Doktorların "çocuğun olmaz" dediği ama hamile kalanlar buraya lütfen

:kedi::umursamaz:
mrb benim hikayem çok uzun ama özet gerekirse 23 yıllık evliyim 10 yıl gezmediğim dr kalmadı kimisi rahmin yok dedi kimisi yumurtan yok dedi kesinlikle tüp bebeğin bile olmaz dediler ama en son karşıma çıkan dr beni 1 ay tedavi etti ve şimdi 13 yaşında oğlum var tekrar 2.istedik oldu karnımda öldü uğraştık olmadı derken dr aşılama yapıcaz dedi ilk seferinde tuttu 1.5 yaşında bebeğim ve şimdide yıllarca uğraşmama rağmen olmuyordu ama yine hamileyim tedavisiz hemde sakın yılmayım allah her isteyene nasip eder inşallah
canım yazdıklarından etkilendim. bana yazar mısın doktor adını. çünkü buna çok ihtiyacım var dün doktorum kesinlikle normal yoldan hamile kalamazsın tüp bebek dedi. kromozomlarımdan kaynaklı oldugunu belirtti. moralim sıfır.ağlamaktan bitkin düştüm

:kedi::umursamaz:
canım yazdıklarından etkilendim. bana yazar mısın doktor adını. çünkü buna çok ihtiyacım var dün doktorum kesinlikle normal yoldan hamile kalamazsın tüp bebek dedi. kromozomlarımdan kaynaklı oldugunu belirtti. moralim sıfır.ağlamaktan bitkin düştüm

dr ali rüştü ergür prof haydarpaşa gatada görevli kendisi mua.side var üzülmeyin lütfen bana senin tüp bebeğin bile olmaz dediler ama allah büyük gönlünüze göre verir inş

merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım 3 yıldır uğraşıyoruz bebek sahibi olamadık sebepsiz inferlite ilk aşılamam olmadı şimdi 2.yi yaptık sonucu bekliyoruz size anlatacağım hikaye annemin dayısı ile ilgili annemlerden bir hafta önce evlenmişler hemen bebekleri olmuş ama kürtaj olmuş eşi nedenini bilmiyorum neyse sonra çok beklediler olmadı o zamanlar tıpta gelişmemişti bir doktor demişki yıllar önce siz ne zaman bu bebek fikrini aklınızdan çıkarırsanız o zaman olur demiş.aradan yıllar geçti dile kolay 25 yıl yengemin günü geçiyor tabi hamile olduğunu asla düşünmüyor menopoza girdim herhalde diyor.eczaneye adet söktürücü ilaç llmaya gidiyor Allahtan kız vermemiş belki gebesinizdir diye yengem benle dalga geçme 25 yıldır yok dediysede kız vermiyor ilacı.yengemde parasıyla değilmi başka eczaneye giderim deyip başka eczaneye gidiyor ve ALLAHIM ÇOK BÜYÜK ordaki kızda vermiyor belki gebelik var diye yengem diyorki tamam ver yapayım baride ilacı alayım yoksa alamıycam testi yapıyor çift çizgi yengem yine inanmıyor haliyle testi bir daha yapıyor yine çift yine inanmıyor eczaneden ayrılıyor
dayımı arıyor doktora gidiyorlar hamile AMAN ALLAHIM mucizeydi bu gerçekten az mı 25 yıl beklediler ve mervem geldi doğdu biliyormusunuz kızlar sonra hemen yine hamile kaldı oğlandı ama düştü EĞER ALLAHIM ıSTERSE OLMAZLAR OLUR...Şimdi bende dua ediyorum rabbim bizede versin hayırlısıyla ...

alllahım bizede nasip eder işallah o duyguyu tatmayı keçi boynuzunu denicem fındık kür yapacam bide zorla bişeler yapcam ona :):Saruboceq:

hahaha beni şu kötü günümde güldürdün allahta seni güldürsün bişiler yapcazda benimki kaçtı uyuyo ula diyorum ah erkek olcaktımki horoz gibi tepesinde olurdum anlamadım bendemi bişi var ondamı?????:P

merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım 3 yıldır uğraşıyoruz bebek sahibi olamadık sebepsiz inferlite ilk aşılamam olmadı şimdi 2.yi yaptık sonucu bekliyoruz size anlatacağım hikaye annemin dayısı ile ilgili annemlerden bir hafta önce evlenmişler hemen bebekleri olmuş ama kürtaj olmuş eşi nedenini bilmiyorum neyse sonra çok beklediler olmadı o zamanlar tıpta gelişmemişti bir doktor demişki yıllar önce siz ne zaman bu bebek fikrini aklınızdan çıkarırsanız o zaman olur demiş.aradan yıllar geçti dile kolay 25 yıl yengemin günü geçiyor tabi hamile olduğunu asla düşünmüyor menopoza girdim herhalde diyor.eczaneye adet söktürücü ilaç llmaya gidiyor Allahtan kız vermemiş belki gebesinizdir diye yengem benle dalga geçme 25 yıldır yok dediysede kız vermiyor ilacı.yengemde parasıyla değilmi başka eczaneye giderim deyip başka eczaneye gidiyor ve ALLAHIM ÇOK BÜYÜK ordaki kızda vermiyor belki gebelik var diye yengem diyorki tamam ver yapayım baride ilacı alayım yoksa alamıycam testi yapıyor çift çizgi yengem yine inanmıyor haliyle testi bir daha yapıyor yine çift yine inanmıyor eczaneden ayrılıyor
dayımı arıyor doktora gidiyorlar hamile AMAN ALLAHIM mucizeydi bu gerçekten az mı 25 yıl beklediler ve mervem geldi doğdu biliyormusunuz kızlar sonra hemen yine hamile kaldı oğlandı ama düştü EĞER ALLAHIM İSTERSE OLMAZLAR OLUR...Şimdi bende dua ediyorum rabbim bizede versin hayırlısıyla ...

negüzel çok sevindim umudunuzu kaybetmeyin kızlar inşallah isteyen herkesin olur
benimde ablama dr lar olmaz dedi ama bir kız bide oğlu var

benimde çok yakın bir arakadaşım 9 yıllık evli olmasına rağmen bebeği olmuyordu doktoru tahlillerine ve tetkiklerine bakarak bırak hamileliği senin adet olman bile mucize demiş:oklava:şubat ayında soğan kürüne başlamıştı hemen arkasından marankinin vücut temizliğini yaptı o ay adeti gecikince test yaptırmış tabiki sonuç pozitif:CüvCüv:ama 2 aylıkken düşük yaptı ilk önce hepimiz üzüldük ama 9 yıl sonra hamile kalabildiğini görünce hemde tedavisiz ona çok büyük moral oldu şimidi soğan kürüne yine başladı
rabbiim nelere kadir her şey onun ol demesine bakar. inşaalah bizde bunu dualarımızla yapıcaz ümidimizii kesmek yok arkadaşlar:olmaz:

Benim beyin kökümde hipofiz adenomu var (tümör) almak lazım dediler, belki komple hipofizi bile almak gerekebilir dediler.Bu menepoza girmem demekti.Çok şükür ameliyat olmam gerekmedi, prolaktinim düştü ve gebe kaldım.

3 aylık evliyken doktora gttm hormon testi yapıldı ve dr dogum kontrol hapı yazcam dedi ama ben cocuk istiyorum diynce senin cocugun olmaz dedi hap falan kullanmadım ve hamile kaldım suan bi bebişim var

2,5 sene doktorlar bana bebeğin olmaz dedi ama doğal yolla hamile kaldım ve 20 aylık nur topu gib oğlum var allaha şükür tabii bu 2,5 senede baya uğraştım yaptıklarımı oğlumun websitesinde anlattım FSH sorunu olanlar okuyabilir.

Poyraz'lı Günler: FSH ile Tanışma
Poyraz'lı Günler: FSH ile Mücadele
Poyraz'lı Günler: Aldım, Verdim, FSH'ı Yendim :)
Poyraz'lı Günler: FSH, POF Tamam da Peki Ya Duygularımız??
Poyraz'lı Günler: Savaşı Kazananlar :)

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

buraya bebeğim olmuyor diye yazanların nerdeyse hepsinin bebeği olmuş.hikaye olarak değil yani inşallh bizimde olur yazanların şu anda hep hamilelelik bebek takvimlerini görüyorum.
Maşallah.Allah bağışlasın
Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

