Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

Merhaba kızlar bütün yorumlarınızı okudum paylaşımlarınız için teşekkür ederim benimde hem sağlık sorunlarım var hem burnum kemerli bu yüzden ameliyat olmak istiyorum. Tevfik sözene ameliyat olan arkadaşlar rica etsem beni eklermisiniz resimlerinizi çok görmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba kızlar bütün yorumlarınızı okudum paylaşımlarınız için teşekkür ederim benimde hem sağlık sorunlarım var hem burnum kemerli bu yüzden ameliyat olmak istiyorum. Tevfik sözene ameliyat olan arkadaşlar rica etsem beni eklermisiniz resimlerinizi çok görmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
Canım ben haldun kamburoğlunda karar kıldım baya bi hastasıyla konuştum burdan resimleri gördüm ve ikna oldum hemde mail yoluyla randevuda aldım tevfik beyle ilgili kimsenin bişey dediği yok ben mailde attım geri dönüş olmadı

Haldun beyi bende duydum canım ama bildiğime göre estetik cerrah benim burnumla ilgili nefes problemim de var o yüzden Tevfik beyi düşünmüştüm Haldun bey sağlık sorunlarımı da giderir mi acaba?

Haldun beyi bende duydum canım ama bildiğime göre estetik cerrah benim burnumla ilgili nefes problemim de var o yüzden Tevfik beyi düşünmüştüm Haldun bey sağlık sorunlarımı da giderir mi acaba?
Valla benimde var ben söyledim onuda sadece fiyata yansıyo haldun beyde yapıyo 6 ay önce ameliyat olan bir arkadaşla görüştüm oda nefes probleminin geçtiğini söyledi istersen doktorun numarasını vereyim watsapp varsa ordan yaz sor istediğin herşeyi müsait oldukça hep cevap veriyo

Randevu nasıl alıyoruz kendisi ankarada mı istanbulda mı anlayamadım ben şuan istanbuldayım randevu için nasıl ulaşabilirim

tevfik doktorumdan ben oldukca memnunum bir bucuk yıl olacak amelıyatumdan bu yana ve hem estetık hem de nefes alma yonunden oldukca memnunum sorularınız varsa cevaplandırırım seve seve :)

Merhaba Arkadslar ben Ankara'dan Sinem
öncelkle beni tanımasalar da tevfik doktorumu secmemde bana cesaret olan ıkı kısıye teseekkur etmek ıstıyorum :
busra90 ve efnan81 :) !
ben daha bu sıteye uye olmadan once butun doktorlar hakkındakı yorumları bıkmadan usanmadan okudum tek tek notlar aldım hatta usenmeyıp :) ama onca arastırıp onca okumamın ardından busra ve efnanın yazdıklarına odaklanmaya basladım sureklı acıp acıp aynı yazıları okudum hatta :) busracım resımlerıne baktım hep ve resımlerıne bakarken tevfık doktru gordum ıcıme oyle sındı kı o yuz ıfadesı hıc tereddutsuz kafamda kararımı verdım :) yanlıs hatrlamıyorsam eger karar verdıgım tarh 10 temmuz cıvarlarındaydı ıkı aylık arastrma sonunda anı karara vardım dedıgım gıbı ıste bu benım doktrum olcak dedım !
bu arada sıze sorunumdan bahsedeyım ben burnumu demır dolaba carpmıstım kemık catlayıp cökmüstü nefes alamıyodum sureklı kanamalarım oluyodu aynı zamanda onden bakıldıgında egrılık vardı yandan da herkeste oldugu gbı kemık sorunu vardı ve burn ucum asagı dogru bakıyodu darbeden sonra ıyıce yamuldu ben artık aynaya bakamaz oldum nefessızlıkten kanamalardan ve yamukluktan o kadar bunaldım kı her gun aglıyodum :KK43: annem de uzuluyodu doktr doktr gezdık ama yok kımısı yapamam dedı kımısıne de ben guvenemedım ama busra ve efnan sayesınde buldum dedım anneme kostum anne kalk ben doktorumu buldum dıye kadıncagız saskınlık ıcınde dınledı benı ınternetten buldum maıl bıle attım hemen cevap verdı kalk annecım nolur ben bu dktra teslım etcem kndımı nolur dedım ıkna oldu annem de sızın yazdıklarınızı ona da okutunca :)
ve ben annem teyzem butun herkes sızı tanıdı dıyebılırım yatıp kalkıp sıze dua ettım daha benı tanımıyosunuz bıle nerden ckmıs bu kz dıceksınz belkı :)

