- Konu Sahibi orjinalmorjinal
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle hamile olan, ya da bebeklerini kucaklarına almış bütün anne ve anne adaylarının bebelerine Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.
Kim var ki hamile kalır kalmaz acaba kızım mı olacak oğlum mu olacak diye düşünmeyen...
Önce sağlıklı olsunlar diyoruz sonra başlıyoruz ondan bundan, internetten, çinden, rusyadan, yüzükten, tipimizden, göbeğimizden, çişimizden cinsiyet tahminlerine.
Etrafımızdaki bütün insanların tahminleri oluyor ve onlar o kadar emin oluyorlar ki birbirini tutmayan tahminlerinden biz anne adayları olarak hissiyatımızı kaybediyoruz.
12-13 VE 14. haftaları iple çekiyoruz ilk cinsiyet tahmini için...
13. haftada benim doktorum bana ''kız'' dedi. Bende yanılma payınız var mı diye sordum.
''Çok fazla yanıldığım söylenemez 10 tahminden belki birinde yanılabilirim'' dedi.
''Bir daha ki kontrolün, 17. haftanda %100 olarak söyleyeceğim'' dedi.
''O zaman kızım diye sevebilir miyim'' diye sordum.
Gülümsedi ve ''hemen başlama sen sevmeye öyle dedi...
Şimdi benim aklım karıştı.
Erkek olsaydı pipi sizce de gözükmez miydi?
Kendimi alıştırdım ama okuduklarım kafamda soru işaretleri uyandırdı.
Kız ya da erkek ne farkeder evlat sonuçta.
Ama ben 1 haftadır 'kızııım, kızıııım'' diye sevmeye başladım bile...
Benim gibi olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Sevgiler.
Öncelikle hamile olan, ya da bebeklerini kucaklarına almış bütün anne ve anne adaylarının bebelerine Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.
Kim var ki hamile kalır kalmaz acaba kızım mı olacak oğlum mu olacak diye düşünmeyen...
Önce sağlıklı olsunlar diyoruz sonra başlıyoruz ondan bundan, internetten, çinden, rusyadan, yüzükten, tipimizden, göbeğimizden, çişimizden cinsiyet tahminlerine.
Etrafımızdaki bütün insanların tahminleri oluyor ve onlar o kadar emin oluyorlar ki birbirini tutmayan tahminlerinden biz anne adayları olarak hissiyatımızı kaybediyoruz.
12-13 VE 14. haftaları iple çekiyoruz ilk cinsiyet tahmini için...
13. haftada benim doktorum bana ''kız'' dedi. Bende yanılma payınız var mı diye sordum.
''Çok fazla yanıldığım söylenemez 10 tahminden belki birinde yanılabilirim'' dedi.
''Bir daha ki kontrolün, 17. haftanda %100 olarak söyleyeceğim'' dedi.
''O zaman kızım diye sevebilir miyim'' diye sordum.
Gülümsedi ve ''hemen başlama sen sevmeye öyle dedi...
Şimdi benim aklım karıştı.
Erkek olsaydı pipi sizce de gözükmez miydi?
Kendimi alıştırdım ama okuduklarım kafamda soru işaretleri uyandırdı.
Kız ya da erkek ne farkeder evlat sonuçta.
Ama ben 1 haftadır 'kızııım, kızıııım'' diye sevmeye başladım bile...
Benim gibi olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Sevgiler.