Doktorlar da bunu derse

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen

Ben 26 yaşındayım,25te evlendim. Çocuğum olmuyor. Esim de kıro dur bazen kavga ediyoruz mesela.
O doktora selamımı söyle .
İnşllah olur bebeğiniz ama mesela çocuk olmamasi konusuna insanlar allahtan geldiģini biliyor ama bunu bizim elimizde gibi saniyorlar buna üzülüyorum

İnşllah olur bebeğiniz ama mesela çocuk olmamasi konusuna insanlar allahtan geldiģini biliyor ama bunu bizim elimizde gibi saniyorlar buna üzülüyorum
Böyle kibirlenenleri cok gördüm onlara Allah layıkıyla cezasını vercek. Bende bekliyorum cezalarını çekecekleri günü.
Üzülme
Insanlara kulak asma. Evlenirsin de cocugun da olur Allah 'ın izni ile

gittiğiniz kişi adam olamamış üzülmeye değmez

Sanki 30 değilde 45 yaşındayım demişsiniz gibi tepki vermiş
30 yaşında bekar olmak doğal artık
Okuyan kesim hep 30 dan sonra evleniyor zaten
Merak ettim o doktor kaç yaşında evlenmiş
Aslında doktora katılıyorum yaşim geçiyor kendi erken evlenmiş 26 da erken değilde bence normal yaş

Ya bu insanların her kadına çocuk doğurmak istiyor gibi bakması çok komik değil mi? Bide insan şey demek istiyor “ben evlenmeden doğurucam doktor bey”. Sanki herkesin çizgileri eşit ve aynı koyulukta gibi, hep bi genelleme.

Densiz çok sıkmayın canınızı. Sadece okumakla olmuyor işte. Aynı durumdayız sizinle, evlenmek büyük bir başarı ve bizler bunu başaramamış olanlar gibiymişiz gibi davranıyorlar. Eminim evlensem bu seferde başka bir şey bulurlar söyleyecek. Kimsenin keyfine göre yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…