Bravo, sizi kutluyorum bulduğunuz çözümler için. Ancak şuna dikkat ettim; bu satırların sahibinin depresyon sorunu var gibi durmuyor. Meditasyon, nefes egzersizleri yapabiliyorsunuz, mantıklı iyi hissetmeye yönelik, kendiniz üzerine düşünceler üretip çıkarımlar yapabiliyorsunuz. Yani bir yaşam enerjiniz olduğu anlaşılıyor. Koyu depresyonda olan bir insan ise yataktan çıkmaz, kolunu uzatacak gücü bile kendisinde bulamaz, saçı başı hiç umrunda değildir, intihar düşünceleri gelir gider, vs vs.
Teşhisinizin depresyon olduğundan emin misiniz? Ayrıca bir nörolog nasıl depresyon teşhisi koyup bir de üstüne psikiyatrik ilaç yazabiliyor....ben pek anlayamadım. Ayrıca kalp çarpıntısı ile nörologun ilgisini de anlayamadım. Depresyonla ilgili düşüncenizde ısrarlıysanız, isterseniz iyi bir psikiyatriste görünün.
Bir sürü psikiyatrik ilaç vardır. Hepsinin özellikleri farklıdır. Kimisi kilo alımına neden olur, kimisi neden olmaz. Bütün ilaçların yan etkileri vardır; sadece anti depressanların değil. Dolayısıyla bu tür ilaçlar konusunda genelleme yapmak doğru değil. Ayrıca bu tür ilaçları kullanmak zorunda olmak, bir utanç vesilesi de değildir. Nasıl bazı insanlar hayat boyu tansiyon ilaçlarını almak zorunda ve bu çok normal birşeyse, bazı insanların da biyolojik ve kimyasal nedenlerle bu ilaçları hayat boyu kullanmaları gerekir ve bu da çok normal birşeydir.