kime estetik olmalıyım acaba. onur erol ya da naci çelik diye düşünüyorum. ya da başka biri mi olsun karar veremedim. henüz hiç bir doktoru aramadım. telefonle kendileri birebir konuşuyorlar mı ?yoksa direkt muayene etmek için mi çağırıyorlar. bir kaç yere görüşmek için gitsem bu sefer bir sürü muayene parası ödemek zorunda kalacağım boşyere..sizler nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz arkadaşlar.?
kime estetik olmalıyım acaba. onur erol ya da naci çelik diye düşünüyorum. ya da başka biri mi olsun karar veremedim. henüz hiç bir doktoru aramadım. telefonle kendileri birebir konuşuyorlar mı ?yoksa direkt muayene etmek için mi çağırıyorlar. bir kaç yere görüşmek için gitsem bu sefer bir sürü muayene parası ödemek zorunda kalacağım boşyere..sizler nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz arkadaşlar.?
Sevgili deepgreen , cevabın için çok sağol . kimse beni görmüyor diye üzülüyordum. yazdığın adrese gireceğim. ben göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. çok küçük ve asimetrikler. inan doktoru aramaya bile cesaretim yok. ama eninde sonunda bu olacak. böyle yaşamak istemiyorum. merak ettiğim şu, sen bir tek bu doktor ile mi görüştün. ? tel ile veya yüzyüze bir başka doktorla görüştün mü?hemen mi bu doktora karar verdin?amliyat fikri ben de bir aydır ciddi boyutta. daha önce aklıma geliyordu ama zamanı var diye düşnüyordum herhalde.
cumartesi ameliyatından sonra mutlaka seninle görüşmek isterim. iiyi haberlerini öğrenmek için inşallah. allah yardımcın olsun. umarrım çok çok iyi geçecek.
deepgreen bugün tuğrul turan hakkındaki videları inceledim. teşekkür edrim . görüşmek istediklrim arasına onu da ekledim. bir kaç kişi ile yüz yüze gidip görüşeyim diye düşünüyorum. tabi pahalıya mololmaz ise. ..tel ile bu görüşmeler pe bir netice vermez dimi:?
tuğrul turanın videodaki konuşmasından yüzde seksen gibi kas üstü yapımını uygun görüyorum dediğini duydum. sanırım çok zayıf hanımlara kas altı yapıyor.
senin nasıl olacak canım. kas altı ?mı üstü mü ?yuvarlak mı?ben ince uzun zayıf biriyim. dual plan hiç uygulamıyor mu acaba?
göğüs büyütme sevgili deepgrenn davetin için çok teşekkür edrim. istda olsaydım gelmeyi düşünürdüm ama değilim. yine de çok sağol. inşallah çok iyi geçecek. ameliyatının zamanı yaklaşmış senin adına çok seviniyorum. ne güzel gögüslerin olacak inşallah. ameliyattan sonra da görüşmek istiyorum. seninle. senin dual plan mı olacak ?yuvarlak mı?nereden kesi yapacak .herkese kasüstü söylenişi doğru mu?ya da eğer yapıyor ise bir nedeni vardır diye düşünüyorum. çünkü konuşmasından çok akıllı bir doktora benziyor. sanırım kas üstünün daha doğal duracağını savunuyor olabilir?senin bu konudaki fikrini merak ettim. sevgiyle kall.
Arkadaslar benim forumda simdiye kadar okudugum zaten kas ustu agrisiz bir ameliyat degil mi? Benim kas alti oldu ama doktorumun soyledigi alt kisimdan 3-4 cm ayriliyor, kasin harap ya da tahrip olmasi mumkun degil demisti. Ben 1. haftadayim kolumu gayet kaldiriyorum, kasimla ilgili bir problemim yok cok sukur. Ayrica okudugum kadariyla Tugrul bey de kas alti yapiyor, o kasi tahrip etmiyor mu yani??
ya kızlar bu direnden neden bu kadar korkuyorsunuz? ayrıca diren takılması tamamen hastanın iyiliği için. o borular içeride biriken kanı dışarı atıyor. haa atılmazsa ne olur? vücut o kanı zaten kendiliğinden emer. ama nadir de olsa emmediği taktirde kıpkırmızı veya siyahlaşmış ve taş gibi olmuş bir meme çıkar karşınıza. sonucunda yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsınız. dikiş açılır, protez çıkarılır, içerisi serumla yıkanır, yeniden takılır. 2 gün elinizde bir hortumla gezmek hoş olmasa da bu kesinlikle sağlığınızı riske atmamak demektir..
ayrıca benim tuğrul turanın uyguladığı ağrısız iğne şekliyle ilgili hala şüphelerim var. neden neden neden başka doktorlar da uygulamıyor o yöntemi çok merak ediyorum.
deepgreen sana geçmiş olsun şimdiden. istediğin gibi memelerin olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?