Doğuma Hazırlık Doktorum bi kiz dio bi erkek.Bebisimin cinsiyeti ne sizce kizlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
uzun bir cikinti var ama ona gire yapti demekki yorumu bence dedigim gibi baska bir dr a git cinsiyeti bilmiyormus gibi mutlaka bakar bacak arasina sende banada gisterirmisin de ekrani takip et zaten gorsen sende ayirt edersin kiz erkek
Carsamba randevum var gidicem bilmiomus gibi davrancam o kadar cok istiorum ki saglikli hayirli kizim olsun die Allahim bi mucizede bana olsa keske

Carsamba randevum var gidicem bilmiomus gibi davrancam o kadar cok istiorum ki saglikli hayirli kizim olsun die Allahim bi mucizede bana olsa keske
hadi hayirlisi insallah ama yine erkek dersede artik dusunme at kafandan hayirlisi buymus de.seni cok anliyorum insan cok istedigi birsey icin mucize olsun ister yeterki olsun ister ama olmazsada inan vardir bir bildigi yaradanin ucuncuyu denersin sende cok sonra yasin kac bilmiyorumda

Yasim 27 canimda 3.yapcami pek sanmiorum

anladim tabi tercih meselesi kimi ister kimi istemez benim yas 36 benim gozum hic almiyor daha bu bebegimde dogsun bi kaza olmazsa bende dusunmuyorum.ama genc olsam belki dusunurdum bilmiyorum.
Benim kesin oda erkek olur akil sagligimi korumak icin yapmam heralde evde 4 erkekle dusuncesi bile cok zor:)))

Hayirlisi bakalim gostermio kendini saklio falan dedi anam dedim kiz dicek kalbim nasil atio anlatamam baya uğraştı ama yine pozisyon bacak arasi acmadi iki cizgi var ewet ama bende anlamadim pek bisey bacak arasini acmio cunku doktor yandan bakti kesin erkek dedi iki doktorda yanilmamistir sanirim

sen ozelemi gidiyorsun devletemi? yandan gorebiliyorlar demek yorum yaptiklarina gore ama bacak arasi olsaydi sende gorurdun bariz seciliyor cikinti olunca birde iki cizgi olunca erkekmi oluyomus

sen ozelemi gidiyorsun devletemi? yandan gorebiliyorlar demek yorum yaptiklarina gore ama bacak arasi olsaydi sende gorurdun bariz seciliyor cikinti olunca birde iki cizgi olunca erkekmi oluyomus
Ozele gidiorum normalde ama bugun devlete gittim oglumda bacak arasina gore kesin erkek demisti ve usg verdi bende inanmistim oba ama bu yuzukoyun yatio ve herseferinde acmio bacaklarini ama ikiside cikintiya gore kesin erkek dedi ben dogunca inanicam artik sanirim:)hayirlisi

kendi doktoruna bir dahaki gidisinde bacak arasini gosterirmisiniz de onceki gelisimde gorememistik de gorup emin olmak istiyorum dersin.cunku alisveriste yapacaksin sonucta degilmi? suphen varsa neye gore yapicaksin ki...

kendi doktoruna bir dahaki gidisinde bacak arasini gosterirmisiniz de onceki gelisimde gorememistik de gorup emin olmak istiyorum dersin.cunku alisveriste yapacaksin sonucta degilmi? suphen varsa neye gore yapicaksin ki...
20.hafta detaylı ultrasonda tekrar sorucam ama kiz hissediorum ruyalarima bile girdi cinsiyeti bilmioken belirtilerim kiz bilmiorum neden bole hissettigimi bakalim benmi yanilicam doktormu:)seninki belli olmadimi hala

20.hafta detaylı ultrasonda tekrar sorucam ama kiz hissediorum ruyalarima bile girdi cinsiyeti bilmioken belirtilerim kiz bilmiorum neden bole hissettigimi bakalim benmi yanilicam doktormu:)seninki belli olmadimi hala
anladim detaylida zaten bakiyorlar cinsiyetine benim kizimda oyleydi bakip yazmislardi ingilizce female diye.sizdede oyle olur gozunu ekrandan ayirma detaylida.tabi bitmeye yakin birsey goremedin yada soylemezse ultrason bitmeden sor yine.ben 1 kasimda gitmistim cikinti gormustu %70 erkek demisti bir ay sonra gel dedi ay sonunda gidecegim o zaman netlesecek canim ama muallakta kalmak cok kotu bende halen acaba kiz olabilirmi dusuncesi var

Canım ya belirtilerin nelerdi baş ağrım oldu mu goguslerde dolgunluk sabah ıdrarının.açık renk olması cinsel istek ve iştahın artması yüzde sivilcelenme yaglanma bunları yaşadın mi.benimde iki kiximm var bu gebelik yeni gönlüm erkek istiyor o yüzden belirtilerek takiliyorim.
rabbimin takdiri artık gerisi.

Oglumdaki belirtiler senin saydiklarin gogus ucu kararmasi tuylerin çabuk uzamasi flnda vardi ama cinsiyet bununla belli olsaydi benim bu bebegin kiz olmasi lazimdi hersey tam tersi ama doktor bunada erkek dedi

keşke doktorlar bu kadar erken bir tahmin de bulunmasa 11+5 cinsiyet tahmini için çok erken düşünemiyolar biz annelerin psikolojisini diyorum ama bende gecen hafta 12+4 iken bende soruverdim büyük ihtimal kız dedi fakatt daha önce okuduğum yanılma yorumları neticesinde temkinliyim acıkçası ve alıştırmadım kendimi ve bir oğlum var 6 yasında büyüh ihtimal kız diyince sevindim ama havalara da uçmadım hazırlıklıyım yani yanlış tahmin pardon erkekmiş demesine derse evet üzülürmüyüm üzülürüm çünkü bu gayet normal fakat yas tutup tabiki isyan etmem oda kan can evlat.belirtilerim oğlumdan çok farklıydı onda hiçbirşey anlamadım fakat bunda bayılma,mide bulantısı gaz siskinlik bulantı bel ağrısı gögüslerde asırı hassasiyet duygusallık hat safhada sivilce falan filan daha hangini saysam bilemedim ama kesinlikle farklı belirtilerin farklı cinsiyeti getirdiğine inanmıyorum velhasıl sözün özü herşeye hazırlıklıyım rabbime çok dua ettim kız kardeşim olmayıp 4 erkeğin içinde büyüyünce kız evlat nasip etmesini.takdiri de hükmü de verecek olan rabbim.Allahım sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin herkesin gönlünden gecni hayırlısı ile nasip etsin.angell007 hayırlı olsun bebeğin sağlıkl sıhhatla gelsin.hayırlı cumlara hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…