C
cimbombom
Ziyaretçi
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
allah bağışlasın darısı bizlere inşallah a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:asigim:ben dört kere hamilelik geçirdim fakat dördü de düştü hepsi de kürtajla sonlandırıldı.
son kürtajı yapan şu an avcılar medicanada çalışan faruk onur başeğmez endometrium tabakasını kazıdığı için artık ne adet görebiliyorum ne de hamilelik ümidim var prof.cemil akgül sayesinde az da olsa adet görmeye başladım ancak tabaka yeterli kalınlığa erişmiyor tedavilerden sonra doktorum artık vakit kaybetmeyelim tüp bebek dene dedi fakat çok korkuyorum.en çok ne zoruma gidiyor biliyor musunuz bu duruma doktor hatasından dolayı düştüm sahip olduklarımı kaybettim her gün beddua ediyorum istemesem de ama içimi yaktı doktorların hata yapma lükslerinin olmadığını düşünüyorum bu durumda olanınız var mı?
:asigim:ben dört kere hamilelik geçirdim fakat dördü de düştü hepsi de kürtajla sonlandırıldı.
son kürtajı yapan şu an avcılar medicanada çalışan faruk onur başeğmez endometrium tabakasını kazıdığı için artık ne adet görebiliyorum ne de hamilelik ümidim var prof.cemil akgül sayesinde az da olsa adet görmeye başladım ancak tabaka yeterli kalınlığa erişmiyor tedavilerden sonra doktorum artık vakit kaybetmeyelim tüp bebek dene dedi fakat çok korkuyorum.en çok ne zoruma gidiyor biliyor musunuz bu duruma doktor hatasından dolayı düştüm sahip olduklarımı kaybettim her gün beddua ediyorum istemesem de ama içimi yaktı doktorların hata yapma lükslerinin olmadığını düşünüyorum bu durumda olanınız var mı?
mrb benim hikayem çok uzun ama özet gerekirse 23 yıllık evliyim 10 yıl gezmediğim dr kalmadı kimisi rahmin yok dedi kimisi yumurtan yok dedi kesinlikle tüp bebeğin bile olmaz dediler ama en son karşıma çıkan dr beni 1 ay tedavi etti ve şimdi 13 yaşında oğlum var tekrar 2.istedik oldu karnımda öldü uğraştık olmadı derken dr aşılama yapıcaz dedi ilk seferinde tuttu 1.5 yaşında bebeğim ve şimdide yıllarca uğraşmama rağmen olmuyordu ama yine hamileyim tedavisiz hemde sakın yılmayım allah her isteyene nasip eder inşallah
merhaba,
ben de size moral olsun diye arkadaşımın hikayesini anlatayım...
tüp bebeği 4 kere olmak dahil her şeyi deniyorlar, en son doktorlar ihtimal %5 siz hamile kalamazsınız diyor, ve 8 ay sonra ne oluyor bilin bakalım, arkadaşım 35 yaş üzeri olmasına rağmen doğal yolla hamile kalıyor...
darısı hepimizin başına...