umarım sıkılmamıssınızdr yazdıklarımı okurken o kadar cok anlatmam gereken sey var kı szlere :) cok kez konu acarken annem aldı klavyeyı elımden dur bı ıyıles oyle yaz dıye :) sanırım artık turppp gıbıyım :))

karara vardıgım gunden tam bı hafta snra 18 temmuzda amelıyt olmak ıcın hacettepenın yolunu tuttum hayatım byunca hıc unutmuycagım bısey varsa o da canım doktrumun bana ılgısı olcak
ona ılk maıl attıgım gunden berı sreklı aradı konustuk sık sık yanına gttım her zaman gece bıle olsa maıllerıme sıkılmadan yanıtlar verdı
ve hayatım byunca unutmuycagım bı an daha var :) anestezı yapılırken yanı uyurken tevfik szen doktrum benım bagrdıgımı duyup gelıp elımı tutmustu oylece uykuya dalmısım bunu hc unutmucam :))

amelıyat sonrası ılk ıkı gun cok zordu benım ıcın ama canım doktrum yıne sureklı aradı benı sabah aradı aksam aradı yemegını yyo musun dye bıle sordu :)

ılgı delısı oldum denebılır :) her acıdan o kadar guzel bı surec gecrdım kı kızlar ve bu busra ve efnan sayesınde oldu tekrar tesekkr ederım TEVFİK SÖZEN i bulmamı sagladıkları ıcın :)

bugun tevfik doktorumun yanından geldım :) ateli dikşleri flan bugun aldı :) o kadar cok mutluyum kı anlatamam sıze sıs olmasına ragmen cok tatlı bı burnum olmus sızlere de gsterıcem profılıme eklıcem resımler :)

canayakın olusu , her an aradıgımda anında telefonuna cevap vermesı , esprı yapısı , guleryuzlulugu , ısıne karsı tıtzlıgı ozenı o kadar guven verıyo kı ınsana annem teyzem de doktrumu ınanılmaz sevıyolar :) allah yolunu acık etsın TEVFİK SÖZEN :)

not : bugun dıkıslerden sonra bant yapstırırken bıle santım olctu canım doktrcum :)) banta bıle ozen gosterdı yapstrırken gormenızı ısterdım :)

tekrar tesekkr ederım busra90 ve efnan81 :)
merhaba evhamlı büşra90 ve efnan 81 yani tevfik sözen reklamcıları heryere tevfişk sözenle ilgili yorumlar yazıyorsunuz herkesi tevfik sözene yönelndiriyorsunuz? drla ilgili bilinmeyecek kadar ayrıntı biliyorsunuz.. hiç düşündünüz mü burdan siizn bu yorumlarınızı okuyup da burnunu yaptırmak için işin ehli olan kişilere ihtiyacı olan insanları tevfik sözene yönlendirerek mutsuz edebileceğinizi. umrunuzda mı bu? bu vebaldir günahtır yapmayın bırakın bu kadar reklamı!! ısrarcı olmayın bukadar! insanların gözlerini boyayıp durmayın şuna bak yazılarınızı okuyorum psikolojik olarak bir hazırbulunuşlukla insanları doktora yönlendiriyorsunu? belki doktorunuz sizi cok memnun etmiştir olabilir ama sizde başka birşeyler var neden böyle bir misyon edindiniz kendinize sorarım size?

merhaba evhamlı büşra90 ve efnan 81 yani tevfik sözen reklamcıları heryere tevfişk sözenle ilgili yorumlar yazıyorsunuz herkesi tevfik sözene yönelndiriyorsunuz? drla ilgili bilinmeyecek kadar ayrıntı biliyorsunuz.. hiç düşündünüz mü burdan siizn bu yorumlarınızı okuyup da burnunu yaptırmak için işin ehli olan kişilere ihtiyacı olan insanları tevfik sözene yönlendirerek mutsuz edebileceğinizi. umrunuzda mı bu? bu vebaldir günahtır yapmayın bırakın bu kadar reklamı!! ısrarcı olmayın bukadar! insanların gözlerini boyayıp durmayın şuna bak yazılarınızı okuyorum psikolojik olarak bir hazırbulunuşlukla insanları doktora yönlendiriyorsunu? belki doktorunuz sizi cok memnun etmiştir olabilir ama sizde başka birşeyler var neden böyle bir misyon edindiniz kendinize sorarım size?

