Merhaba Arkadslar ben Ankara'dan Sinem
öncelkle beni tanımasalar da tevfik doktorumu secmemde bana cesaret olan ıkı kısıye teseekkur etmek ıstıyorum :
busra90 ve efnan81 :) !
ben daha bu sıteye uye olmadan once butun doktorlar hakkındakı yorumları bıkmadan usanmadan okudum tek tek notlar aldım hatta usenmeyıp :) ama onca arastırıp onca okumamın ardından busra ve efnanın yazdıklarına odaklanmaya basladım sureklı acıp acıp aynı yazıları okudum hatta :) busracım resımlerıne baktım hep ve resımlerıne bakarken tevfık doktru gordum ıcıme oyle sındı kı o yuz ıfadesı hıc tereddutsuz kafamda kararımı verdım :) yanlıs hatrlamıyorsam eger karar verdıgım tarh 10 temmuz cıvarlarındaydı ıkı aylık arastrma sonunda anı karara vardım dedıgım gıbı ıste bu benım doktrum olcak dedım !
bu arada sıze sorunumdan bahsedeyım ben burnumu demır dolaba carpmıstım kemık catlayıp cökmüstü nefes alamıyodum sureklı kanamalarım oluyodu aynı zamanda onden bakıldıgında egrılık vardı yandan da herkeste oldugu gbı kemık sorunu vardı ve burn ucum asagı dogru bakıyodu darbeden sonra ıyıce yamuldu ben artık aynaya bakamaz oldum nefessızlıkten kanamalardan ve yamukluktan o kadar bunaldım kı her gun aglıyodum

annem de uzuluyodu doktr doktr gezdık ama yok kımısı yapamam dedı kımısıne de ben guvenemedım ama busra ve efnan sayesınde buldum dedım anneme kostum anne kalk ben doktorumu buldum dıye kadıncagız saskınlık ıcınde dınledı benı ınternetten buldum maıl bıle attım hemen cevap verdı kalk annecım nolur ben bu dktra teslım etcem kndımı nolur dedım ıkna oldu annem de sızın yazdıklarınızı ona da okutunca :)
ve ben annem teyzem butun herkes sızı tanıdı dıyebılırım yatıp kalkıp sıze dua ettım daha benı tanımıyosunuz bıle nerden ckmıs bu kz dıceksınz belkı :)
umarım sıkılmamıssınızdr yazdıklarımı okurken o kadar cok anlatmam gereken sey var kı szlere :) cok kez konu acarken annem aldı klavyeyı elımden dur bı ıyıles oyle yaz dıye :) sanırım artık turppp gıbıyım :))
karara vardıgım gunden tam bı hafta snra 18 temmuzda amelıyt olmak ıcın hacettepenın yolunu tuttum hayatım byunca hıc unutmuycagım bısey varsa o da canım doktrumun bana ılgısı olcak
ona ılk maıl attıgım gunden berı sreklı aradı konustuk sık sık yanına gttım her zaman gece bıle olsa maıllerıme sıkılmadan yanıtlar verdı
ve hayatım byunca unutmuycagım bı an daha var :) anestezı yapılırken yanı uyurken tevfik szen doktrum benım bagrdıgımı duyup gelıp elımı tutmustu oylece uykuya dalmısım bunu hc unutmucam :))
amelıyat sonrası ılk ıkı gun cok zordu benım ıcın ama canım doktrum yıne sureklı aradı benı sabah aradı aksam aradı yemegını yyo musun dye bıle sordu :)
ılgı delısı oldum denebılır :) her acıdan o kadar guzel bı surec gecrdım kı kızlar ve bu busra ve efnan sayesınde oldu tekrar tesekkr ederım TEVFİK SÖZEN i bulmamı sagladıkları ıcın :)
bugun tevfik doktorumun yanından geldım :) ateli dikşleri flan bugun aldı :) o kadar cok mutluyum kı anlatamam sıze sıs olmasına ragmen cok tatlı bı burnum olmus sızlere de gsterıcem profılıme eklıcem resımler :)
canayakın olusu , her an aradıgımda anında telefonuna cevap vermesı , esprı yapısı , guleryuzlulugu , ısıne karsı tıtzlıgı ozenı o kadar guven verıyo kı ınsana annem teyzem de doktrumu ınanılmaz sevıyolar :) allah yolunu acık etsın TEVFİK SÖZEN :)
not : bugun dıkıslerden sonra bant yapstırırken bıle santım olctu canım doktrcum :)) banta bıle ozen gosterdı yapstrırken gormenızı ısterdım :)
tekrar tesekkr ederım busra90 ve efnan81 :)