Doktorum kıza/erkeğe benziyor dedi ama...

orjinalmorjinal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
423
3
46
İzmir
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle hamile olan, ya da bebeklerini kucaklarına almış bütün anne ve anne adaylarının bebelerine Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.

Kim var ki hamile kalır kalmaz acaba kızım mı olacak oğlum mu olacak diye düşünmeyen...
Önce sağlıklı olsunlar diyoruz sonra başlıyoruz ondan bundan, internetten, çinden, rusyadan, yüzükten, tipimizden, göbeğimizden, çişimizden cinsiyet tahminlerine.
Etrafımızdaki bütün insanların tahminleri oluyor ve onlar o kadar emin oluyorlar ki birbirini tutmayan tahminlerinden biz anne adayları olarak hissiyatımızı kaybediyoruz.
12-13 VE 14. haftaları iple çekiyoruz ilk cinsiyet tahmini için...

13. haftada benim doktorum bana ''kız'' dedi. Bende yanılma payınız var mı diye sordum.
''Çok fazla yanıldığım söylenemez 10 tahminden belki birinde yanılabilirim'' dedi.
''Bir daha ki kontrolün, 17. haftanda %100 olarak söyleyeceğim'' dedi.
''O zaman kızım diye sevebilir miyim'' diye sordum.
Gülümsedi ve ''hemen başlama sen sevmeye öyle dedi...

Şimdi benim aklım karıştı.
Erkek olsaydı pipi sizce de gözükmez miydi?
Kendimi alıştırdım ama okuduklarım kafamda soru işaretleri uyandırdı.
Kız ya da erkek ne farkeder evlat sonuçta.
Ama ben 1 haftadır 'kızııım, kızıııım'' diye sevmeye başladım bile...

Benim gibi olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Sevgiler.

Biz hamile olduğumu öğrendiğimizde sevmeye başladık kızım diye, taa kii 16. hafta da doktor çok hareketli bir oğlumuz var diyinceye kadar , önce biraz şok olduk, çünkü kız pskilojisine alıştırmıştık böyle cicili bicili elbileseler giydirecektik, isim bile düşünmeye başlamıştık kendimizce , ama sonra oğlumuz fikrine de çok çabuk alıştık. :)

duyduğum kadarıyla doktorlar cinsiyeti çok önceden yani sizin dediğiniz haftalarda tahmin edebiliyolarmış neye göre olduğunu tam bilmiyorum, ama bir çoğu söylemezmiş kesinlik olmayacağından dolayı, 16.ve 17. haftalarda iki ayrı doktora gitmiştik, %99 olarak söylemişlerdi ikiside.

Biz hamile olduğumu öğrendiğimizde sevmeye başladık kızım diye, taa kii 16. hafta da doktor çok hareketli bir oğlumuz var diyinceye kadar , önce biraz şok olduk, çünkü kız pskilojisine alıştırmıştık böyle cicili bicili elbileseler giydirecektik, isim bile düşünmeye başlamıştık kendimizce , ama sonra oğlumuz fikrine de çok çabuk alıştık. :)

duyduğum kadarıyla doktorlar cinsiyeti çok önceden yani sizin dediğiniz haftalarda tahmin edebiliyolarmış neye göre olduğunu tam bilmiyorum, ama bir çoğu söylemezmiş kesinlik olmayacağından dolayı, 16.ve 17. haftalarda iki ayrı doktora gitmiştik, %99 olarak söylemişlerdi ikiside.

Bizim doktorda hem emin konuştu hem de %100 değil ama dedi... Ondan ikilemde kaldık:)
Böyle belirsizlikte insanı yoruyor:)

Bizim doktorda hem emin konuştu hem de %100 değil ama dedi... Ondan ikilemde kaldık:)
Böyle belirsizlikte insanı yoruyor:)[/QU

bizde de aynı ikilem var:) 13 haftalıkken b,r kızım olucağını öğrendim kesinmi dedim yüzde bir yanılma payı verdi.sanırım bir dahaki kontrolde daha emin olucam yinede ikilemdeyim şimdi.

Böyle belirsizlikte insanı yoruyor:)[/QU

bizde de aynı ikilem var:) 13 haftalıkken b,r kızım olucağını öğrendim kesinmi dedim yüzde bir yanılma payı verdi.sanırım bir dahaki kontrolde daha emin olucam yinede ikilemdeyim şimdi.

Ama erkeğin 11. haftada bile belli olduğunu duymuştum.
Kordonla karıştırıp erkek denip sonradan kız denebildiğini de duydum ama kız deyip sonradan erkeğe döneni pek duymadım.

Teyzemin bebişine 8. aya kadar erkek dedi doktoru ama son bir ay kala kız olduğunu söyledi onda da şok etkisi yaratmıştı bence şartlanma az bekle :)

Teyzemin bebişine 8. aya kadar erkek dedi doktoru ama son bir ay kala kız olduğunu söyledi onda da şok etkisi yaratmıştı bence şartlanma az bekle :)

Ah nasıl zor beklemek. Nasıl merak nasıl merak bendeki:)
Doktorumda süper bir adam yani İzmir'in sayılı en iyi doktorlarından biri.
O adamın yanılacağını hiç düşünmüyorum ama yinede şok olmaktan korkuyorum:):37:

canim 13 haftada biliyosun doktorla ikimizde cikintiyi gorduk fakat kordonda onunde diye
erkeye benziyo ama kordonda onunde demisti 14 hafta 5 gunde gitimde
doktorla ikimiz yine dakikalarca cikintisina baktik yuzde 70 erkek dedi doktor
16 hafta 1 gunde gitigimizde $SAM_0697.webp iste bu oglandir haaa dedi doktor pipisini cekti babasina mavi takim ala bilirsin artik dedi:55:

canim 13 haftada biliyosun doktorla ikimizde cikintiyi gorduk fakat kordonda onunde diye
16 hafta 1 gunde gitigimizde Eki Görüntüle 330251 iste bu oglandir haaa dedi doktor pipisini cekti babasina mavi takim ala bilirsin artik dedi:55:

bu resımde var mı sımdı pıpı canım ben anlamıyorum da:nazar:

doktor oraya yazicaktida ultrasonda ugrasmadi sadece cikgi ati onune ay masallah nazar olmasin pipimiz sonra bir gideriz kiz olur :) masallah diyin

Eklentiler

• $SAM_0697.webp
    $SAM_0697.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 1.083
Son düzenleme:
allah hepimizin gonlunde olani versin saglikla sihatle insallah
kolayca sapa saglam hemen dogurup kavusuruz kucuk meleklerimize allahin iznile insallah

16 hafta 1 gunde gitigimizde Eki Görüntüle 330251 iste bu oglandir haaa dedi doktor pipisini cekti babasina mavi takim ala bilirsin artik dedi:55:

Ah yerim ben onun bamyasını:)
Maşallah...
Bakalım bizde çıkıntı falan yoktu gözükmedi, ama bu gözükmeyeceği anlamına gelmiyor.
Duruşu, pozisyonu kız gibi dedi. Göreceğiz artık bakalım...

Benim meleğimde böyle işte bende pek bir kıza benzetiyorum ama:):nazar::nazar:

Eklentiler

• $Resim 179.webp
    $Resim 179.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 389
  • $Resim 178.webp
    $Resim 178.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 343
Back
X