- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
Hz ismail Aleyhisselam - Peygamberin Hayatı - Kıssaları - Mucizeleri okuyun umıdınızı kesmeyın
okuyacağım şimdi.tek umudumuz allahtan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hz ismail Aleyhisselam - Peygamberin Hayatı - Kıssaları - Mucizeleri okuyun umıdınızı kesmeyın
slm kizlar.nasil neyi yazayim bilmiyorum.
14yil oldu cocugum yok.2 sene once fsh ile tanistim 13 falandi ve yumurta rezervim de cok az tup bebek tedavusinde artik 3 taneden baska cikmiyor.genetikte yani pgt de sorun cikti ve 1 yumi tranferi oldu sadece.
Rahim filmi cekildim sag tup tikali sol yumurtaliktan 2 kere cikilata kisti ameliyati oldum ve artik tup bebek trdavisinde ignelere bile sol yumurtam cevap vermiyor tedaviye va artik rahim inceligimde var.dr artik tup bebege % 15 % 20 sans veriyor.
Bide tuplerde hidrisalpenks diye bi sivi varmis bu sivi tutunmayi engellermis tutsada dusuk olurmus onerisi ise tupleri almakmis ne yapcagimi bilmiyorum.
Adetlerimde artik gunumden birgun once oluyorum ge 7 gun suren adetim bu sene once 4 .5 gune dustu bu bi kac aydirda 3 gune dustu.yumurtaliklarimda bi sanci var bazen gece tutuyor 2aydir sik idrara cikitorum gece.belim agriyor ara ara terliyorum ve sicak basiyor .
En onemli yumurtaliklarim neden sanci yapiyor bilmiyorum dr a gittim bisey yo dedi aklima menepoz dusuyor hep zaten dr erkenmemepoz tehtidin var demisti
artik ggaliba hersey icin cok gec artik anne olamiycakmisim gibibhissediyorum hatta eminim bu sancilar beni korkutuyor dr un sirf ultrasal yapip biseyin yok demesi sasirtmisti.
ıki ay oldu agralrim gecmedi en kusa zamanda gideyim ama korkuyorum cok gec demesinden.zaten gec ama
yok yok ben bu kutsal duygu hiiic tadamiycam galiba
bazeb en yuksek binaya cik ve ordan kendini birak diyorum ama iste obur taraf var
galiba burda hasretten yanicam ordada yanicam allahim dogruyoldan ayirmasin.
ben varım aynen dediğin gibi bana sen hamile kalamazsın dediler ama rabbim ameliyata yatacağım günü beklerken hamile kaldığımı öğrenmemi sağladı şu anda birtane çocuğum var ve binlerce şükür ediyorum bu sevgiyi tattım diye inşallah herkez evlat sevgisini tadar
eerhaba bu yazınızı okuyunca merak ettim şu an çocugunuz var mı bnde böyle umut arıyorum da ..Bize de ilk gittiğimiz doktor "sizin çocuğunuz olmaz hemen aşılama yapalım" dedi. Ama akıllı doktor sperm testini cinsel perhiz olmadan yaptı. Hatta ilk defa gittiğimiz için sabah ilişkiye girip gitmiştik. Cahillik işte... Sonradan gittiğimiz doktorlar da "sizin çocuğunuz olmaması için hiç sebep yok" dediler. 2,5 yıl oldu. Henüz hamile diilim ama umudum var:) İnşallah 2008 bitmeden size müjdeli haberi veririm. Allah herkese hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasib etsin.
Slm kizlar.nasil neyi yazayim bilmiyorum.
14yil oldu cocugum yok.2 sene once fsh ile tanistim 13 falandi ve yumurta rezervim de cok az tup bebek tedavusinde artik 3 taneden baska cikmiyor.genetikte yani pgt de sorun cikti ve 1 yumi tranferi oldu sadece.
Rahim filmi cekildim sag tup tikali sol yumurtaliktan 2 kere cikilata kisti ameliyati oldum ve artik tup bebek trdavisinde ignelere bile sol yumurtam cevap vermiyor tedaviye va artik rahim inceligimde var.Dr artik tup bebege % 15 % 20 sans veriyor.
Bide tuplerde hidrisalpenks diye bi sivi varmis bu sivi tutunmayi engellermis tutsada dusuk olurmus onerisi ise tupleri almakmis ne yapcagimi bilmiyorum.
Adetlerimde artik gunumden birgun once oluyorum ge 7 gun suren adetim bu sene once 4 .5 gune dustu bu bi kac aydirda 3 gune dustu.Yumurtaliklarimda bi sanci var bazen gece tutuyor 2aydir sik idrara cikitorum gece.belim agriyor ara ara terliyorum ve sicak basiyor .
En onemli yumurtaliklarim neden sanci yapiyor bilmiyorum dr a gittim bisey yo dedi aklima menepoz dusuyor hep zaten dr erkenmemepoz tehtidin var demisti
Artik ggaliba hersey icin cok gec artik anne olamiycakmisim gibibhissediyorum hatta eminim bu sancilar beni korkutuyor dr un sirf ultrasal yapip biseyin yok demesi sasirtmisti.