buraya bebeğim olmuyor diye yazanların nerdeyse hepsinin bebeği olmuş.hikaye olarak değil yani inşallh bizimde olur yazanların şu anda hep hamilelelik bebek takvimlerini görüyorum.
Maşallah.Allah bağışlasın
Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Annemin Hikayesi Size Belki umut olur arkadaşlar=)
Annem Kadın doğuma gitti miyomu vardı. 2 devlet hastaneside anneme miyomundan dolayı hamle kalamazsın Raporu verdıler :)
bız ılkıne ınanmadık tabı baska doktora gıttık onayladı. aradan 3 ay geçti geçmedi Neyse annemı birgün bir elinde yeşil soğan bir elinde lokum yerken gece yakaladım
Anne hamılemısın' Dedım ne bu hal dedım dondu kaldı
Kızım dedı qünüm geçti dedi :D git kan ver dedim ertesi gun gitti kan verdi Hamileydi :D Annem raporu alınca Korunmayı bırakmıslar
:D şok olduk ailece
Neyse annemın zaten karacıgerınde siroz başlangıcı vardı Doktorlar tutunamaz demıstı
Düşük olacagını söylemişti dedikleri gibide oldu
Umarım umut olur sızlere kızlar doktrların her dedıgıne guvenmeyın ınanmayın Rabbim Ol derse oluyor

Annem Kadın doğuma gitti miyomu vardı. 2 devlet hastaneside anneme miyomundan dolayı hamle kalamazsın Raporu verdıler :)
bız ılkıne ınanmadık tabı baska doktora gıttık onayladı. aradan 3 ay geçti geçmedi Neyse annemı birgün bir elinde yeşil soğan bir elinde lokum yerken gece yakaladım
Kızım dedı qünüm geçti dedi :D git kan ver dedim ertesi gun gitti kan verdi Hamileydi :D Annem raporu alınca Korunmayı bırakmıslar
Neyse annemın zaten karacıgerınde siroz başlangıcı vardı Doktorlar tutunamaz demıstı
Umarım umut olur sızlere kızlar doktrların her dedıgıne guvenmeyın ınanmayın Rabbim Ol derse oluyor
şu anda öyle umutsuz bir durumum yok ama gerçekten çok duyguladım okuyunca
gerçekten doktorlarda bi yere kadar yalnız Rabbim biliyor

Canım yanlış anlamazsan ben anlamadım annen e neden çocuk sahibi olamazsın dediler zaten çocuğu var , birde annen çocuk mu istiyoduki kafam karıştı kusura bakma

Slm kizlar.nasil neyi yazayim bilmiyorum.
14yil oldu cocugum yok.2 sene once fsh ile tanistim 13 falandi ve yumurta rezervim de cok az tup bebek tedavusinde artik 3 taneden baska cikmiyor.genetikte yani pgt de sorun cikti ve 1 yumi tranferi oldu sadece.
Rahim filmi cekildim sag tup tikali sol yumurtaliktan 2 kere cikilata kisti ameliyati oldum ve artik tup bebek trdavisinde ignelere bile sol yumurtam cevap vermiyor tedaviye va artik rahim inceligimde var.Dr artik tup bebege % 15 % 20 sans veriyor.
Bide tuplerde hidrisalpenks diye bi sivi varmis bu sivi tutunmayi engellermis tutsada dusuk olurmus onerisi ise tupleri almakmis ne yapcagimi bilmiyorum.
Adetlerimde artik gunumden birgun once oluyorum ge 7 gun suren adetim bu sene once 4 .5 gune dustu bu bi kac aydirda 3 gune dustu.Yumurtaliklarimda bi sanci var bazen gece tutuyor 2aydir sik idrara cikitorum gece.belim agriyor ara ara terliyorum ve sicak basiyor .
En onemli yumurtaliklarim neden sanci yapiyor bilmiyorum dr a gittim bisey yo dedi aklima menepoz dusuyor hep zaten dr erkenmemepoz tehtidin var demisti
Artik ggaliba hersey icin cok gec artik anne olamiycakmisim gibibhissediyorum hatta eminim bu sancilar beni korkutuyor dr un sirf ultrasal yapip biseyin yok demesi sasirtmisti.
Iki ay oldu agralrim gecmedi en kusa zamanda gideyim ama korkuyorum cok gec demesinden.zaten gec ama
Yok yok ben bu kutsal duygu hiiic tadamiycam galiba
Bazeb en yuksek binaya cik ve ordan kendini birak diyorum ama iste obur taraf var
Galiba burda hasretten yanicam ordada yanicam allahim dogruyoldan ayirmasin.

