Cinsiyet için kafam artık karıştı 1 ay sonra kontrolü beklemem gerekicek doktor baktı kıza benziyor ama çıkıntı görüyorum o yüzden birşey diyemem dedi çıkıntı kordona benziyor falan dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun ama içimden hep sağlıklı bir kız çocuğu diledim tam mutlu oldum derken çıkıntıyı söyleyince kafam yine karıştı var mı buna benzer kararsızlıklarla karşılaşan ...
Kızlar sanırım erkek anneleri erkenden öğreniyor cinsiyeti,, arkadaşm 11. haftada öğrendi.. Benmde çarşamba kontrolüm var 12. haftadaym çok heyecanlıyım İlk gebelkte heyecan çok oluyo yaa gün sayıyorm bebeğimi görücem die
Daha önce 6 haftasında gitmişdim. O zaman çok erkendi. Kalb atıışları için gitmişdim. Şimdi 13 haftasında erkek dediler- 4d ultrosonda. Kızımda da 13 haftasında 3d ultrasonda kız demişdi. İNSALLAH salığlıqlı olsunlarda yeter. Amma hani adam merak etmiyorda diyil
Kızlar sanırım erkek anneleri erkenden öğreniyor cinsiyeti,, arkadaşm 11. haftada öğrendi.. Benmde çarşamba kontrolüm var 12. haftadaym çok heyecanlıyım İlk gebelkte heyecan çok oluyo yaa gün sayıyorm bebeğimi görücem die
Ben kizimida da 13 haftasında öyrendim oğlumda da. 4d her şeyi çok açık gösteriyor. Resmini çekib babasına gönderdim aa bu erkek dedi pipisini gördü. Burnu kulakları eli ayağı hepsi gözüküyor. Amma şimdi de içime bir kurt düşdü acaba 4d için 13 hafta erkenmiydi diye. İNŞALLAH bir zararı olmaz. Araştırdım zararsız diyorlar hani yinede de bir tedirginim
Ben kizimida da 13 haftasında öyrendim oğlumda da. 4d her şeyi çok açık gösteriyor. Resmini çekib babasına gönderdim aa bu erkek dedi pipisini gördü. Burnu kulakları eli ayağı hepsi gözüküyor. Amma şimdi de içime bir kurt düşdü acaba 4d için 13 hafta erkenmiydi diye. İNŞALLAH bir zararı olmaz. Araştırdım zararsız diyorlar hani yinede de bir tedirginim
Canım inşallah bi zararı olmaz hem doktorun biliyodur zararı olsa o cihazla bakmazdı. Sıkma canını 4D cihazı olan bi doktora mı gitsem bende kafamda deli sorular
Canım inşallah bi zararı olmaz hem doktorun biliyodur zararı olsa o cihazla bakmazdı. Sıkma canını 4D cihazı olan bi doktora mı gitsem bende kafamda deli sorular
İNSALLAH canim. Evet ya zararı olsaydı bakmazdı. Googl-da arama yapdım geniş bilgi yok amma hic bir zararı bulunmamışdır yazıyor. Sık gitmek önerilmiyor. 11-13, 18-22, ve 34 haftalarinda gidilir diyor. Banada doktor bir daha 20 haftanda gel dedi. Ya sezeryanla doğum yapiyorum ben bir kizim var bir oğlum da olursa artık gerisini düşünmüyorum İNSALLAH. Bence sen bekle 12 haftan tam olsun öyle git amma iyi bir doktora