- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
- Konu Sahibi Rainbow21212121
Rica ederim ama bana bu yapılsa doktoru arar sorardım ısrarla neden bakıyorsunuz diye. En azından farkında olduğunuzu bilirdiAa çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ama bana bu yapılsa doktoru arar sorardım ısrarla neden bakıyorsunuz diye. En azından farkında olduğunuzu bilirdiAa çok teşekkür ederim
E nabiz sistemindeki hangi bilgilere insan tekrar tekrar bakar ki en fazla kg ,boy, kalıtsal hastalik ,aşı,tahlil yani mevzuSistemden tam olarak hangi bilgilerimi incelemeye izni var onu da bilmediğimden aklıma takıldı
Başta bu da geldi aklıma Sağlık Bakanlığı'nın sistemini bilemiyorum ama Milli Eğitimde izin verilmişti pandemi döneminde evden erişime,neyse ben bunu aile hekimime de sorayım bakalım o ne yorum yapacak22 de bakmasi da mumkun degil ev bilgisayarindan erisemez zaten hastane sistemine .
Başta bu da geldi aklıma Sağlık Bakanlığı'nın sistemini bilemiyorum ama Milli Eğitimde izin verilmişti pandemi döneminde evden erişime,neyse ben bunu aile hekimime de sorayım bakalım o ne yorum yapacak![]()
saglikcilara oyle bir izin verilmedi emin olabilirsiniz rahat olun yani yanlislik varBaşta bu da geldi aklıma Sağlık Bakanlığı'nın sistemini bilemiyorum ama Milli Eğitimde izin verilmişti pandemi döneminde evden erişime,neyse ben bunu aile hekimime de sorayım bakalım o ne yorum yapacak![]()
Ben baktım sadece hekim erisimi olarak goruluyor benimkine bir hekim bakmis benim o tarihte gittigim gorunmuyor. Nerden ismi kim oldugu cikiyor ben bulamadim.Görünüyor Dr. Adı soyadı ve girdiği tarih,saat
Görse ne olacak denebilir tabi bakış açısıdır ama beni biraz rahatsız ettiE nabiz sistemindeki hangi bilgilere insan tekrar tekrar bakar ki en fazla kg ,boy, kalıtsal hastalik ,aşı,tahlil yani mevzueksın aramayın bence
![]()
Görse ne olacak demiyorum kimse bakmaz diyorum aynı bilgilere tekrar tekrar. Face,insta bilmem ne degil ki. Bir sorun vardır sistemde arayin sorun olmadi yarin. Ama bir mantığı yok ayni seylere bakmanınGörse ne olacak denebilir tabi bakış açısıdır ama beni biraz rahatsız etti
Bildirim geliyor hesaba giriş yapıldığında, tıkladım ve listelendi,kendi giridiklerim farklı renk,doktorunki farklıBen baktım sadece hekim erisimi olarak goruluyor benimkine bir hekim bakmis benim o tarihte gittigim gorunmuyor. Nerden ismi kim oldugu cikiyor ben bulamadim.
Haklısınız mantıksızGörse ne olacak demiyorum kimse bakmaz diyorum aynı bilgilere tekrar tekrar. Face,insta bilmem ne degil ki. Bir sorun vardır sistemde arayin sorun olmadi yarin. Ama bir mantığı yok ayni seylere bakmanın
Sistemde hata var gibi duruyor ya mantıklı değil sık sık bakmasıBildirim geliyor hesaba giriş yapıldığında, tıkladım ve listelendi,kendi giridiklerim farklı renk,doktorunki farklı
Tamam bir bakayım benim de bir hekim incelemis simdi siz yazinca baktim.Bildirim geliyor hesaba giriş yapıldığında, tıkladım ve listelendi,kendi giridiklerim farklı renk,doktorunki farklı
E nabiza girin internetten kisi fotosuna tıklayın oradan hekim erişimlerini kısıtlayin cok rahatsiz oluyorsaniz orada kisitlama bölümü var.Haklısınız mantıksız
Bu açıdan bakıldığında izinli kalması daha iyi işte sistemi bilmediğimden farklı yorumları değerlendirmek istedim,çok teşekkür ederim cevaplarınız içine nabiz konusunda da ozel bir hassas durumunuz yoksa kisitlamayin cunku kaza gibi acil durumlarda sms ile izin alinamadigi icin sikinti cikabiliyor
saglik durumunuz kan grubunuz vs gozukmuyor