14yil oldu cocugum yok.2 sene once fsh ile tanistim 13 falandi ve yumurta rezervim de cok az tup bebek tedavusinde artik 3 taneden baska cikmiyor.genetikte yani pgt de sorun cikti ve 1 yumi tranferi oldu sadece.
Rahim filmi cekildim sag tup tikali sol yumurtaliktan 2 kere cikilata kisti ameliyati oldum ve artik tup bebek trdavisinde ignelere bile sol yumurtam cevap vermiyor tedaviye va artik rahim inceligimde var.Dr artik tup bebege % 15 % 20 sans veriyor.
Bide tuplerde hidrisalpenks diye bi sivi varmis bu sivi tutunmayi engellermis tutsada dusuk olurmus onerisi ise tupleri almakmis ne yapcagimi bilmiyorum.
Adetlerimde artik gunumden birgun once oluyorum ge 7 gun suren adetim bu sene once 4 .5 gune dustu bu bi kac aydirda 3 gune dustu.Yumurtaliklarimda bi sanci var bazen gece tutuyor 2aydir sik idrara cikitorum gece.belim agriyor ara ara terliyorum ve sicak basiyor .
En onemli yumurtaliklarim neden sanci yapiyor bilmiyorum dr a gittim bisey yo dedi aklima menepoz dusuyor hep zaten dr erkenmemepoz tehtidin var demisti
Artik ggaliba hersey icin cok gec artik anne olamiycakmisim gibibhissediyorum hatta eminim bu sancilar beni korkutuyor dr un sirf ultrasal yapip biseyin yok demesi sasirtmisti.
Iki ay oldu agralrim gecmedi en kusa zamanda gideyim ama korkuyorum cok gec demesinden.zaten gec ama
Bazeb en yuksek binaya cik ve ordan kendini birak diyorum ama iste obur taraf var

Sakın sakın sakın cnm bnm olurmu öyle şey ...biz kimizki Rabb'inin verdiği canı alıyoruz ???Allah korusun ..bak sen umudunu yıtırmışsın ..oldumu bu şimdi ?rabbime güven dayan ...herşeyın en hayırlısını iste ,
Bazen geçmişte ettiğin dualarını düşününce üzüldüğün olmuyormu ??Allah bazen eksik dualarımızda bile bizi imtihan ediyor cnm,sen bebeğim olsun diye dua edersin,belki hayırsız belki katil olucak belki sakat ...en hayırlısını en hayırlı zamanda versin rabbim umutsuzluğa kapılma ..hep Rabb'inden hayırlısı olanı iste ...biz kıt irademizde ne bilebilirizki ...ben hal diline inanırım ,Rabbim seni görmüyormu ??sen gece namazlarına kalk bence bol bol tehecct ve hacet namazı kıl ...dua dua

:43:

canim ya seni okadar iyi anliyorum ki:)) ama birde böyle dusun belki cocuk olacak ama hayirsiz evlat yada hasta özürlü olacak demekki allahin herzaman bir bilsigi var belk bizi koruyor rabbim ömür boyu cektirmek yerine??

arkadaşlar hepinize umut olsun die yazıyorum bunları ben de fsh yüksekliğiyle karsı karsıyayım.2 yıldır uğraşıyoruz.hala bi sonuç alamdık.fakat sizlere arkadaşlarımdan bahsetmek istiyorum.3 ayrı arkadaşım da hamilelik mucizesini yaşadı.1.arkadaşım çikolata kisti ve yüksek fsh yüzünden 4 yıl uğrastı 3 tüp bebek denedi.ve cocugun olmaz dediler.herseyi bıraktı kurslara gitti kafası dağılsın die kendiliğinden hamile kaldı.1 ay sonra doğum yapcak.2.arkadaşım 36 yaşında ve yumurta yetmezliği vardı eşininde kabakulaktan ötürü spermleri sıfırdı.suan hamile fakat hipertansiyon hastası olduğu için gebeliği riskli bebeği aldırcak.3 arkadasımın mutluluğunu 3 gün önce yaşadık.arkadaşım yıllardır pko lu.evleneli 4 ay oldu.ve evlenir evlenmez tedaviye başladı.fakat 1 yılı doldurmadan tedaviye başlamadı hiçbir doktor.en son gittiği doktor ona klomen vermiş ve yumurtaları takibe almış 15 gün sonunda doktor ona hiçbir yumurta buyumemiş deyip gönderdi.oda adet olmak için gün sayıyordu.3 gün once sohbet ederken hala adet olmadım karnımdada kasılmalara var dedi .acaba klomenin yan etkisimi dedi.yeni bi doktor ismi duydum iyiymiş ona gidip görünecem dedi.ve doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi.rabbim bana de sizede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.bütün arkadaşlarım arasından birtek ben kaldım hamile kalmayan.hepsine dua ederdim rabbim kabul etti.inşallah kendim içinde dualarımı kabul eder.ben de artık moralimi yüksek tutcam,güzel beslenip spor yapcam.ve hayata pozitif bakıcam herseyin başı buymuş

Back
X