Doğuma Hazırlık Doktorum bi kiz dio bi erkek.Bebisimin cinsiyeti ne sizce kizlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sayfaları gezerken görmüştüm fotoğraflarınızı şimdi hatırladım amA hep arkadan fotolar.ilk yoruma eklediğiniz dışında var mı tüm sayfaları gezemedim
Baska yok malesef doktor nubuna gore kiz demisti ilk 16 da erkek dedi iki doktor ayrintili ultrasonda inanicam artik ins sizinki kizdir

Canim benim bebegimle ilgili de yorum yaparmisiniz.cinsiyet ne olabilir sizce.

Eklentiler

• 15113697382541871981229.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 15113698421021316651658.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 93
Selam bayanlar doktor bana 12+6 günlükken küçük çıkıntı var kıza da dönebilir erkekte olabilir dedi dün yani 14+4 günlükken başta cinsiyet belli değil dedi ben çıkıntı hatırlatınca çıkıntı büyümemiş kız bu bebek dedi.. Ama 15. Haftada ilk baktığı gibi neden belli değil dedi kendini artık belli etmesi lazım değil mi sizce ?

@Mucizeolsakeske benimki cinsiyet belli ama sence skull teorisine gore ne ilk fotoda var kafa yapisi sadece merak tesekkurler simdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…