- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Hiç belli olmaz canım en net 16.haftada belli olur.belirtilerin nasıl ilk geniş mi resim varsa at bakalimKızlar 14. haftamdaa gittiğimde doktor bacaklarrini kapatmış ama benim taahminlerim yanlış çıkmadı kıza benziyo dedi sizce değişme olur mu
Htta 15.haftam da söyledi bunuHiç belli olmaz canım en net 16.haftada belli olur.belirtilerin nasıl ilk geniş mi resim varsa at bakalim
13 bitmiş 14.haftanın içindesin demekkızlar benim bi kafam karıştı bu haftalar konusunda bi aydınlatın beni mesela 12+4 13.hafta mı oluyo yani ben bugün 13+4 üm 14 haftaık mı oluyorum yoksa 13 mü anlamadım ben.
Canım görüntü çok net değil.bunda artık organ görünür direk 15 hafta büyük.11-12 haftalık yokmuHtta 15.haftam da söyledi bunu
Doktorun kız demesi değişir mi çünkü hiç bi tahmini yanlış cikmamis13 bitmiş 14.haftanın içindesin demek
Canım doktorun tecrübesine bağlı böyle şeyler kimisi 11 de söylüyor değişmiyor sonrasida tamamen doktorun tecrübesine bağlıDoktorun kız demesi değişir mi çünkü hiç bi tahmini yanlış cikmamis
14 haftada gormuski demekki kiza benziyor demis bacaklarini kapattiysa yorum yapamaz ama gormus demekki.bir sonraki kontrolunde kesinlesir ne zaman gideceksin? bendede 14. haftada cikinti gordu erkege benziyo dedi ay sonu gidecegim 18 haftalik oluyorum ay sonu artik gorursek kesin olurKızlar 14. haftamdaa gittiğimde doktor bacaklarrini kapatmış ama benim taahminlerim yanlış çıkmadı kıza benziyo dedi sizce değişme olur mu
Çıkıntı görmediği için belkide kız demiş olabilir14 haftada gormuski demekki kiza benziyor demis bacaklarini kapattiysa yorum yapamaz ama gormus demekki.bir sonraki kontrolunde kesinlesir ne zaman gideceksin? bendede 14. haftada cikinti gordu erkege benziyo dedi ay sonu gidecegim 18 haftalik oluyorum ay sonu artik gorursek kesin olur
olabilir tabiki zaten bacaklari kapatsa gormese neye gore yorum yapacak.birdahaki gidisene kesinlesir ve umarim gorursunuzÇıkıntı görmediği için belkide kız demiş olabilir
İnşallah 4 ay olduk artık merak icindeyizolabilir tabiki zaten bacaklari kapatsa gormese neye gore yorum yapacak.birdahaki gidisene kesinlesir ve umarim gorursunuz
evet bende halen ogrenemedim net bir sekilde insan cok merak ediyorİnşallah 4 ay olduk artık merak icindeyiz
Seninki de belli olmustur artikevet bende halen ogrenemedim net bir sekilde insan cok merak ediyor
evet canim 1 kasimda gitmistim bir ay sonra gel dedi ay sonunu bekliyorum ama benim erkek o cikintinin degismesi imkansiz gibi.cok belirgindi cunki ama dr net konusmadi belki haftasi erken diye gittigimde 14 haftaliktim.Seninki de belli olmustur artik
Ne guzel hem kizin var bide oglun olacak erkek annesi olmakta cok güzel ve farkli dogunca anlicaksin sende ben hala 20 haftada belki kiz derler die umitliyim ama bos umit cunku iki doktorda kesin erkek dedi degisen hikayeleri okuyuncada neden olmasin diorum simdiden etraf basladi cinsiyet ne diolar erkek diorum tuh keske bu kiz olsaydi falan insan sinir oluo yaevet canim 1 kasimda gitmistim bir ay sonra gel dedi ay sonunu bekliyorum ama benim erkek o cikintinin degismesi imkansiz gibi.cok belirgindi cunki ama dr net konusmadi belki haftasi erken diye gittigimde 14 haftaliktim.
anliyorum canim seni bosver cevreye takma sinir olma Allah ne verirse o degilmi? ne yazdiysa o..Ne guzel hem kizin var bide oglun olacak erkek annesi olmakta cok güzel ve farkli dogunca anlicaksin sende ben hala 20 haftada belki kiz derler die umitliyim ama bos umit cunku iki doktorda kesin erkek dedi degisen hikayeleri okuyuncada neden olmasin diorum simdiden etraf basladi cinsiyet ne diolar erkek diorum tuh keske bu kiz olsaydi falan insan sinir oluo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?