Doktorlar da bunu derse

Aslında doktora katılıyorum yaşim geçiyor kendi erken evlenmiş 26 da erken değilde bence normal yaş
siz öncelıkle kendinize acıyorsunuz özguvenınız yıkılmış.lutfen kendinize gelin 30 yaş ne ki 32 başında evlendim aynı yıl bebek sahibi oldum .okul arkadaşım 38 de evlendi bebeği 1 yaşında şimdi.erken evlenmek te normal geç evlenmek te .eleştırenelr cahil yobaz evrimini tamamlamamış insanlar okumuşta olsalar .siz kendinize guvenın sosyal etkınlıklere katılın çevre edının .

Aman ya ne lüzumsuz doktormuş o.

Hay Allahım yaaaa evlenip napcan Allah aşkına sanki çok iyi bir şey çoğu evli mutsuz burada okumuyor musun ne diye ozeniyorsunuz arkadaş anlamadım kiii

Ben velilerin bekarlar kıskandığını düşünüyorum çünküçben kıskanıyorum açıkçasıa

Emin ol o evlenip boşananlarada huzur vermiyorlar evlilerede vermiyorlar kimseye huzur yok bu memlekette. Gerçekten söylüyorum evlendim yine kurtulamıyorum niye çocuk yaptığıma bile karışılıyor. En kesin çözümü terslemek başka çareside yok sanki

Toplum olarak otomatik sorgumuz bu, takmamaya çalışın.
Muhabbet açacak konuyu üremeden ileri götüremeyen birisi. "Onu boşverin de doktorcum el yazınız niye öyle çirkin oluyor sizin" diye konuyu değiştirseniz ne hoş olurmuş. :))

Bunun meslekle alakası yok. Tanıdık biri demişsiniz, sohbet demişsiniz. Demek ki sohbet oralara gitti. Öyle insanı kırıp rencide edecek bir şey de dememiş ki yani... Bence sizdeki alınganlık.
İnsanların bu tür konulara girmesini istemiyorsanız mesafe koyun.

Aslında kötü bise demedi ben artik kaldiramiyorumki

Hiç de öyle değil.. Fazllık ne demek yahu? Ben de 37 yaşındayım bekarım.. Ben evlenmeyi ilk kez 30 yaşında düşündüm biraz. Ondan önce hazır değildim.. Allah nasib etmediyse yapabileceğimiz bişey yok ki.. Ben düşünmemiş bile olsam Allah nasib etseydi olacak olsa olurdu.. Bu şekilde düşünmeyin.. O dr erkekse ve bekarsa belki sana evlenme konusunda fikrini sormak istemiş olabilir.. Bir de Allah bir şeyi geciktirdiyse, nasib etmediyse bunda da bir hayır vardır.. Ben artık bu şekilde düşünüyorum.. Önceden üzülüyordum.. Belki daha hayırlısını nasib edecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…