Doktorum şeker yüklemesi istemedi?

Sungate170308

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
203
112
18
36
23+3 üm doktorum şeker yüklemesi yapmayacağını açlık tokluk kan şekerime bakacağını söyledi sonuçlar iyi çıktı. Ama bir arkadaşım şeker yüklemesinşn gerekli olduğunu açlık tokluk kan şekerinin bende şeker olup olmadığını belirlemeyeceğini söyledi? Kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz.

Herkes bir şey diyor bu konuda ben ilk dogumumda yaptırdım ama sonra biraz araştırınca ayrıca şekeri olanda yok ailede 2. gerek duymadım dr.a söyledim istemediğimi o da hemen kabul etti zaten aynen açlık tokluk vs. baktı sadece.

Herkes bir şey diyor bu konuda ben ilk dogumumda yaptırdım ama sonra biraz araştırınca ayrıca şekeri olanda yok ailede 2. gerek duymadım dr.a söyledim istemediğimi o da hemen kabul etti zaten aynen açlık tokluk vs. baktı sadece.
Kafamı karıştırmayım o zaman değil mi. Gerekli görseydi yapardı zaten sanırım.

Benimde doktorum sadece açlık tokluk şekerime baktırdı gerek yok dedi..ayrıca prof doktor canan karatay bas bas bağırıyor yaptırmayın diye haklı da..eğer ailende şekeri olan yoksa hamilelikte çok kilo almadıysan vs vs gerek duymuyorlar doktorlar

Benimde doktorum sadece açlık tokluk şekerime baktırdı gerek yok dedi..ayrıca prof doktor canan karatay bas bas bağırıyor yaptırmayın diye haklı da..eğer ailende şekeri olan yoksa hamilelikte çok kilo almadıysan vs vs gerek duymuyorlar doktorlar
Çok kilo almadım anneannemde ve onun ailesinde var o yüzden merak ediyorum bende şeker var mı diye? Belkide gerek görmedi dediğiniz gibi.

23+3 üm doktorum şeker yüklemesi yapmayacağını açlık tokluk kan şekerime bakacağını söyledi sonuçlar iyi çıktı. Ama bir arkadaşım şeker yüklemesinşn gerekli olduğunu açlık tokluk kan şekerinin bende şeker olup olmadığını belirlemeyeceğini söyledi? Kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz.
hamileyken 50 ml icerek yaptirmistim. gene olsa gene yaptiririm.. zaten seker cikinca yapilan tek şey diyet beslenmeye dikkat etmek..

ya aslinda aklinizda surekli kuskuyla dolasmaktansa siz talep edebilirsiniz. benim ailemde oldugu icin doktor bi 50 mg yapalim demisti o yuksek cikinca endokrin normal 100 mg lik yaptirdik hersey normal cikti cok sukur..

canan karatay da kalp hastaliklari uzmani olarak kendi alaninda konusmali bence. endokrin degil alani.

cnm benimde aynı şekilde doktorum istemedi, 2 kere tokluk şekerime baktıracağım.

Ne güzel işte. Keşke benim dr.um da istemese. Hiç kurcalamayın bence, keyfinize bakın. Eskiden bunların hiçbiri yapılmıyordu. Beslenmenize dikkat edin, şekerden-hamurişinden kaçının, biraz da yürüyüş yapın yeter.

Back
X