Doğuma Hazırlık doktorlarin soyledigi tahmini dogum tarihi kac gun fark ediyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Kizlar doktorlarin soyledigi dgum tarihi bildigim kadriyla gunu gunune tutmuyor. Benim merak ettigim acaba erken mi oluyor soylediklerinden gec mi oluyor. Benm tahmjni dogum tarihim 15 haziran 2015. Ewlilik yildonumumuzde 25 haziran 10 gun daha disimi sıkayım diyorum :) :) :) :) :) :)

söylenen tarih 40 haftalık yani 9 ay 10 günlük bir süreçtir ve genelde o tarihi gecikince doktorlar en fazla 1 hafta daha bekleyelim yoksa sezeryan yada suni sancı ile alırız derler.yani 15 hazirana bir hafta daha eklersen 22si gibi alır drlar.he sen biraz daha beklemek istiyorum dersen sende ve bebekte bir sıkıntı olmadığı sürece bekletirler ama riskli olur böyle durumlar genelde 40 haftadan önce olur doğumlar.benim ilk çocuğum söylenenden iki gün öncesi doğdu,evlilik yıldönümümüzde sancı çekiyordum ertesi güne doğurdum

gününden snra aldırmak hakkında bi bilgim yok ama yeni dogum yapan iki kuzenim gününden once aldırdılar ve bebek dogum tarihine kadr kendini anne karnında zannedip ne emdi nede uyanabildi bu sebepten kilo kaybına ugradı ama sen yinede gununu gecirme derim cnm :)

Hayirlisi olur ins ama zaten bi 10 gunoynm oluyo dihe duymustum ama geride olabilir oncede tbi :)

Normal doğum istiyorsanız bence zamanını bekleyin, ben genelde erken oluyor diye biliyorum.

benim normal doğumdu gelmeyince 41inci haftaya kadar bekledi doktorum 41+1de doğurdum daha fazla bekletmedi....

Tahmini dogum tarihim 8 mayis ama doktorum 29 nisan la 1 mayis dogumun dedi bebisim onde gittigi icin bende 5 mayista dogurmak isterdim dogum tarihi de 05.05.2015 olurdu ama oncelikle hayirlisi ne zamansa o zmn dogsun insaAllah:)

Vala bana da 8 Ocak ama yılbaşında da ondan önce de olabilir dei biz de heyecanla bekliyoruz. Normal doğum olacağı için her an her şey olabilir heyecan dorukta

Vala bana da 8 Ocak ama yılbaşında da ondan önce de olabilir dei biz de heyecanla bekliyoruz. Normal doğum olacağı için her an her şey olabilir heyecan dorukta
Benimde yarın 39 haftalık olacak hala hiçbir hareket yok doktor 24 Şubat'a kafar gelmezse o gün sezeryan yaparız dedi bebde normal istiyorum ama bakalım nasıl olacak?

Canım tam 40 hafta dolunca suni sancı ile normal doğum yaptım şu an bir buçuk aylık bebeğim darısı sana olur inşallah...

benim tahmini doğum tarihim hep öne geldi 12 mayısla başladı, 10 oldu 8 oldu şimdi 5 mayıs görünüyor dedi. ama bana kalırsa daha erken olacak.

Ben kizimi drumun verdigi tarihte dogurdum 19 temmuz 2014..oglumada 9 agustos dedi bakalim bunuda gunume denk getirebilcekmiyim

erkek bebekler erken kızlar tam gününde veya biraz geç doğar derler doğruluk payı var mı acaba

bende kız erken diye biliyorum çevremdede hep örnekleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…