- Konu Sahibi Balliciklokma1234
Güven ne olacak peki? Kendine güvenmeyen doktora biz nasıl güveneceğiz? Hiç birşey bilmiyorum diyor, yani ezberlemiş geçmiş. Ben size ilaç milaç sormuyorum. İlaç ne alaka benim yazdığımla? 1-2 aya oturtana kadar hiç inisiyatif alıp hastayla birebir iletişime geçmeyecek mi? O kolay ya dediğiniz 1-2 ayda kaç hasta geliyor bir hastaneye? Ben doktorun gözünün içine bakacağım iyi bir şeyler söylesin tedavi etsin beni diye ama o doktor göz kaçıracak gidip başkasına soracak.Hanımlar ısrarla anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz ama aşağıda da yazdım mesela tıpta ilaç ismi öğretmezler, içerik öğretirler bunu da 1-2 aya oturtur. En basiti bu ayrıca tek nöbet tutulmaz genellikle yeni olan doktorların yanında daha tecrübeli bi doktor daha olur uyum sürecinde alsın adamı öldürsün diyoruz sanki linçlenmeye yer arıyorsunuz![]()
Tıp okudu diye doktorluk yapmak zorunda değil. Soruların çalınıp dağıtıldığı bir ülke burası. Mülakatların sözlü sınavların nasıl yapıldığını herkes biliyor. KPSS'de 90-95 alıp sözlü sınavda elenenleri duydunuz mu hiç? Siz mesleğinizde başarılı olabilirsiniz, ne güzel takdir ederim sizin gibileri ama tereddüt edilecek bir meslek değil doktorluk. Uzman doktor da öğretmek için azimli istekli hevesli mezun ister. 6 senede tıp fakültesinde öğretilen her şeyi hastanede baştan mı öğretiyorlar mezun olunca.
Yüreklendirin böyle, gayret etmemeye isteksizliğe, bişey olmazmış yeaa demeye devam etsin. Orda bana zaten öğreteceklermiş basitmiş desin daha bir salsın kendini.