Doktorlar çok sadakatsizdir(!)

Sadakatsizlik sayilir mi sizin icin bilemem ama calisma saatlerinden, nobetlerden dolayi uzun sure bir arada bulunan insanlar oldukca yakin oluyorlar aynisi fabrikada vardiyali calisanlar icinde gecerlidir.
Ustune bir de mahrem, ayip kavramlari yok cunku hepsi saglik personeli rahat sohbet edebilirler, bu disariya flortoz gelebilir. Genelde de kendi sektorlerinden evlilik yaparlar, birbirlerini daha iyi anladiklarini iddia ettiklerinden, karar sizin.

Kızkardeşim güvenlik müdürü ilk başladığında bir hastahanede çalıştı erkek doktorlarda çapkınlık olayı doğru baya şahit olmuş ama kardeşimin anlattığına göre asistanlar hemşireler doktor koca adayları için birbirine giriyormuş doktor evli bile olsa boşanması için ellerinden geleni yaptıklarını ortamın savaş alanı gibi çok iğrenç olduğunu anlatmıştı adamın karakteri düzgün olabilir ama karakteri bozuk kadınlar da var malesef ne bileyim doktor olunca ne oluyor sanki çok yakışıklı bir psikiyatristim vardı 4 yıl önce öyle bir halde götürmüşlerdi ki beni 15 gün yatırmak ve yakından ilgilenmek gerektiğini söylemişti şiddetle karşı çıkmıştım ben burda daha kötü olurum diye eve dönüş yolunda kızkardeşim ay ablaaa yatsaydın bi kaç gün be diye yalvardı canımın derdindeyim o ne düşünüyor :) o kadar da zaman geçirdim ama doktorlara otomatikman kapalıyım sanırım :)

Benim de kardeşim doktor ve o da öyle düşünüyor.
‘’İsimlerinin önündeki doktor ünvanı onlara her kapıyı açıyor, çevrelerindeki kadınlar o kadar ilgi gösteriyor ki 1 tanesini reddediypr, 2.,3.’yü reddediyor ama artık bu kadar ilgi karşısnda illa ki birine meylediyor’’ der kardeşim erkek doktorlar için

Bunlar hep düşünme hatası. Aşırı genelleme.
Insanları doktorlar, avukatlar, ogretmenler, pilotlar, doğulular, batılılar, oralilar, suralilar, mavi gözlüler, siyahlar, beyazlar vs diye kategorize edip yaftalamaktan doğru yaşamaya fırsat bulamıyoruz.
Bir noktadan sonra kendini gerçekleştiren kehanete dönüşüyor orası ayrı tabi.

Bence insanlar sadece ikiye ayrılır. Iyiler ve kotuler.
Dilerim sizin beraber oldugunuz kisi iyi biridir. Karakter gelisimini ahlakiyla ,bilgisiyle , erdemiyle tamamlamistir.

Ihanet meslek grubu mu olurmuş ?
Tanıdığım doktorların hepsi eşine sadakatle bağlı.
Hele bir doktor abimiz var eşine şiirler yazıp gözlerine bakarak okur ve yaşları (55+)
Bence asla aklinizi bulandırmayın böyle seylerle

bunu doktorlara has bir şey gibi görmeyin malesef bir çok kurumda bu böyle. yani zihniyetle alakalı bir durum

İnsanın olduğu her yerde ihanet vardır, meslekle bir alakası yok.
Ben inşaat sektöründe çalışıyorum. İş hayatında şimdiye kadar tanıdığım 100 kişiden 90'ı eşini, sevgilisini aldatıyor.
Çalıştığım 100 kişiden 96'sının falan erkek olduğunu tahmin edebilirsiniz.
Adamların çalıştıkları ortamlar full erkek, yine de aldatacak birilerini buluyorlar. Mimar da buluyor, mühendis de, demirci, sıvacı da...
Yapacak olan her ortamda her şeyi yapar yani.

Herkes deneyimlerini paylaşıyor kıskançlıkla ilgisi yok bence
Benim ex erkek arkadasım da doktordu
Onada çok ilgi vardı
Yakışıklı sayılırdı tipi
Hastalardan bile bulup Facebook tan ekleyenler orda çalışan kızlar vs
Oda takılırdı ben ondan ayrılmıştım
Hoşuna giderdi bu ilgi
Hayatı boyunca çalışmış gençliğini yaşayamamış diplomayı alınca da işte kendine güveni gelmiş biriydi
Yine bir arkadasımın nişanlısı onu 18 yaşlarında bir teknisyenle mi ne aldatmıştı .adamda tipsizdi gayette ama o bile bulmuş

Gözde bir meslekleri olduğu için genellemeden söyleyeceğim gönül işlerinde biraz daha rahat olabiliyorlar ve aşırı ilgi görebiliyorlar. .
Çocukken arkadaşımın doktor babasının eşini aldatmasına. ..Boş evlerine tanıdığımız bir sağlık personeliyle geliyordu.

Yine çok zor şartlarda okuyup doktor olan evli tanıdığımızın, eşini aldattigi sekreterinin sevgilisi tarafından vurulması..Sonuç çok acıydı hem sekreter hem doktor için. .

Son olarak yine çok sevilen ,işinde başarili iyi bir cerrahın, yine sağlıkçı olan eski sevgilisi ve onun yeni sevgilisi tarafından tuzak kurularak öldürülmesi.. O cerrah da evliydi.
Tabi yine bunu sadece doktorlara genellememek lazım. .

Her meslekten ,her tayfadan insan sadık olmayabiliyor.

Dünya ne hale gelmiş

Böyle genellemeleri hic sevmiyorum yok doktorlar aldatır denizcilerin her limanda sevgilisi vardır pilotlar ucanı kacanı affetmez bilmem ne
Karakter meselesidir aldatmak meslek hastalıgı değildir

Gerçekten her meslekten insan aldatabiliyor karakter meselesi. .
Üniversiteyi kazandığım sene yani artık Eylülde işi bırakacaktım , zor dayanmiştım.

Çalıştığım mobilyacılarin olduğu, showroom larin olduğu büyük bir çarşı..
Orda herkes birbirini tanıyordu. Hepsi genç yeni evli adamlardı bazıları 40 yaş civarı. .Bazen garibim eşleri bebekleriyle çocuklarıyla onları ziyaret ediyorlardı.
Ve O adam denen zatlarin hemen hemen hepsi eşlerini orda aldatiyordu. .Hepsinin ayrıca sevgilileri yanlarına geliyordu..Daha neler neler.
Bir tek benim patronum iyi adamdı o da 45 yaşlarında babacan bir tipti..
Sürekli bulmaca çözerdi. Onun bir falsosuna şahit olmamıştım. Ama diğerleri var ya hepsi bakımlı o zamanların yeni türeyen metroseksüel erkeklerindendiler:)))

Bir doktor olarak bu genellemeyi çok yanlış buluyorum. Doktor erkeklerin normal popülasyona ek olarak bir sadakatsizliği kesinlikle yok. Fakat mesleklerinin statüsünden veya geliri yüksek bir doktor ise parasal sebeplerden dolayı pek çok kadının doktor erkeklerle ekstra ilgilendikleri bir gerçek. Bu yüzden diğer erkeklere kıyasla aldatma şansına(!) daha kolay erişiyorlar diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…