Doktorlar çok sadakatsizdir(!)

İlerde diş hekimi olacağım büyük konuşmayım ama bir doktorla evlenmeyi düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu ulkeceknbi hastaligimiz adini da koyamadim. 10 kisinin 9 u bi hata yapsa oteki 1 de asılıyor.. hayir hanimefendi bu mide işi.

Fıtrat önemli.
Siz sevgilinizi en iyi tanıyansınız. Demek ki o potansiyel hissi sizde uyandırmış ki haberi de okuyunca iyice emin olmuş gibi bı tutum içine girmişsiniz.

Sen 22 yaşındasın sevgilin 33 - 34 yaşında. Kendinden 12 yas kucuk birine bakiyorsa aldatır. Sportifi falan olmaz sen gençken aktifken adam dede olacak.

Bence kesin aldatılacaksın gör bak sen. Ama doktor olduğu için değil. Sen ınsanları doktorları zan altında bıraktığın için aldatır. Yani umarım

Ya ben doktorları zan altında mi bırakıyorum? Okuduğunu anlamada sorunun mu var ? Yani umarım derken beddua mi ettin naptin ?

Ya ben doktorları zan altında mi bırakıyorum? Okuduğunu anlamada sorunun mu var ? Yani umarım derken beddua mi ettin naptin ?
Konu başlığın ne senin oku bi önce. Senin bence anlatma ve anlattiginin farkında olmama sorunun var. Bir de ben beddua etmem hayatım Allah herkese hakettiğini öyle bir veriyor ki şaşıp kalıyorsun

Aldatmak isteyen herkes aldatabilir illa doktor olmasina gerek yok ama meslegi daha saygin, maasi daha dolgun erkeklerin aldatmasi daha kolay oluyor cunku talep çok oluyor.

Ben eşime güveniyorum. Birşeyini yakalamadigim surece kalkip boyle dusuncelere girmek gereksiz yipratir. Ayrica kaybetme korkusu insana kaybettirir, yapacak olani da durduramazsin sonuçta.

Son düzenleme:
Konu başlığın ne senin oku bi önce. Senin bence anlatma ve anlattiginin farkında olmama sorunun var. Bir de ben beddua etmem hayatım Allah herkese hakettiğini öyle bir veriyor ki şaşıp kalıyorsun
Noktalama işaretlerinin anlamlarindan haberin yok galiba yazık git bak bakalım ünlem işareti ne gibi anlamlara geliyor.

Aldatmanın; doktoru avukatımı olur ya ,aldatan içinde hainlik olan aldatır böyle bir genelleme çok saçma ,her habere doğruluğuna ,emin olmadan inanmamak lazım ,mayasın da bozukluk olan, her meslek grubunda aldatır ,bir kaç doktor böyle şeyler yaptı diye ,doktorların hepsi ,aynıdır ,demek ne kadar da aptalca bir yaklaşım .

Bu karakter meselesi, tamamen kişinin şahsı ile alakalı.
Aldatacak olan doktor olmasada işsiz güçsüz olsada zihninde seni her saniye aldatırda haberin bile olmaz.
Önemli olan sevgilinin duruşu.
Ha karşı tarafa bakacak olursak hanım kızlarımızda bir doktor fetişi var mı, var. Hemde öyle böyle değil. Doktor olsunda taştan olsun, doktor olsunda şiddet eğilimli olsun, sapık olsun hiç fark etmez. Yinede kızlardan talep görecektir.

Doktorlara gösterilen ekstra bi ilgi olduğu için doktorlar daha kolay aldatabilir diye düşünüyorum aslında. Ellerinin altında bi çok insan var çünkü.

Yakın arkadaşımın eşi doktor,arkadaşıma deli divane aşıktı ama arkadaşımın doğum yaptığı dönemde arkadaşımı aldattığını öğrendik. Kendim ihanete uğramış gibi çok sarsıldım bi hafta kendime gelemedim. Hastanede gördüğü ilgiye dayanamamış karşılık vermiş. Sonra da işler sarpa sarmış birden fazla kişiyle saçma sapan şeyler yaşamış.

Velhasıl o arkadaşımız sayesinde biçok doktorla aynı ortamda bulunduk valla sadakatlisini ben pek görmedim.

Karakter özelliği vs diyene şu anlamda katılmıyorum maden ocağında çalışan adam ha deyince aldatamaz ama bi doktor ne yazık ki ilk zayıflık anında aldatabilir. Fırsatı kolay elde edebilme açısından.

Aldatmalar çoğaldı sadece.Bunun kadını erkeği falan kalmadı.Azicik Müge Anlinin programını seyrederseniz kimlerin kimleri aldattığını hatta uğruna nasıl cinayetler işlendiğini görebilirsiniz.O programa göre de hep köylük kasabalik yerlerde yaşayan mazbut görünümlü insanlar aldatıyor cinayetler işliyor.Genelleme yapmak çok mantıksız.

doktorlara öyle diyorlar polislere öyle diyorlar meslekle kişiliğin ne alakası var ki ben de bunu anlamıyorum. içinde olan insan erkeklerin içinde çalışsa yine yapar yolda yanından geçene göz diker yani. benim kız kardeşimle evlenmek isteyen bi polis var sırf polis diye önyargılı bakıyor herkes. duyunca hemen aaa polisler çapkın olur diyolar.

Kişilikle alakası var daha çok aslında.
Mesleği, kariyeri ve de parası olan insanların cevresi,alıcısı hep daha çok olur.
Kişide de oturmuş bir karakter yoksa beraberliği,evliliği de olsa ilgi duyduğu adayları değerlendirmeye alır.
Meslek kişiselleştirmesi yaptığınız icin tepki alabilirsiniz.
"Erkekler çok sadakatsizdir(!) demiş olsaydınız bu kadar tepki almazdınız diye düşünüyorum.

bence karakterden. şu şekilde, karakteri düzgün değilse etrafında çok kız olmasıyla niyeti bozar. ama karakteri sağlamsa kimse etkileyemez. ama erkeklerin içinde çalışan birisi de içinde varsa illa bulur bi yolunu bence. yani aslında yüzde 60 karakter yüzde 40 ortam diyelim.

Karaktersizligin meslegi mi olurmus? Doktoru aldatiyor da atiyorum muhendisi aldatmiyor mu,? Neye gore kategori ediyorsunuz? Insanlari kategorize etmeyin. Ici fesatsa niyeti de bozmussa herkes ( kadin-erkek fark etmiyor) aldatma potansiyeline sahiptir

Aldatmanın meslekle calıstıgı ortamla yada o tarz ınsanlarla aynı yerde bulunmasıyla alakası yok tamamen karakterdır ısıne vs baglama yanı

Yetmişli yaşlarında bir akrabamız var erkek. Gençlere nasihat etmeyi , tecrübelerini paylaşmayı çok sever. Onunla her sohbet ettiğimizde söylediği bir söz var: " Sakın bir doktorla, polisle veya askerle evlenme." Demek bu yüzden üstüne basa basa söylüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…