• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

:):). Bundan sonra arama. Numaranin sonunu hatirlar o sana mesaj atar ya da arar. Daha disciye flnda gitme. Bundan sonra ondan adim bekle. Ay basiniza sey kesildim :)
Hadi hayirlisi :)

ben geldimm anlatmaya başlıyorum:) kliniğe arkadaşımla gittim. çok kalabalıktı... kapıda bir sürü hasta bekliyo filan. sonra benimki çıktı odadan, göz göze geldik, güldük birbirimize. sonra bizde tam odanın karşısına oturduk bekliyoruz. 15 dk sonra filan odadan çıkıp beni çağırdı. yanında da asistan bi kız var. kıza dediki: "sen bi git bak bakalım menüde ne var" kızı gönderdi:) biz baş başa kaldık. bu başladı dişimi tamir etmeye, dişten konuştuk sürekli.. öle o günkü gibi aşk acısı olayına girmedi, daha ciddiydi:)

neyse bitti işi, zaten 5-6 dk filan sürdü. kalktım ben, tam çıkıcam odadan, bu bişey olursa ararsın dedi, bende dedimki "rahatsız ettim bugün aradım sizi ama burdan da ulaşmak zor oluyo" dedim. o da sorun değil dedi. sonra dediki "numaranın sonu neydi" dedi. söledim bende. teşekkür ettim, iyi akşamlar filan dedim çıktım.

gelişmeler böyle kızlar, artık ben yapacağımı yaptım gerisi ona kalmış....:49:
anamm bu cocuk senı arayacak benden soylemesı hazır ol :27:

ben geldimm anlatmaya başlıyorum:) kliniğe arkadaşımla gittim. çok kalabalıktı... kapıda bir sürü hasta bekliyo filan. sonra benimki çıktı odadan, göz göze geldik, güldük birbirimize. sonra bizde tam odanın karşısına oturduk bekliyoruz. 15 dk sonra filan odadan çıkıp beni çağırdı. yanında da asistan bi kız var. kıza dediki: "sen bi git bak bakalım menüde ne var" kızı gönderdi:) biz baş başa kaldık. bu başladı dişimi tamir etmeye, dişten konuştuk sürekli.. öle o günkü gibi aşk acısı olayına girmedi, daha ciddiydi:)

neyse bitti işi, zaten 5-6 dk filan sürdü. kalktım ben, tam çıkıcam odadan, bu bişey olursa ararsın dedi, bende dedimki "rahatsız ettim bugün aradım sizi ama burdan da ulaşmak zor oluyo" dedim. o da sorun değil dedi. sonra dediki "numaranın sonu neydi" dedi. söledim bende. teşekkür ettim, iyi akşamlar filan dedim çıktım.

gelişmeler böyle kızlar, artık ben yapacağımı yaptım gerisi ona kalmış....:49:

ilk gidişinde bi sürü muhabbet açıp şimdi hiçbirşey söylememesi tuhaf geldi bana biraz
kızı da göndermiş üstelik
bilemedim bekliceksin artık hakkında hayırlısı olur umarım

ilk gidişinde bi sürü muhabbet açıp şimdi hiçbirşey söylememesi tuhaf geldi bana biraz
kızı da göndermiş üstelik
bilemedim bekliceksin artık hakkında hayırlısı olur umarım

bana da numaranın sonunu sorması garip geldi. kaydetmesi gerekmez miydi? :96:

Canım bi sağlıkçı olarak arama derim. Yani en azından geri planda dur biraz doktorları tanımadığını söylemişsin,günahını almak istemem her doktorda aynı değil fakat kendini fazla kaptırma temkinli ol yani :34:

Sen yapacağını yapmışsın bundan sonra beklemen lazım..

Son düzenleme:
Konunu takip ediyordum, açıkcası sonunun olumlu olmasını çok isterim. Sen kendini çok kaptırmadan ondan gelecek adımı bekle canım. Hayırlısı olsun hakkında:34:

çok güvenme canım ya biizm burda bir estetikçi vardı adamın çıkmadığu görüşmediği hatun kalmadı tayini çıkıp gidince öğrendi herkes nası bişey olduğunu. sonuçta adamların popüleritesi fazla dikkat et

Ben diş hekimimle evlendim :))

Herkes bir değil tabi :))
Sadece örnek olsun diye yazıyorum. Yıllar önce çapa da diş fakültesine gitmiştim dişime kanal tedavisi yaptırmak için. İşte orada 4. sınıf öğrencisiydi o da. Diş hekimliğin de okuyordu yani. Sonra arkadaşlık flört falan derken yapamadık ayrıldık.
Ben başkasıyla evlendim o başkasıyla.
Ama sonra :)) taaa 15 yıl sonra o boşanmış ben boşanmış bir şekilde karşılaşıp tekrar görüşmeye başladık. Evliliğimizde de birinci yılımız dolmak üzere.

Her şey kısmet yani:))

Hakkında hayırlısı olsun

numaranı kaydetmesi gerekiyordu :)
bence kendini oda ağırdan satıyor sanki
neyse sen arama birdaha bence
top karşıda arayacaksa o arar :)

Ben diş hekimimle evlendim :))

Herkes bir değil tabi :))
Sadece örnek olsun diye yazıyorum. Yıllar önce çapa da diş fakültesine gitmiştim dişime kanal tedavisi yaptırmak için. İşte orada 4. sınıf öğrencisiydi o da. Diş hekimliğin de okuyordu yani. Sonra arkadaşlık flört falan derken yapamadık ayrıldık.
Ben başkasıyla evlendim o başkasıyla.
Ama sonra :)) taaa 15 yıl sonra o boşanmış ben boşanmış bir şekilde karşılaşıp tekrar görüşmeye başladık. Evliliğimizde de birinci yılımız dolmak üzere.

Her şey kısmet yani:))

Hakkında hayırlısı olsun

ne ilginç hikayeler varrr .... çok değişik cidden ... kader çok garip ... mutluluklar...

başından beri bu hikayeden bişey çıkmaz diyodum. haklı çıktım sanırım :))

bazı çalışanlar sapık oluyolar. fazla takılmamak lazım. romantik tanışma hikayeleri sadece filmlerde olur.

iyi akşamlar herkese. valla işin açıkçası doktor aklımdan tamamen çıktı şu sıralar. 2 gün önce eski sevgilim msj attı. baya bi ayrılık acısı yaşatmıştı saolsun geçen sene. aklım çok karıştı:/ her neyse konu başlığımıza göre cevapa veriyim:) en son doktora gittiğimi biliyorsunuz, dişimde sorun vardı. fakat o günden beri dişime acayip bi ağrı giriyo ara ara. bugün gittim kliniğe, yoktu orda. orda başka bi doktora gösteriyim dedim, adam ben müdahale edemem dedi, yapan doktorun görmesi lazım dedi. yarın ordaymış benimki, gidicem yarın. bela oldu bu dil başıma ya:/ yarın ona sorucam bunun hesabını çok fena:)

Back
X