Merhaba,
Kötü içerikten bize bildirirseniz biz böyle bir şey bulursak gereken işlemi yaparız. Fakat benim esas merak ettiğim siz neden 2 üyelik(burunzede ve zynpsla) ile burada fink atıyorsunuz ?

olanları,yazmış olduğunuz kaba ithamları henüz okuyabildim. yazdıklarınızı acaba bir defa olsun okumayı denediniz mi?' ben çok zor dönemler geçirdim burun sağlık sorunlarımla ve bütün sıkıntımı allaha bin şükür atlattım.burnum 1 buçuk yıllık oldu ve hala memnuniyetim fazlasıyla yüksek!! ben doktorumu bu site sayesinde insanların yazdıklarıyla buldum, beklentimin üzerinde bi ilgi alaka gördüm ondan ve aynı zamanda beklentimin üzerinde güzelliktte de bir burun!! yaşadığım süreci bütün samimiyetimle paylastım ben ve ailem Tevfik Sözen'e sonuna kadar duacı! ve doktorumu buradan buldugum için, benim yasadıklarım benim deneyimlerimin de bi baskasına faydasını olacagını düşünüp yazdım her seyi. hiç birimiz işsiz güçsüz, oldugu yere bedava gelmiş insanlar değiliz! doktorumun bana aileme sağladığı güven ve ameliyattaki başarısını da sonuna kadar savunurum!! buradan ne maddi ne manevi dediğiniz kabalıkta reklamcılık yaparak kimseden bi destek almıyorum! profilime girip baktınız mı hiç acaba?? resimlerime, burnuma ? gercekdısı bi sekilde reklam yaparcasına doktorumu övdüğümü söylüyosunuz yaptııgınız suclamanın vebalini siz düşünüyor musunuz??! ilk günden itibaren samimiyetimle içimden geçen cümlelerle konustum ama sizin bu söyledikleriniz sağlıklı bir düşünceyle söylenmiş sözler değil.. sunu da söylemek isterim bana mesajatan benimle konusan hangi insana ben ısrarcı olmsum?? hangisine illa da benim doktoruma amelıyat olun demişim?? bana sorulan her soruya içtenlikle cevaplar yazdım!! olanı söyledim!. bunun altında bişey var misyon edindiniz kendinize diyorsunuz yaptıgınız suclama için hakkımı helal etmiyorum.!

arkadaşlar bu konuyu ameliyat sürecimle ilgili yaşadığım şeyleri her yönüyle anlatmak için açmıştım ki öyle de yaptım :).. Ben Temmuz 2013'te Hacettepe'de ameliyat oldum Tevfik Sözen'e. Tam 1 buçuk yıl geçti :). Burnumdan gün geçtikçe memnuniyetim arttı, çok ama çok mutluyum herhangi bir soru sormak isterseniz burdayım ve içtenlikle yanıtlarım :)

