ben 3 aydır antidepresan kullanıyorum. çok kilo aldım. şiştim resmen.bir de eşimden uzaklaştım. cinsel yaşamım etkilendi. soğudum. hiç istek yok bende. bunların kullandığım ilaçların yan etkisi olduğunu düşünüyorum. druma söyledim hayır onunla alakası yok falan dedi. bugun de bir bakayım dedim ilacın kutusunda yazanlara. yan etkiler aynı benim dediğim gibi. cinsel isteksizlik ve kilo alımı. acaba drumu mu değiştirsem ilaçlarımı. dra söyledim ilacımı değiştirmek istiyorum diye. tedaviye baştan başlamış oluruz diyor. 3 ayımız boşa gidecekmiş. hem bende etkisi olmadıki. ilacı almadığım gün diğer günlerdeki gibiyim. benim soracağım şey sizlerde de anti depresan kullanan varmı? yan etkileri neler oldu paylaşırsanız sevinirim.
ben 3 aydır antidepresan kullanıyorum. çok kilo aldım. şiştim resmen.bir de eşimden uzaklaştım. cinsel yaşamım etkilendi. soğudum. hiç istek yok bende. bunların kullandığım ilaçların yan etkisi olduğunu düşünüyorum. druma söyledim hayır onunla alakası yok falan dedi. bugun de bir bakayım dedim ilacın kutusunda yazanlara. yan etkiler aynı benim dediğim gibi. cinsel isteksizlik ve kilo alımı. acaba drumu mu değiştirsem ilaçlarımı. dra söyledim ilacımı değiştirmek istiyorum diye. tedaviye baştan başlamış oluruz diyor. 3 ayımız boşa gidecekmiş. hem bende etkisi olmadıki. ilacı almadığım gün diğer günlerdeki gibiyim. benim soracağım şey sizlerde de anti depresan kullanan varmı? yan etkileri neler oldu paylaşırsanız sevinirim.
3 gündür anti depresan kullanmıyorum ve gerçekten hiç farkı yok. hatta şunu söyleyebilirim anti depresan kullandığım zamanlarda eşime karşı cinsel anlamda isteksizlik olmuştu. sürekli aklımda kurduğum düşünceler ve olumsuzluklar vardı. şu 3 gündür psikolojim daha iyi. uyuyamıyordum. artık uyuyabiliyorum. herşeyi unutuyordum, şimdi daha iyiyim. bana faydasından çok zararı oldu. kendime özgüvenimi kaybetmiştim. herşeyden acizdim. dışarı çıkmaktan kendime bakmaktan evle ilgilenmekten, eşime hele hiç tahammülüm yoktu. tamam sinirlenmiyordum fakat içime attığım için bunalıma giriyordum. şimdi biraz daha iyiyim
cip.ralex die bir ilaç kullanıyordum. drla konuştum. beni daha kötü yaptı diye. doktorumda, tedavinin 3. ayında ilacı değiştirirsem baştan başlamak zorunda kalırız dedi. açıkçası doktorum ilaç firmasıyla anlaşmalı diye düşünüyorum. arkadaşım önceden lu..stral diye bir ilaç kullanıyormuş. çok faydasını gördüm dedi. daha sonra benim doktoruma o da gitti. aynı benim ilaçtan yazmış onada. o da hiç faydasını görmediğini söyledi. ilacı kendi başıma bıraktım ve hiç de öyle sorun çıkmadı. diğer antidepresanlar birden bırakınca zaralı olduğu söyleniyor. demekki benim ilaç gerçekten faydasız. eğer tekrar şikayetlerim olursa farklı bir dra gitcem. bu saatte bile uykum geldi. ki ben 3-4 e kadar uyatamıyordum o ilacı kullandığımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?