• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

benim bile kalbim attı anlatırken sen ara gitsin yada mesaj çek ama çok yüz verme şöyle bir şey yazabilirsin
kartınızı vermişytiniz o yüzden mesaj atıyorum dişim şu sorun var felan gibilerinden yaz:27::27::27:

aramadım onu. arkadaşlar vazgeçirdi. hemen atlamış gibi olmasın biraz ağır yap dediler. nasıl olsa yarın gidicem. bakalım hatırlıcak mı beni:3:

bence de ağırdan al canım bende doktorumla görüşüyorum 5 aydır ama malesef ilişkinin adını koyamadık henüz evlilik düşünmüyo şu an ama ben bu şekılde olmayacağını belirttm ayrılmak da istemıyo çok rahat yaşıyolar canım alışmşlar farklı isteklerı de oldu tersledm söz verdi bıdaha söylemicem dıye bakalm uzaklaşmaya çalısıyorum bağlanmadan rabbim hepimize hayırlı kısmetler nasip etsin canım çok dikkatlı ol gelişmeleri bekliyoruz :49:

ilk okurken hoşuma gittii
amaaan arasın ne olacak dedim
ama temkinli olmakta yarar var
ee ne oldu bugün gittin mi msj attın mı?
sonra yaz bize

bende çok merak ediyorum inşallah güzel şeyler olur ama nedense bana denk gelen doktorlarda böyle ya diş doktorum da yüz hatlarımın çok güz<el olduğunu burnumun estetik olup olmadığını sormuştu estetik değil dediğimdede çok şaşırmıştı çok düzgün v.s diye tedavim bitmişti kontrol v.s temizleme diye bikaç defa daha çağırmıştı dişimde hiç dişi taşım olmamasına rağmen en son gittiğim kulak burun boğazcımda yine burnumdan girdi yüz hatlarımdan çıktı burnunuz sanki operasyon geçirmiş gibi çok düzgün filan dedi teşekkür ettim sonra kulağımı temizlemek için çağırdı pek bişey yok ama siz gelin yinede temizleyelim filan dedi bende başka dr.dan randevu alıp gittim:) o hiç böyle yapmadı mesela düşünüyorum olağan üstü bi durum olsaydı gerçekten oda öyle davranırdı gayet normal muayenemi yaptı ilacımı yazdı gönderdi bilemiyorum bunların altında bişey aranmalımı :1:

aynı durum benim başıma gelmişti...doktor degil ama kılavuz kaptandı, bana kartını verdi.ama ben aramadım sonra o beni face den ekledi slm verdi ve konuşmaya başlamıstık....sen arasan mı aramasan mı bilemedim simdi yüreginin sesini dinle ;-)

:1: ilk zamanlar çok heyecanlı oluyo konuşmak filan hasta bakarken bile cvp verıyodu simdi eskıdık galıba niye aramıyosun nöbettymdm bilmemne eğer bu ilişki başlarsa cnm ipin ucunu baştan sıkı tut bol şans:49:

ilişkinin en guzel aşaması baslangıc heyecanı.. ama kendını kaptırma canım sonucları ne olur nasıl bır adamdır bılınmez ya capkının tekıyse temkınlı dawran kı sonra uzulme, aramak ıcınde acele etme derım heveslı gorunursun

dayanamadım ve aradım:) gayet güzel konuştu çok kibardı dişimle ilgili sıkıntıyı söyledim o da bu akşam için gelebileceğimi söyledi. bu arada ismimi söyleyince hatırladı hemen:) bakalım akşam ne olacak:23:

gelismeler guzel ama dikkatli ol kendini kaptirma bu arada benim abimde dis hekimi bu sekilde bir cok kizla flort etti hatta esiyle bu sekilde evlendi ama diger kizlari da mahvetti diyebilirim o yuzden dikkatli olmani tavsiye ediyorum yanlis anlamayin lutfen

bende temkinli yaklaşmanda yarar var derim
nede olsa erkek, günde onlarca senin gibi hastası oluyordur
ne malum çapkının biri olmadığı:ssz:

sanırım bu konuyu okuyanların hepsi kanı kaynayan genç kızlar
evli ve 3 çocuk annesi bir kadın olarak benim ne işim var bu konuda bilmem:44:

Bu konuya daha hic cevap yazmadim ama yorumlarin hepsini okudum.
Sonuc ne olucam bu aksam cok merak ediyorum :) hadi hayirlisi. Ilk isiniz buraya yazmak olsun :)

mrb,benimde bir arkadaşım eşiyle böyle tanıştı.eşi diş hekimiydi.şuan evli ve mutlular.umarım senin içinde hayırlısı olur :)

gelısmelerı beklıyoruzzz ozel telefondanmı aradın wıll ?

ben geldimm anlatmaya başlıyorum:) kliniğe arkadaşımla gittim. çok kalabalıktı... kapıda bir sürü hasta bekliyo filan. sonra benimki çıktı odadan, göz göze geldik, güldük birbirimize. sonra bizde tam odanın karşısına oturduk bekliyoruz. 15 dk sonra filan odadan çıkıp beni çağırdı. yanında da asistan bi kız var. kıza dediki: "sen bi git bak bakalım menüde ne var" kızı gönderdi:) biz baş başa kaldık. bu başladı dişimi tamir etmeye, dişten konuştuk sürekli.. öle o günkü gibi aşk acısı olayına girmedi, daha ciddiydi:)

neyse bitti işi, zaten 5-6 dk filan sürdü. kalktım ben, tam çıkıcam odadan, bu bişey olursa ararsın dedi, bende dedimki "rahatsız ettim bugün aradım sizi ama burdan da ulaşmak zor oluyo" dedim. o da sorun değil dedi. sonra dediki "numaranın sonu neydi" dedi. söledim bende. teşekkür ettim, iyi akşamlar filan dedim çıktım.

gelişmeler böyle kızlar, artık ben yapacağımı yaptım gerisi ona kalmış....:49:

Back
X