- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim doktorun işaret koydugu yer sanırım cinsel organ. İlk doktor çok eski tecrübeli bi doktordu ve %90 deyince yenisine inanmak çok zor oldu. Gönlümden bir oğlan çocugu geçiyor istediğim içim inanamıyorum belki kafam çok karışık tanii ki sağlıklı olsun önce ama gönül işte istiyor12 haftada yapilan yorumlar yaniltici olabiliyor.18+2 de erkek dediyse emindir cunku artik haftada yanilma olmaz kafanizda soru isaretimi kaldi sordugunuza gore.ben usg fotonuzu cozemedimki bebek nerde neresi anlamadim
oglan istiyormussun zaten bak olmus 18 haftada yanilma olacagini sanmam sen gormedinmi ekranda pipiyi.bence kafani karistirma.ayrica usg de isaretlenen sey pipi degil kalp atislarina bakmis doktorCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim doktorun işaret koydugu yer sanırım cinsel organ. İlk doktor çok eski tecrübeli bi doktordu ve %90 deyince yenisine inanmak çok zor oldu. Gönlümden bir oğlan çocugu geçiyor istediğim içim inanamıyorum belki kafam çok karışık tanii ki sağlıklı olsun önce ama gönül işte istiyor
İlk bebeğim çok acemiyim bakamadım bile ekranaoglan istiyormussun zaten bak olmus 18 haftada yanilma olacagini sanmam sen gormedinmi ekranda pipiyi.bence kafani karistirma.ayrica usg de isaretlenen sey pipi degil kalp atislarina bakmis doktor
ben takip ederim hep ekrani anlamaya calisirim banada pipiye benzettim dedigi seyi bende gordum mesela ama sizin ilkmis olur boyle heyecandan.detayliya girecekmisiniz 20. haftada o zmnda cinsiyeti soyluyorlar o zmn artik emin olursunuzİlk bebeğim çok acemiyim bakamadım bile ekrana
Usgde bacak arasi neresi bende pek anlamadim 18deki tahmini dogrudur buyuk ihtimal 16dan oncesi yaniltabiliorEki Görüntüle 2065616 Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamıZı nasip eder inşallah. Benim de bir usg fotografım var. 12. Haftada ikili test için gittiğimiz doktor %90 kız demişti. 18+2 de gittiğimiz doktor erkek dedi. Ekte fotogaf koydum bi bakar mısınız rica etsem bu pipi mi?
Yani ben sizin usglerden inanin hicbisey anlamadim mesela bendede var bacak arasi fotosu ama gayet net yukluorum bakın sizinkini cozemedim ki:/gonlunuzdeki saglikla olsun insEki Görüntüle 2065693 Dediğiniz görüntü bu olabilir mi acaba ben hiçbirşey göremediğim için yanlış bile yüklemiş olabilirim
Valla günlerdir bakıyorum şaşı bak şaşır gibi oldum rabbim hayırlısını versin umarım doktor yanılmamıştır teşekkür ederim sizeYani ben sizin usglerden inanin hicbisey anlamadim mesela bendede var bacak arasi fotosu ama gayet net yukluorum bakın sizinkini cozemedim ki:/gonlunuzdeki saglikla olsun ins
Alt kısma doğru bakınca testisler var gibi gözüküyor. 18. Haftada pek yanılma olmaz. Benim 2. Bebeğimde ekrandan 18. Haftada testislerini bile görmüştüm. Cinsel organ tamamen şekillenmiş oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah canımEki Görüntüle 2065693 Dediğiniz görüntü bu olabilir mi acaba ben hiçbirşey göremediğim için yanlış bile yüklemiş olabilirim
Çok teşekkür ederim amin inşallahAlt kısma doğru bakınca testisler var gibi gözüküyor. 18. Haftada pek yanılma olmaz. Benim 2. Bebeğimde ekrandan 18. Haftada testislerini bile görmüştüm. Cinsel organ tamamen şekillenmiş oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah canım
Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki ben hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren oğlan hissediyordum 12. Haftada %90 kız dedi doktor alt üst oldum ama içten içe hep yanılıyor diye hissediyordum 18 . Haftaya gelince başka bir doktor erkek dedi hatta bu pipisi bu testisleri burda vs anlattı ama ben o şokla mı heyecanla mu hiçbirini göremedim hala ilk doktorun şokunu da atamadım. Bence kalbinden geçendir neticede o can senin inşallah rabbim gönlüne göre verir. Sağlıkla gelsinYa kizlar hala inanamiorum bütün belirtilerim ruyalarim hislerim kiz bebek diodu ama doktor 16 haftada kesin dedi bacak arasina bakmadan yandan ama ben israrla yanildigini hissediorum hala ruyamda kiz bebk goruorum altin bilezik goruorum oglumdada erkek bebek gormustum var mi bu durumu yasayan
Bende erkek hissediyorum nedense kendiminkini. Ama 12 de ve 14 de büyük olasılık kız dendi. Hala inanamıyorum. Cuma günü 16. Hafta olacak bakalım onda ne diyecek. Eğer onda da koz derlerse inanıcam. Neden hislerim farklı söylüyor anlamıyorum Umarım seninkide gönlünden geçtiği gibi kızdır. Burada öyle hikayeler varki 20. Haftada bile farklı söyleyebiliyorlar..hepimizin gönlüne göre olsun inşallah..Kesin erkek dedigi goruntumuz ama neden ilk baslarda kiz dedi hala aklim almio kizlar ya sizcede erkek mi nubuna mi bakti anlamadim ki 16 haftalik buarada bacak arasina bakmasi gerekmezmiydi kesin demek icin
baska bir doktora daha git bacak arasini sanada gostersin tam olarak emin olmak istedigini sadece cinsiyet icin geldigini soyleYa kizlar hala inanamiorum bütün belirtilerim ruyalarim hislerim kiz bebek diodu ama doktor 16 haftada kesin dedi bacak arasina bakmadan yandan ama ben israrla yanildigini hissediorum hala ruyamda kiz bebk goruorum altin bilezik goruorum oglumdada erkek bebek gormustum var mi bu durumu yasayan
uzun bir cikinti var ama ona gire yapti demekki yorumu bence dedigim gibi baska bir dr a git cinsiyeti bilmiyormus gibi mutlaka bakar bacak arasina sende banada gisterirmisin de ekrani takip et zaten gorsen sende ayirt edersin kiz erkekKesin erkek dedigi goruntumuz ama neden ilk baslarda kiz dedi hala aklim almio kizlar ya sizcede erkek mi nubuna mi bakti anlamadim ki 16 haftalik buarada bacak arasina bakmasi gerekmezmiydi kesin demek icin
Eksi yiyorum en basindan beri oglumdada hep yas pasta istiodu canimbanada benimki erkek gibi geliyordu.ellerim kuru ayaklarım soğuk açken bulantı var biraz. tek kıza benzeyen sey hafif gıdalar ve turşudan vazgeçemeyişim.tatlı yiyince midemin bulanması.neredeyse yüzde elli yüzde elli belirtiler.bana da erkek gibi geliyor. gibi hala. K Kestane Sekeri sende en çok tatlıyı mı tuzluyu mu bayılarak yiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?