Okuduğunu anlamada sorunun var galiba yazikk... Sana açıklama yapmayacağım buralarda takilabilirsin ama izin veriyorum.Şaka gibisin.
Ayrıl adamdan ya. Vallahi.
Ya ben doktorları zan altında mi bırakıyorum? Okuduğunu anlamada sorunun mu var ? Yani umarım derken beddua mi ettin naptin ?Sen 22 yaşındasın sevgilin 33 - 34 yaşında. Kendinden 12 yas kucuk birine bakiyorsa aldatır. Sportifi falan olmaz sen gençken aktifken adam dede olacak.
Bence kesin aldatılacaksın gör bak sen. Ama doktor olduğu için değil. Sen ınsanları zan altında bıraktığın için aldatır. Yani umarım
Konu başlığın ne senin oku bi önce. Senin bence anlatma ve anlattiginin farkında olmama sorunun var. Bir de ben beddua etmem hayatım Allah herkese hakettiğini öyle bir veriyor ki şaşıp kalıyorsunYa ben doktorları zan altında mi bırakıyorum? Okuduğunu anlamada sorunun mu var ? Yani umarım derken beddua mi ettin naptin ?
Noktalama işaretlerinin anlamlarindan haberin yok galiba yazık git bak bakalım ünlem işareti ne gibi anlamlara geliyor.Konu başlığın ne senin oku bi önce. Senin bence anlatma ve anlattiginin farkında olmama sorunun var. Bir de ben beddua etmem hayatım Allah herkese hakettiğini öyle bir veriyor ki şaşıp kalıyorsun
Doktorlara gösterilen ekstra bi ilgi olduğu için doktorlar daha kolay aldatabilir diye düşünüyorum aslında. Ellerinin altında bi çok insan var çünkü.
Yakın arkadaşımın eşi doktor,arkadaşıma deli divane aşıktı ama arkadaşımın doğum yaptığı dönemde arkadaşımı aldattığını öğrendik. Kendim ihanete uğramış gibi çok sarsıldım bi hafta kendime gelemedim. Hastanede gördüğü ilgiye dayanamamış karşılık vermiş. Sonra da işler sarpa sarmış birden fazla kişiyle saçma sapan şeyler yaşamış.
Velhasıl o arkadaşımız sayesinde biçok doktorla aynı ortamda bulunduk valla sadakatlisini ben pek görmedim.
Karakter özelliği vs diyene şu anlamda katılmıyorum maden ocağında çalışan adam ha deyince aldatamaz ama bi doktor ne yazık ki ilk zayıflık anında aldatabilir. Fırsatı kolay elde edebilme açısından.
Okuduğunu anlamada sorunun var galiba yazikk... Sana açıklama yapmayacağım buralarda takilabilirsin ama izin veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?