Doktorlar çok sadakatsizdir(!)

Squatgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
152
26
28
Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...

kardeşim de doktor. yalnız kadın kardeşim ve o da böyle düşünüyor birlikte çalıştığı doktor erkeklerle ilgili..
demek ki hepsi olmasa da geneli böyle.
iş arkadaşımın eşi de doktor. kadın 15 yıllık evli. egolu kibirli sorunlu buluyor eşini. arkadaşları da hep aynı diyor.
boşanma aşamasna geldi kaç defa ama çocukları ağlıyor kıyamıyor kadın.

Bir habere göre sevgilinden şüphelenecek duruma geldiysen ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim. Bütün doktorlar böyle midir tarzı bir düşünce çok sağlıksız ve saçma.
Ya sevgilimden suphelenmiyorum . Kimseye aşırı guvenmem bu konuda ama kendime bile yorumları okursanız bana hak verirdiniz fena akıl bulandırıcı...

Ya sevgilimden suphelenmiyorum . Kimseye aşırı guvenmem bu konuda ama kendime bile yorumları okursanız bana hak verirdiniz fena akıl bulandırıcı...
Bu ülkedeki doktor nefretini ben zaten anlamıyorum. Bi cekin ellerinizi doktorların üzerinden

Nişanlım da hekim. Bir kere dahi böyle düşünceler içine girmedim. Çünkü bana şüphelenmemi gerektiren bir duygu hissettirmedi -ki zamanında eski sevgilim tarafından defalarca aldatılmış biriyim. Dediğim gibi bu kadar kolayca aklın bulanıyorsa seninle ve ilişkinle alakası var bunun.

insanının yaptığı işle aldatp aldatmaması nı nasıl bağlayabiliyorsunuz? karakter meselesi bu işle ilgili olduğunu düşünmüyorum . herkesi işine göre sınıflandırmak gerekirdi o zaman . doktorlar aldatır ,öğretmenler aldatmaz , vsss yanlış bence

Sevgilimde katil potansiyeli olabilir mi, bir gün beni öldürebilir mi, kocası/sevgilisi doktor olanlar cevaplayabilir mi yazmamışsınız neyse ki

Bide şu var bence doktorlar çapkın değil de tabi olanlarıda vardır
Çevresinde hostes asistan teknisyen hemşire bilmem ne çok ilgi gösterdiği için ve çoğunun hayali doktor koca olduğu için fazla talep gösteriyorlar
O yüzden de bu tip durumlar çok oluyor

Ya ben saglik personeliyim. Benim calistigim doktorlarla hic sarkma muhabbeti olmadi. Ha baskalarina yurumusler ama benlik bi sikinti olmadi. Ortopedi uzmani vardi cok seviyeli bir sekilde calisirdik cokta samimiydi bi taraftan yani o cizgiyi koruyabilmeli insan.
Icin de olan adami durduramazsin. Yani hastane orrami en azindan benim calistigim yerlerde kakara kikiri muhabbetli ortamlardi. Sektör olarak dusunmemek lazim

Önemli olan mesleği değil karakteri. Eğer bir adamın içinde varsa sanayide çalışıyor olsa bile aldatır. Eğer erkek arkadaşınıza güveniyorsanız bu düşünceleri kafanızdan atmanızı öneririm, dile getirmeseniz bile ilişkinize yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…