Iki ay oldu agralrim gecmedi en kusa zamanda gideyim ama korkuyorum cok gec demesinden.zaten gec ama
Yok yok ben bu kutsal duygu hiiic tadamiycam galiba
Bazeb en yuksek binaya cik ve ordan kendini birak diyorum ama iste obur taraf var
Galiba burda hasretten yanicam ordada yanicam allahim dogruyoldan ayirmasin.
arkadaşlar hepinize umut olsun die yazıyorum bunları ben de fsh yüksekliğiyle karsı karsıyayım.2 yıldır uğraşıyoruz.hala bi sonuç alamdık.fakat sizlere arkadaşlarımdan bahsetmek istiyorum.3 ayrı arkadaşım da hamilelik mucizesini yaşadı.1.arkadaşım çikolata kisti ve yüksek fsh yüzünden 4 yıl uğrastı 3 tüp bebek denedi.ve cocugun olmaz dediler.herseyi bıraktı kurslara gitti kafası dağılsın die kendiliğinden hamile kaldı.1 ay sonra doğum yapcak.2.arkadaşım 36 yaşında ve yumurta yetmezliği vardı eşininde kabakulaktan ötürü spermleri sıfırdı.suan hamile fakat hipertansiyon hastası olduğu için gebeliği riskli bebeği aldırcak.3 arkadasımın mutluluğunu 3 gün önce yaşadık.arkadaşım yıllardır pko lu.evleneli 4 ay oldu.ve evlenir evlenmez tedaviye başladı.fakat 1 yılı doldurmadan tedaviye başlamadı hiçbir doktor.en son gittiği doktor ona klomen vermiş ve yumurtaları takibe almış 15 gün sonunda doktor ona hiçbir yumurta buyumemiş deyip gönderdi.oda adet olmak için gün sayıyordu.3 gün once sohbet ederken hala adet olmadım karnımdada kasılmalara var dedi .acaba klomenin yan etkisimi dedi.yeni bi doktor ismi duydum iyiymiş ona gidip görünecem dedi.ve doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi.rabbim bana de sizede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.bütün arkadaşlarım arasından birtek ben kaldım hamile kalmayan.hepsine dua ederdim rabbim kabul etti.inşallah kendim içinde dualarımı kabul eder.ben de artık moralimi yüksek tutcam,güzel beslenip spor yapcam.ve hayata pozitif bakıcam herseyin başı buymuş
okuyacağım şimdi.tek umudumuz allahtan.
Kizlar dua yapmaya gelince internette hangi dualar varsa okudum 500 yasin meryem suresi artik akliniza ne gelirse rabbim neylerse guzel eyler diyorum.Bazen kanaatkar oluyorum bazen se neden ben diyorum heleki bebekleri dorup cope atanlardan oldurenlerden tutunda onlari duydukca kiymetini bilene ama bense bu ugurda maddi manevi neler yapmadikki.
Ama nasip ote gidilmiyor.
Gecen gun mustafa karatas hocamizi dinledim.
Allahin kapisini tiklayin ama zorlamayin demisti cok guzel ama iste bende beserim insanim bazen vardir bir hayir diyorum bazende hayirlisi ile olsa kiyametmi kopar diyorum.
Etrafimda yeni evlenenler yani akrabalar oluyo bayramdan once dogum yaptilar hafta araligi ile
Bayramda tesaduf bi buyugumuzun evinde herkez orda bebekleri ile bi odaya girmisler bebekleri ile ilgileniyolar herkez kendi aleminde nisbet edenden tutun aciyarak bakani tutun bebegini ben geldim diye odadan cikarni tutun da iste bunlarda insan allahin emrini bilmiyolarmi bense hayir dilemekten baska bisey gelmiyor
Baska care ayrilmak sonucta erkeklerin bizim gibi sabirli olacagini dusunmuyorum
Allah dr lara da vijdan versin diyorum cunki para gelsinde hastanin duygulari beni ilgilendirmez diyen dr larla karsilastirmasin rabbim
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ve dilegim bu yeni yil bizim yilimiz olur bizlerde sevinirinz rabbim kapindan ayirma bizleri
Allaha emanet olun
amiiiiiiin ! Cümlesine nasip olur umarım
Bende ayni sizin gibiyim suan durumunuz necanım bende ilaç almadan adet olamıyorum arkadaşının sorunu hipogonadizm mi? birde tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldı
CADIARZUbilgi verirsen sevinirim
Gittiğiniz doktorun aldı neydi, hangi şehirdesinizmrb benim hikayem çok uzun ama özet gerekirse 23 yıllık evliyim 10 yıl gezmediğim dr kalmadı kimisi rahmin yok dedi kimisi yumurtan yok dedi kesinlikle tüp bebeğin bile olmaz dediler ama en son karşıma çıkan dr beni 1 ay tedavi etti ve şimdi 13 yaşında oğlum var tekrar 2.istedik oldu karnımda öldü uğraştık olmadı derken dr aşılama yapıcaz dedi ilk seferinde tuttu 1.5 yaşında bebeğim ve şimdide yıllarca uğraşmama rağmen olmuyordu ama yine hamileyim tedavisiz hemde sakın yılmayım allah her isteyene nasip eder inşallah
Merhaba baya oldu ama nekadar sure sonra bebeginiz oldu ve nasul oldukızlar bu konudaki hikayelerinizi anlatır mısınız?bizler de moral bulalım.
Evet canım gittik doktor mikrotese önerdi hemen ama eşim istemedi daha sonra özel bi doktora gittik oda 6aylık tedavi verdi am sperm çıkışı olmadı malesefMerhaba benim de eşimin azosperm oldunu öğreneli bi kaç gün oldu siz dr falan gttiniz mi merak ettim