Doktorlar da bunu derse

Valla ikisini de yaşadım sayılır, 30 yaşında evlendim. Doğrusu evlenip ayrılan ya da mutsuz evlilik yürütenlerin özenilecek hiiiiiç bir tarafı yok. Onların size özendiğini ve toplumsal kulak asmamanız gerektiğini bilin yeter...

Neden evlenmedinizmiş size ne sanane?? Benimde bir kiz arkadasim vardi ortaokul yillarinda kankaydik annesi hep bunlari evlendirme derdindeydi lise cagina geldiklerinde. Biz 22 li yaslarindayken annesi benin anneme dizlerine vura vura X hanim nolcak bizim gizlarin bu hali ( ne varsa halimizde) evlenmiyolar diyip dururdu. O kizlar evlendi ben halen bekarim Kankam beni her gordugunde kanka evlenmiyon mu daha? Evlen artik ya der ayak ustu sanki bilmiyor beni! Adam gibi birini bulduk biz evlenmedik sanki. O arkadasimi gormek bile gelmiyor icimden artik her gordugumde beni ayni muhabbet sıktı artik.

Evet kendime acıyorum gerçekten psklojim òyle kötüki dünde eski sevgilimi gördüm ki hala seviyorum ama birakti beni gitti işte başkasiyla evlendi onu görünce okadar utandimki sanki herkes bana aciyor gibi hissediyorum.ama erkekler de genç istiyor beni napcaklarki diyorum gerçekten

İşte benim çevremde ki tiplemeler hep ayni

Ama onlara kimse mutsuzmusun diyr soran yokki mutsuzlarsada en azindan içlerinde yaşiyorlar

Valla öyle zaman geliyor ki Allah belamı verseydi diyorum öyle laflar öyle laflar

Ahadafadh "eşim kırodur."
Hahahahaha ama yemin ederim öyle. Demin kahve iciyorum kendi kendime kk ya bakiyorum diyor ki
"Gül bu gülll güllu çiçek,gül kokulu" (sarkıntılık yapiyor )sesi de kapkalin.
Sürekli bu gül üzerinden birşeyler söylüyor

Ama onlara kimse mutsuzmusun diyr soran yokki mutsuzlarsada en azindan içlerinde yaşiyorlar
Önemli olan kimin ne düşündüğü değil ki. İçlerinde yaşıyorlar kimse mutsuz olduklarını bilmiyor diye sizden daha iyi durumda değiller. Kıyaslayacak olursak sizin durumunuz onlar için paha biçilemez olur. Siz kimseye kulak asmayın. Bu yaşlarda sırf yaş psikolojisinden dolayı yanlış evlilik yapmanızdansa bekar olmanız yeğdir...

Sizi cok iyi anliyorum. Evlenmiş boşanmişsa da en azindan şansini denemiş diyolar. Biz o şansi denemedigimiz ve o duyguyu tatmadigimiz icin onlara dert oluyor. Bizde istiyoruz kendi evimiz kendi yuvamiz olsun. Disaridan acaba istemiyor mu zannediyirlar? Ne gozle bakiyolar acaba? Belkide beceriksizlik olarak goruyorlar

Amannnn takıldığın şeye bak ilk evliliğimi 30 umdan önce ikincisini 30 umdan sonra yaptım sanki kuş konduruyorlar evlenince bunlar hep toplum baskısından önce niye evlenmiyorsun sonra ikinci level neden çocuk yapmıyorsun kocanın koynuna girenler de onlar değil doğacak çocuğa bakacak olanda biraz bencil ol hayat bunları düşünmek için fazla kısa

Bende işte buna üzülüyroumya

Artık öyle pskolojim bozuldki şey düşünmeye basladim acaba kendmi eve kapatip kimseyle görüsmesemmi

Ek gebelik yöntemlerini denemedik gerçi. Aşılama olacaktım. Rahim filmine gittik kavga ettik eve döndük :/
Yahu çektirseydin sen genede kavgaya sonra devam ederdiniz.
Puhahah çok alemsin ya burda kocasının ilgisizliğinden yakınan binlerce kadın boğar seni sus

Çok klasik olacak belki ama cidden salla milettin ne dediğini
Her insan kendi zamanına göre yaşar. Kimi erken yaşta evlenir hemen çocuk yapar ama uzun bir bekar hayatı olmaz , ilerde şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye hayıflanıp durur. Kimisi de 30 yada daha sonraki yaşlarda evlenir ama kız kıza gezmeler, tatiller yani istediği gibi bir bekar hayatı yaşamış olup her şeye doyar. İlerde de hayıflanıp durmaz. Geç olup olmaması bu yüzden epey göreceli bir kavram , kimsenin lafına bakma derim.

Yahu çektirseydin sen genede kavgaya sonra devam ederdiniz.

Puhahah çok alemsin ya burda kocasının ilgisizliğinden yakınan binlerce kadın boğar seni sus
Hahahahahahahhaah dogru diyorsun canım bu da bir ilgi sonuçta zaten surekli pesimde kiroca olsa da ilgisi fazla

Cektirmeden döndüm ne bilim tepem attı canım ya anestezili cektircektim.hata mi ettim acaba

Sevgili konu sahibi arkadaşım
30lu yaşlar dediğin gençliğin ve olgunluğun birleştiği nokta. Hem kıpır kıpır hem mantıklı olunan yaşlar. Kaldı ki 40 bile olsan evlenmen evlenmemen kimseyi ilgilendirmez. İnsan kendi bile belşrleyemiyor ki kader kısmet bu işler.
Üstünden at o psikolojiyi.
Dik dur ki onlar sana özensin.
İnan evliyken de akşama ne yemek yapacağım derdi, ev işleri sorumluluklar ağır geliyor insana. İnceden bi ah çekiyorsun :)
Hem erkekler küçük istiyor kısmı da doğru değil. En azından genellenemez . Benim eşim benden nerdeyse 3 yaş küçük mesela.

Hahahahahahahhaah dogru diyorsun canım bu da bir ilgi sonuçta zaten surekli pesimde kiroca olsa da ilgisi fazla

Cektirmeden döndüm ne bilim tepem attı canım ya anestezili cektircektim.hata mi ettim acaba
Çektirseydin tabi ya
Neyse yeniden randevu alıp çektir de erteleme en azından
En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah :)

Ahahaha ilahi kız ne güzel adam kendi tarzıyla seviyor işte seni, daha ne istiyosun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…