Doğuma Hazırlık DOKTORLARİN CİNSİYET TAHMİNLERİNDE SİZCE YANİLMA PAYİ VAR Mİ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
12. Haftamda doktora gittim buyuk ihtimal kiz dedi. SiZce dogru mudur ya da yanilma paylari olabilir mi?

Ben de çok erken diye biliyorum Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben ve benim gibi evlat hasretiyle yaşayanlara en kısa zamanda nasip etsin inşallah amin

İlk cocugumuz cok heyecanliyiz bebisin cinsiyetin oluscak bolge asagi dogruymus biraz kizlarda genelde boyle olur dedi bilemedm bende:)) basina boyle bisi gelen varmi

Son düzenleme:
Kesinlikle var 2 kişiden duydum bugün 7 8 ayına kadar kız yada erkek zannedip sonra yanlış olduğunu öğrenen banada erkek demişlerdi 12. Haftada 16. Haftada kız olduğunu öğrendim :)

12. hafta çok erken ama tecrübeli bir dr anlayabilir

Tecrübeli bir doktor ise anlar ama emin olmadan kişiye söylemez. Genelde 14.haftada söylüyor doktorlar.

12. Haftamda doktora gittim buyuk ihtimal kiz dedi. SiZce dogru mudur ya da yanilma paylari olabilir mi?
Bana da o haftalarda kız büyük ihtimal dedi erkek çıktı ..gayette gelişmiş bir ultrasonda , gayet te tecrübeli bi doktor tarafından söylendi :)

Bir yerde okumustum bebegin cinsiyeti 9 ya da 10. haftada belli oluyormus ama kendini gostermiyormus. Ama kemik yapisindan falan doktor tahmin edebilir cinsiyeti. Tabi yanilma payi da olur zaten kesin dememis buyuk ihtimalle demis.

Okudugum kadariyla erken tahminde yanilma payi yuksek bakalim ya allah hayirli evlat nasip etsin.

Benim 16. Haftada belki kız dendi 19.haftada büyük ihtimal erkek dendi en sonda 21 haftalıkken kesin erkek denildi ama 12. Hafta çok erken cinsiyet için

Tibben 12 haftada çoçuğun cinsiyeti tam oluşur. Onu doğru görme doktora kalmış bişey. Benim kızımı doktor tam 13 haftada gördü doğru dedi. Şimdi 12 haftamda gitmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı bakalım ne olacak. ALLAH yardımcı olsun

12. Hft çok çok erken bence kiz a şartlandirmayin kendinizi:)
Benim bidaha ki kontrolum ayin 24 n de o güne kadar beklicem ki kesinleşsin yanilma payi olmasin:)

12. Hft çok çok erken bence kiz a şartlandirmayin kendinizi:)
Benim bidaha ki kontrolum ayin 24 n de o güne kadar beklicem ki kesinleşsin yanilma payi olmasin:)
Zaten gormedi durusu yapisina bakarak tecrubelerime gire soyluyorum dedi bi kesinlesseydi cinsiyeti ama genel itibariyle 12 inci haftada yapilan tahminlerin %60 i degismis sonradan hadi bakalim :))

benimde 16. haftada iki doktorda erkek dedi :) sonra 19de tekrar gittim aaa kız bebek dedi nasıl yani dedik evet kız bebek dedi..sonra perinatal taraama için detaylı ultrasıona gittik 21. haftada oda dediki kız bebek kesin dedi bnde allak bullak oldum alışveriş yaptım artık ama hayırlısı sağlıklı olsunda

Kizimda 6. Ayin sonlarinda cinsiyeti soyledi doktorum surekli emin olamiyorum kafa yapisi kemik yapisi erkek gibi ama kizda olabilir bacak arasiniz gormeden sakin k8mseye bisey deme dedi.
Ki kizim oldu gercektende iri bi bebekto 4.200 53 cm oldu.
Bu hamileligimde
13 haftamda erkek dediler
En son 18. Haftada gittim erkek dedi doktorum
Simdi emin olmak icin haftaya detayliyi bekliyorum daha ailemize soylemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…