Evet kendime acıyorum gerçekten psklojim òyle kötüki dünde eski sevgilimi gördüm ki hala seviyorum ama birakti beni gitti işte başkasiyla evlendi onu görünce okadar utandimki sanki herkes bana aciyor gibi hissediyorum.ama erkekler de genç istiyor beni napcaklarki diyorum gerçektensiz öncelıkle kendinize acıyorsunuz özguvenınız yıkılmış.lutfen kendinize gelin 30 yaş ne ki 32 başında evlendim aynı yıl bebek sahibi oldum .okul arkadaşım 38 de evlendi bebeği 1 yaşında şimdi.erken evlenmek te normal geç evlenmek te .eleştırenelr cahil yobaz evrimini tamamlamamış insanlar okumuşta olsalar .siz kendinize guvenın sosyal etkınlıklere katılın çevre edının .
İşte benim çevremde ki tiplemeler hep ayniNeden evlenmedinizmiş size ne sanane?? Benimde bir kiz arkadasim var ortaokul yillarinda kankaydik annesi hep bunlari vlendirme derdindeydi lise cahina geldiklerinde. Biz 22 li yaslarindayken annesi benin anneme X hanim nolcak bizim gizlarin bu hali evlenmiyolar diyip dururdu. O kizlar evlendi ben alen bekarim Kankam beni her gordugunde kanka evlenmiyon mu daha? Evlen artik ya der sanki bilmiyor beni! Adam gibi birini bulduk biz evlenmedik sanki. O arkadasimi gormek bile gelmiyor icimden artik aer gordugunde beni ayni muhabbet sıktı artik.
Ama onlara kimse mutsuzmusun diyr soran yokki mutsuzlarsada en azindan içlerinde yaşiyorlarValla ikisini de yaşadım sayılır, 30 yaşında evlendim. Doğrusu evlenip ayrılan ya da mutsuz evlilik yürütenlerin özenilecek hiiiiiç bir tarafı yok. Onların size özendiğini ve toplumsal kulak asmamanız gerektiğini bilin yeter...
Bende çok cevap verebilirimya :)Sana ne lan d**ly*rak. Diyemediniz mi?
Hahahahaha ama yemin ederim öyle. Demin kahve iciyorum kendi kendime kk ya bakiyorumAhadafadh "eşim kırodur."
Önemli olan kimin ne düşündüğü değil ki. İçlerinde yaşıyorlar kimse mutsuz olduklarını bilmiyor diye sizden daha iyi durumda değiller. Kıyaslayacak olursak sizin durumunuz onlar için paha biçilemez olur. Siz kimseye kulak asmayın. Bu yaşlarda sırf yaş psikolojisinden dolayı yanlış evlilik yapmanızdansa bekar olmanız yeğdir...Ama onlara kimse mutsuzmusun diyr soran yokki mutsuzlarsada en azindan içlerinde yaşiyorlar
Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
Bende işte buna üzülüyroumyaSizi cok iyi anliyorum. Evlenmiş boşanmişsa da en azindan şansini denemiş diyolar. Biz o şansi denemedigimiz ve o duyguyu tatmadigimiz icin onlara dert oluyor. Bizde istiyoruz kendi evimiz kendi yuvamiz olsun. Disaridan acaba istemiyor mu zannediyirlar? Ne gozle bakiyolar acaba? Belkide beceriksizlik olarak goruyorlar
Artık öyle pskolojim bozuldki şey düşünmeye basladim acaba kendmi eve kapatip kimseyle görüsmesemmiAmannnn takıldığın şeye bak ilk evliliğimi 30 umdan önce ikincisini 30 umdan sonra yaptım sanki kuş konduruyorlar evlenince bunlar hep toplum baskısından önce niye evlenmiyorsun sonra ikinci level neden çocuk yapmıyorsun kocanın koynuna girenler de onlar değil doğacak çocuğa bakacak olanda biraz bencil ol hayat bunları düşünmek için fazla kısa
Yahu çektirseydin sen genede kavgaya sonra devam ederdiniz.Ek gebelik yöntemlerini denemedik gerçi. Aşılama olacaktım. Rahim filmine gittik kavga ettik eve döndük :/
Puhahah çok alemsin ya burda kocasının ilgisizliğinden yakınan binlerce kadın boğar seni susHahahahaha ama yemin ederim öyle. Demin kahve iciyorum kendi kendime kk ya bakiyorumdiyor ki
"Gül bu gülll güllu çiçek,gül kokulu" (sarkıntılık yapiyor )sesi de kapkalin.
Sürekli bu gül üzerinden birşeyler söylüyor
Hahahahahahahhaah dogru diyorsun canım bu da bir ilgi sonuçta zaten surekli pesimde kiroca olsa da ilgisi fazlaYahu çektirseydin sen genede kavgaya sonra devam ederdiniz.
Puhahah çok alemsin ya burda kocasının ilgisizliğinden yakınan binlerce kadın boğar seni sus
Çektirseydin tabi yaHahahahahahahhaah dogru diyorsun canım bu da bir ilgi sonuçta zaten surekli pesimde kiroca olsa da ilgisi fazla
Cektirmeden döndüm ne bilim tepem attı canım ya anestezili cektircektim.hata mi ettim acaba
Ahahaha ilahi kız ne güzel adam kendi tarzıyla seviyor işte seni, daha ne istiyosun :)))Hahahahaha ama yemin ederim öyle. Demin kahve iciyorum kendi kendime kk ya bakiyorumdiyor ki
"Gül bu gülll güllu çiçek,gül kokulu" (sarkıntılık yapiyor )sesi de kapkalin.
Sürekli bu gül üzerinden birşeyler söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?