olanları,yazmış olduğunuz kaba ithamları henüz okuyabildim. yazdıklarınızı acaba bir defa olsun okumayı denediniz mi?' ben çok zor dönemler geçirdim burun sağlık sorunlarımla ve bütün sıkıntımı allaha bin şükür atlattım.burnum 1 buçuk yıllık oldu ve hala memnuniyetim fazlasıyla yüksek!! ben doktorumu bu site sayesinde insanların yazdıklarıyla buldum, beklentimin üzerinde bi ilgi alaka gördüm ondan ve aynı zamanda beklentimin üzerinde güzelliktte de bir burun!! yaşadığım süreci bütün samimiyetimle paylastım ben ve ailem Tevfik Sözen'e sonuna kadar duacı! ve doktorumu buradan buldugum için, benim yasadıklarım benim deneyimlerimin de bi baskasına faydasını olacagını düşünüp yazdım her seyi. hiç birimiz işsiz güçsüz, oldugu yere bedava gelmiş insanlar değiliz! doktorumun bana aileme sağladığı güven ve ameliyattaki başarısını da sonuna kadar savunurum!! buradan ne maddi ne manevi dediğiniz kabalıkta reklamcılık yaparak kimseden bi destek almıyorum! profilime girip baktınız mı hiç acaba?? resimlerime, burnuma ? gercekdısı bi sekilde reklam yaparcasına doktorumu övdüğümü söylüyosunuz yaptııgınız suclamanın vebalini siz düşünüyor musunuz??! ilk günden itibaren samimiyetimle içimden geçen cümlelerle konustum ama sizin bu söyledikleriniz sağlıklı bir düşünceyle söylenmiş sözler değil.. sunu da söylemek isterim bana mesajatan benimle konusan hangi insana ben ısrarcı olmsum?? hangisine illa da benim doktoruma amelıyat olun demişim?? bana sorulan her soruya içtenlikle cevaplar yazdım!! olanı söyledim!. bunun altında bişey var misyon edindiniz kendinize diyorsunuz yaptıgınız suclama için hakkımı helal etmiyorum.!
sevgili evhamli bilip bilmeden boyle bir ithamda bulundugum icin sizden ozur dilerim.. doktorunuz cok basarili bir cerrahmis... benim reklam yapma olayiyla ilgili hassasiyetimin ve paranoyalarimin doktorunuzla alakasi yoktur..umarim yanlis anlasilmalara sebebiyet vermemisimdir..

Merhaba,
Kötü içerikten bize bildirirseniz biz böyle bir şey bulursak gereken işlemi yaparız. Fakat benim esas merak ettiğim siz neden 2 üyelik(burunzede ve zynpsla) ile burada fink atıyorsunuz ?
Sevgili kazen benim bi tane uyeligim benim talebimle kapanmisti sonra baska bir uyelik acmistim o uyeligim de benim talebim olmadan ben talep etmisim gibi kapanmis bunun uzerine bunu sormak icin baska bir uyelik actim.. bir de arkadasimdan size mesaj atmasini rica ettim.. eski hesabimin kapanmasi ve yeni hesabimin acilmasi tarihine bakabilirsiniz.. bahsettiginiz su ayni pcden girme durumunu merak edip bir an once sormak istemistim..daha sonra eski hesabim acildi ikisi de acik kaldi.. iki hesapla da ayni konuda yorum yazmis olmam yanlis kabul ediyorum ama bu tamamen rastgele yapilmisti.. bilincli bir sekilde 2hesabi kullanma olayi olmadi..

Merhaba kızlaaar yorumların çoğunu okudum bende ameliyat olmayı düşünüyorum fotoğraflarınızı görmek ve bu süreçle ilgili sorular sormak istiyorumm nasıl yapabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz?

Valla benimde var ben söyledim onuda sadece fiyata yansıyo haldun beyde yapıyo 6 ay önce ameliyat olan bir arkadaşla görüştüm oda nefes probleminin geçtiğini söyledi istersen doktorun numarasını vereyim watsapp varsa ordan yaz sor istediğin herşeyi müsait oldukça hep cevap veriyo
Cnm ameliyat oldun mu resim var mı ?

arkadaşlar bu konuyu ameliyat sürecimle ilgili yaşadığım şeyleri her yönüyle anlatmak için açmıştım ki öyle de yaptım :).. Ben Temmuz 2013'te Hacettepe'de ameliyat oldum Tevfik Sözen'e. Tam 1 buçuk yıl geçti :). Burnumdan gün geçtikçe memnuniyetim arttı, çok ama çok mutluyum herhangi bir soru sormak isterseniz burdayım ve içtenlikle yanıtlarım :)
Fotograflarinizi nasil gorebilirim

canım alcıdan bugun cıktı ıste aynaya baktım ben kendımı kotuye odaklamıstım hanı cok bıse beklemıyım hayal kırıklıgı olmasn dıye ama bı baktım cok guzel bıse karsımda :) ödem elbette kı var bı taraf dha fazla sısmısse eger yamukmus gbı grunebılır sana ama geccek daha yenıymıs senın de canım 17 gun dyosun benım de 11 gun oldu suan ıcın bende bı yamukluk grunmuyo ama yorum yapmak ıcın henuz erken canını sıkma
ıstersen ekleyp resmlerıme bakablrsn canım
merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum fotolarınızı görebilirmiyim acaba?

Back
X