Sadakatsizlik sayilir mi sizin icin bilemem ama calisma saatlerinden, nobetlerden dolayi uzun sure bir arada bulunan insanlar oldukca yakin oluyorlar aynisi fabrikada vardiyali calisanlar icinde gecerlidir.Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
Kızkardeşim güvenlik müdürü ilk başladığında bir hastahanede çalıştı erkek doktorlarda çapkınlık olayı doğru baya şahit olmuş ama kardeşimin anlattığına göre asistanlar hemşireler doktor koca adayları için birbirine giriyormuş doktor evli bile olsa boşanması için ellerinden geleni yaptıklarını ortamın savaş alanı gibi çok iğrenç olduğunu anlatmıştı adamın karakteri düzgün olabilir ama karakteri bozuk kadınlar da var malesef ne bileyim doktor olunca ne oluyor sanki çok yakışıklı bir psikiyatristim vardı 4 yıl önce öyle bir halde götürmüşlerdi ki beni 15 gün yatırmak ve yakından ilgilenmek gerektiğini söylemişti şiddetle karşı çıkmıştım ben burda daha kötü olurum diye eve dönüş yolunda kızkardeşim ay ablaaa yatsaydın bi kaç gün be diye yalvardı canımın derdindeyim o ne düşünüyor :) o kadar da zaman geçirdim ama doktorlara otomatikman kapalıyım sanırım :)Bide şu var bence doktorlar çapkın değil de tabi olanlarıda vardır
Çevresinde hostes asistan teknisyen hemşire bilmem ne çok ilgi gösterdiği için ve çoğunun hayali doktor koca olduğu için fazla talep gösteriyorlar
O yüzden de bu tip durumlar çok oluyor
Kiskanclik)Bu ülkedeki doktor nefretini ben zaten anlamıyorum. Bi cekin ellerinizi doktorların üzerinden
Herkes deneyimlerini paylaşıyor kıskançlıkla ilgisi yok benceKiskanclik)
Gözde bir meslekleri olduğu için genellemeden söyleyeceğim gönül işlerinde biraz daha rahat olabiliyorlar ve aşırı ilgi görebiliyorlar. .Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
Dünya ne hale gelmişHerkes deneyimlerini paylaşıyor kıskançlıkla ilgisi yok bence
Benim ex erkek arkadasım da doktordu
Onada çok ilgi vardı
Yakışıklı sayılırdı tipi
Hastalardan bile bulup Facebook tan ekleyenler orda çalışan kızlar vs
Oda takılırdı ben ondan ayrılmıştım
Hoşuna giderdi bu ilgi
Hayatı boyunca çalışmış gençliğini yaşayamamış diplomayı alınca da işte kendine güveni gelmiş biriydi
Yine bir arkadasımın nişanlısı onu 18 yaşlarında bir teknisyenle mi ne aldatmıştı .adamda tipsizdi gayette ama o bile bulmuş
Yorumunuzu merak ediyorum iyi ya da kötü ...ben konuda yorumsuzum
yazarsam 1 ay bamlanırım herhalde
Yorumunuzu merak ediyorum iyi ya da kötü ...
Doğru, yorum için teşekkürler ...üzgünüm yazamam ,
bu yazdıkların sadece dr larla ilgili değil aslında
karekteri bozuksa her meslekte bu aldatma işini yapıyorlar ,
ama , aması var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?