Doktorların,Hastaların e- Nabız Sağlık Kayıtlarını İncelemesi

22 de bakmasi da mumkun degil ev bilgisayarindan erisemez zaten hastane sistemine .
Başta bu da geldi aklıma Sağlık Bakanlığı'nın sistemini bilemiyorum ama Milli Eğitimde izin verilmişti pandemi döneminde evden erişime,neyse ben bunu aile hekimime de sorayım bakalım o ne yorum yapacak 😊

Başta bu da geldi aklıma Sağlık Bakanlığı'nın sistemini bilemiyorum ama Milli Eğitimde izin verilmişti pandemi döneminde evden erişime,neyse ben bunu aile hekimime de sorayım bakalım o ne yorum yapacak 😊

saglikcilara oyle bir izin verilmedi emin olabilirsiniz rahat olun yani yanlislik var

Görse ne olacak denebilir tabi bakış açısıdır ama beni biraz rahatsız etti
Görse ne olacak demiyorum kimse bakmaz diyorum aynı bilgilere tekrar tekrar. Face,insta bilmem ne degil ki. Bir sorun vardır sistemde arayin sorun olmadi yarin. Ama bir mantığı yok ayni seylere bakmanın

Ben baktım sadece hekim erisimi olarak goruluyor benimkine bir hekim bakmis benim o tarihte gittigim gorunmuyor. Nerden ismi kim oldugu cikiyor ben bulamadim.
Bildirim geliyor hesaba giriş yapıldığında, tıkladım ve listelendi,kendi giridiklerim farklı renk,doktorunki farklı

Eklentiler

• IMG_20210120_202036.webp
    IMG_20210120_202036.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20210120_201927.webp
    IMG_20210120_201927.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 115
e nabiz konusunda da ozel bir hassas durumunuz yoksa kisitlamayin cunku kaza gibi acil durumlarda sms ile izin alinamadigi icin sikinti cikabiliyor
saglik durumunuz kan grubunuz vs gozukmuyor
Bu açıdan bakıldığında izinli kalması daha iyi işte sistemi bilmediğimden farklı yorumları değerlendirmek istedim,çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Gecen hafta aile hekimimi degistirdim. Degisim gunu yeni aile hekiminin bilgilerimi goruntuledigine dair bildirim geldi. Ama 1 kez yani. Sürekli olması aşırı ilginç😟

Ben doktora gittiğimde yanındaki sekreter tahlillerinize bakabilir miyim demişti. Bende bakın dedim. E nabız a baktığımda sekreterin baktığı saat yazıyordu. Hekim erişimi diye. Ama kendi önündeki bilgisayardan bakmıştı. Belki hastaneden giriş olunca hep hekim erişimi yazıyordur

Benimkine mesela kadin dogumcu bakmis o zaman doktora gitmistim ama bi daha gidemedim, pazar gunu saat 23'de arada dakika farkiyla bir kac kez bakilmis.

Randevu alindiginda kontrol etmis, muhtelemen randevulara bakiyordur. Demek ki erisimleri oluyor hastalarla ilgili onlarda randevularini ordan takip ediyordur diye dusunuyorum.

Back
X