Doğuma Hazırlık Doktorum bi kiz dio bi erkek.Bebisimin cinsiyeti ne sizce kizlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebegin bence kiz lutfen belli olunca yaz bana merak ettim bebegin dudaklari gayet net seciliyor ortasindaki kucuk cikintida klitoris olmali yanilirmiyim bilmiyorum
16 da net belli olur artik ne zmn gideceksin dr a
Insallah canim çok istiorum neden bilmiorum ama bi erkek evladim var ins banada nasip olur kiz annesi olmak 10 kasimda belli olacak tabi gosterirse:)yazarim buraya seninki belli oldumu

Dokrorum ilk kiz diodu ama bacak arasinda cikintidan dolayi erkek yuzde 70 dedi sunuda ekledi 16 haftadan once kesin kiz deyip erkek olan kesin erkek diyip kiza donen cok insan oluo dedi

Dokrorum ilk kiz diodu ama bacak arasinda cikintidan dolayi erkek yuzde 70 dedi sunuda ekledi 16 haftadan once kesin kiz deyip erkek olan kesin erkek diyip kiza donen cok insan oluo dedi
anladim insallah kizin olur seninde.mutlaka yaz dudaklari cok belli ortadaki cikintida kucuk klitoris gibi geldi bana bakalim dogru cikicakmi tahminim.sen kac haftaliksin suan?
benimde bir kizim var 14 haftalik gittim dr cikinti var pipi gibi gordum ama bir ay sonra belli olur %70 erkek dedi.cikintiyi bende gordum bencede erkek ama yinede net ogrenmem icin ay sonunu beklicem mecbur.

Sanada bacak arasi usg verdi mi

en son gittigimde foto verdi ama bacak arasi degil normal foto verdi.sen bisey gorebiliyormusun

Eklentiler

• F5987FF8-AA40-4EAC-9AC3-4E7B19EBD585.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 72
en son gittigimde foto verdi ama bacak arasi degil normal foto verdi.sen bisey gorebiliyormusun
Bu arada bacak arasındaki fotoya burdaki herkes erkek dedi doktorum dahil(nubuna kiz demislerdi ama) sadece sen ve esimde onun pipi oldugunu dusunmuo bakalim kiminki tutacak:)

Genital nub a göre yorum yapacaktım ama göremedim tam o kısmı.. Bebeğin tam yan pozisyondan kuyruk bölgesi belli olmalı :)

11 haftada genital çıkıntı olur kız ve erkek bebekte de.. O çıkıntı pipiye benziyor ama şimdi çok erken pipi demek için belki de pipidir :) 16.haftada öğrenmiştim ben ama daha erken de belli olur erkek bebekler Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun

Ama yana dogru cikinti o yuzden bilemedim hakkimizda hayirlisi ins saol yorumun icin:)

Bu arada bacak arasındaki fotoya burdaki herkes erkek dedi doktorum dahil(nubuna kiz demislerdi ama) sadece sen ve esimde onun pipi oldugunu dusunmuo bakalim kiminki tutacak:)
bana burdaki herkes bebegimin 12 haftalik fotosundaki nubuna kiz demisti bir tane erkek diyen cikmadi uc cizgi var diyen oldu nubu paralel dediler ama dr %70 erkek dedi bakalim benim buyuk ihtimal belli de seninkini merak ediyorum bakalim ne dicek mutlaka yaz bana

Yazicam canim ins seninde gonlunde ki olur doktoruma nubu sormustum yok ole bisey bebek her pozisyonda durabilir paralelde gozukur dikte dogruluk payi yok demisti bencede dogruluk payi yok tutanlarda tesaduf bence

Yazicam canim ins seninde gonlunde ki olur doktoruma nubu sormustum yok ole bisey bebek her pozisyonda durabilir paralelde gozukur dikte dogruluk payi yok demisti bencede dogruluk payi yok tutanlarda tesaduf bence
galiba canim dedigin gibi tutanlar tesaduf gercekten.ya biz iki kardesiz bir abim bir ben ama cok kopuguz hic paylasimimiz yok mesafeliyiz kiziminda erkek kardesi olursa oda oyle olur diye korkuyorum acikcasi o yuzden iki kiz kardes olurlarsa daha cok paylasirlar gezerler dertlesirler yardimlasirlar diyorum bilmiyorum tabi Allahin dedigi olacak ama iste boyle seylerde aklima geliyor.yoksa bir kiz bir erkek evlat herkesin idealidir.yinede hayirlisi diyorum

Aynen erkek olsada cok sanslisin iki cocuk mu dusunuosun belki bi kizin yine olur benimde kiz kardesim yok ve yoklugunu hep cekmisimdir iki kiz kardes helede ilerde evlenince birbirine cok destek oluolar ama erkek olsada sen iki meyveden de tatmis olacaksin benim bi oglum var ve iyiki var herseyim o benim yuzuk fali yaptim biraz once oglum tuttu sonrada iki kiz cikio bakalim tutacak mi:)meraktan herseyi denedim

bak sende bendensin cok zor dimi cevredikleride gorunce insan cok imreniyor gercekten.bir kizim daha olcagini sanmiyorum ama oglum olursada insallah kizimla arkdas gibi olurlar bunun icin elimden geleni yapicam.. aslinda senin de bir oglun olsa iyi olur iki erkekde iyi anlasir buyuyunce.Allah hayirli evlatlar nasip etsin ben iki tane dusunuyorum canim yasimda 36 daha yapamam bu son insallah.

erkeğe benzettim ve doktorların sırf bu dedikleri yüzünden bir kız bir erkek diye.o yüzen 16. haftayı bekledim.

erkeğe benzettim ve doktorların sırf bu dedikleri yüzünden bir kız bir erkek diye.o yüzen 16. haftayı bekledim.
Cikintiyi erkege benzettin dimi ama dikkatli bakinca cikinti tam bacak arasinda degil bir suru erkek bebek usgsine baktim hic bole olan yok cuma belli olunca yazarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…