- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Yaşın geç değilAslında doktora katılıyorum yaşim geçiyor kendi erken evlenmiş 26 da erken değilde bence normal yaş
siz öncelıkle kendinize acıyorsunuz özguvenınız yıkılmış.lutfen kendinize gelin 30 yaş ne ki 32 başında evlendim aynı yıl bebek sahibi oldum .okul arkadaşım 38 de evlendi bebeği 1 yaşında şimdi.erken evlenmek te normal geç evlenmek te .eleştırenelr cahil yobaz evrimini tamamlamamış insanlar okumuşta olsalar .siz kendinize guvenın sosyal etkınlıklere katılın çevre edının .Aslında doktora katılıyorum yaşim geçiyor kendi erken evlenmiş 26 da erken değilde bence normal yaş
uzmanlık şu bu araba evlilik parası derken zaten 30 u geçiyor hepsi gayet normalYaşın geç değil
O erken evlenmiş
Ailemde ki doktorların en erken evleneni 32 yaşındaydı
O da beni bulduğundan yani
Şanslı adam işte
Aman ya ne lüzumsuz doktormuş o.Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
Yok kız ne arabasıuzmanlık şu bu araba evlilik parası derken zaten 30 u geçiyor hepsi gayet normal
.Ben evlilerin mutsuz olduğunada inanmiyorum ki artık muhtemelen hala birbirlerine tahammülleri varki seviyolarki beraberler
Hay Allahım yaaaa evlenip napcan Allah aşkına sanki çok iyi bir şey çoğu evli mutsuz burada okumuyor musun ne diye ozeniyorsunuz arkadaş anlamadım kiiiBugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
bizim kuzenlerin hepsi önce araba aldı valla.kızın ailesine neyle gidecek koskoca doktorlar araba şarttt ha haYok kız ne arabası
Onu evlendikten sonra aldı
Ek gebelik yöntemlerini denemedik gerçi. Aşılama olacaktım. Rahim filmine gittik kavga ettik eve döndük :/dettt 1 sene de ne çocuk olmaması.
Aslında kötü bise demedi ben artik kaldiramiyorumkiBunun meslekle alakası yok. Tanıdık biri demişsiniz, sohbet demişsiniz. Demek ki sohbet oralara gitti. Öyle insanı kırıp rencide edecek bir şey de dememiş ki yani... Bence sizdeki alınganlık.
İnsanların bu tür konulara girmesini istemiyorsanız mesafe koyun.
Çok tatlısınız:)Toplum olarak otomatik sorgumuz bu, takmamaya çalışın.
Muhabbet açacak konuyu üremeden ileri götüremeyen birisi. "Onu boşverin de doktorcum el yazınız niye öyle çirkin oluyor sizin" diye konuyu değiştirseniz ne hoş olurmuş. :))
Ahadafadh "eşim kırodur."Ben 26 yaşındayım,25te evlendim. Çocuğum olmuyor. Esim de kıro dur bazen kavga ediyoruz mesela.
O doktora selamımı söyle .
Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?