- 31 Temmuz 2017
- 9
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi balbocegisb
Merhabalar ben 2015 yılında gazi hastanesinde kemal fındıkçıoğluna burun estetiği için gittim ve ameliyat oldum. İnanın burun kemerim dışında hiçbir şey düzelmedi. Bu sene burun kemerim tekrar büyümeye başladı ve ardından burun ucumdan kıkırdak büyümeye başladı bildiğiniz burun ucum sivrildi. Bu ay revizyon için tekrar ameliyat oldum. Ameliyat öncesi fotoğrafımı çekmek için çağırdığında annem burnumdan hiçbir zaman memnun olmadığımı mümkünse kendi burnuna benzer bir şey yapmasını rica etti. Annem sadece psikolojimi düşündüğünden tekrar bir hayal kırıklığı yaşamamam için böyle bir şey söyledi ve doktorun tepkisini görmeliydiniz. Direk hayır yapamam olmaz dedi ve annem tekrar konuşmak için ağzını açtığında tekrar yapamam diye tersleyerek lafı ağzına tıkadı. Ameliyat saatine kadar on kere ameliyattan vazgeçtim ama sonunda girdim saat 1gibi odamda ayılmıştım. Doktor yanıma geldiğinde saat 8e yaklaşıyordu. Tavırlarını ve soğukluğunu anlatmaya bile gerek yok. Bana ameliyat sonrasıyla ilgili hiçbir uyarıda bulunmadı. Çok bir şey yapmadık pazartesi salı gibi banyo yaparsın gelmene gerek yok kendin çıkarırsın dedi. Daha bir hafta olmadan çıkarmak ayrıca benim çıkarmam ne kadar doğru olur bilmiyorum. Daha önceki burun ucum düşük değildi ilk ameliyatta ama sonra düştü. Şuan tekrar kaldırmış sağolsun ama inşallah buda düşmez. Bayıldığım sıra doktor orada değildi ameliyata girdi mi onu bile bilmiyorum. Kimsenin hakkını yemek istemem ama doktor egosu fazla sinir bozucu bir şey. Annemi terslemesi kalbimi fazlasıyla kırdı ve sonuna kadar güvenimi kaybettim. Bu yüzden başka bir doktora atelimi çıkarttırmayı düşünüyorum şuan daha 5. Gün ve bence erken sizin tavsiyeniz nedir?