaciğerden toksin atıyor, hem sakinleştiriyor, hem de mide, ve bağırsak sistemine iyi geliyor. hayıt, civan ve aslan pençesi ise, yumurtalık , rahim, kist miyom işleri için iyi deniyor, ama bunların hiçççç birisi kanıtlanmış değil ne yazıkki, ancak doğal yani içsen yan etkisi olmaz,
ama öyle yüksek paralar dökmeyin kimseye de vermeyin, maranki de çokkkkk pahalııı, bunlar artık duygu sömürüsü maalesef,
birde özellikle karı koca, gunde 1.5 litre su için, sebze ve zeytinyağlı ağırlıklı beslenin , proteın alın
spor yapın, beyninizi ve zihninizi raht bırakın,
gerisi gelir inankii:))
sevgiler,