• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

Bence hastası olduğunuz için bişey hissetsede tepki vermeyebilir. Diş işinizi halledip gidin sonra cebinden arayıp dişinizle ilgili bir bahane bulun bir daha gidin. Konu arasında instagram hesabınızdan beğendiğiniz birinin dişlerini gösterin böyle olmasını istiyorum filan diyin. Diş işlemi bittiğinde artık hastası olmayacaksınız ve ilgisini çektiyseniz de sosyal medya hesabınızı göaterirken isminize dikkat edecektir. E aradığınız için cep numaranız var, sosyal medya hesabını da belli ettiniz. Gerisi de ona kalmış diyorum :)

Uzun zamandır ilk defa birinden etkilendim diyerek söze başlayayım, buna ben de inanamadım. Erkekler sadece arkadaşım olur hiçbirine farklı gözle bakmadım.
Ama bu diş doktorunu görünce gerçekten etkilendim çok sempatik cana yakındı elime bakması beni süzmesi dikkatimi çekti, yüzük var mı diye baktı heralde ama hakkında bir şey bulamıyorum sadece bekar olduğunu ve yaşıt olduğumuzu biliyorum. Facebook Twitter vs. hesabı yok. Başka bir güne randevu verdi, ne yapabilirim gururumu hiçe saymadan biraz daha nasıl arkadaşlığını kazanabilirim.
Kaderime kendim mi yön vermeliyim yoksa akışına mı bırakmalıyım. Akışına bırakırsam daha çok beklerim gibi geliyor. Öylesine bi durum değil bu niyetim ciddi, önce tanışmak anlaşabilmek sonrası Allah kerim. Kendime de güveniyorum işim var güzelim cana yakınım, sevgilisi yoksa reddetmez beni heralde :)
Evet kızlar bana biraz akıl verin, çok tecrübesizim böyle konularda kimseye de söyleyemiyorum.
NOT: İlgilenmesini doğal karşılıyorum, ilgilendiği için gönlüm kaymadı, ciddi olsaydı da yine tanışmak isteyecektim, yorumlarınızı buna göre yapın ltfn.
eşimle arkadaş ortamında tanıştık o akşam farketmedim bile onu sonraki gün tesadüf kahvaltıda da birlikteydik kahvaltı sonrası metroya kadar yürüdük resmen çarpıldım o zaman msn vardı msn verdim konuşmaya başladık. 3 gün sonra ondan hoşlandığımı söyledim 6 yıl olacak 3 yıldır da evliyiz... ne kaybedersin???? boşver söylenen sözleri yüreğini dinlemek lazımbazen ;)

bir de ayrıntılı düşünm o an ne hissediyorsan söylemek lazım... ezber duyguları bozar... ;)

bir dahaki dr randevunuz ne zaman ?

Dogrusu Kizlik mi kadinlik mi bilmiyorum, dogru olani nedir hic dikkat etmemistim, algimi actiniz, ar damari catlamasin yeterki
ahaaaahhh ben bu yorumu yapınca mııı arr damarım çatlamış oluyor??:KK9:
Doktorun senin eline bakması, seni süzmesiiii seninde bunu ballandıra ballandırma anlatmanın hiç arla alakası yok ama demiii:KK30:
gerçekten komiksin:21::21:

Tesekkur ederim canim beni anladigin icin ve guzel yorumun icin... Baska doktorlari arattim malesef sosyal medyayi kullanmadigina karar verdim zaten ordan konusmak icin degil sevmem bende ama ilgi alanlarini bilseydim iyi olurdu. Birkez gordum Daha randevularim var burdaki onerileri dikkate alicam olursa olur
hayırlısı olsun hakkında :KK54:

bir de ayrıntılı düşünm o an ne hissediyorsan söylemek lazım... ezber duyguları bozar... :KK66:
belki ilk adımı kızların atmasından hoşlanmaz vardır ya hani öyle erkekler, ben onun hoşlanacağı tarzda ona yaklaşmak isterdim ki beni itici bulmasın ama hiç tanımıyorum bu zor bir şey, kaç gündür de bir şey yapamadım randevum bile eğitime gideceği için ertelendi

kız dr unun adı serkan mı :D ayyyy bizimburda bi doktor civanımız varda bütün hastaları adama hasta :D oda pis çapkın herkese bir mavi boncuk :D . şaka bir yana bekle bence o ilk adımı atsın

belki ilk adımı kızların atmasından hoşlanmaz vardır ya hani öyle erkekler, ben onun hoşlanacağı tarzda ona yaklaşmak isterdim ki beni itici bulmasın ama hiç tanımıyorum bu zor bir şey, kaç gündür de bir şey yapamadım randevum bile eğitime gideceği için ertelendi
ya sen birşey yapma bakımlı hoş bir şekilde git sürekli gülümse sorduğu sorulara kibar bir şekilde cevap ver .böyle dişine birşeyler yaparken acıyor ya onu abart ay çok korkuyorum doktor bey falan de böyle ay ne bileeyim kolunu tut yavaşça .öyle gidip ben sizden hoşlandım deme sakın bunu yapma ama ışık yak kafası karışsın kız hoşlandı mı benden yoksa bana mı öyle geliyor desin .sen olta at gerisi gelirse gelir . kur yap yani direk söyleme . bak bu takdikleride kimseye vermem kıymetini bil .

ya sen birşey yapma bakımlı hoş bir şekilde git sürekli gülümse sorduğu sorulara kibar bir şekilde cevap ver .böyle dişine birşeyler yaparken acıyor ya onu abart ay çok korkuyorum doktor bey falan de böyle ay ne bileeyim kolunu tut yavaşça .öyle gidip ben sizden hoşlandım deme sakın bunu yapma ama ışık yak kafası karışsın kız hoşlandı mı benden yoksa bana mı öyle geliyor desin .sen olta at gerisi gelirse gelir . kur yap yani direk söyleme . bak bu takdikleride kimseye vermem kıymetini bil .
:))) direk söyleyemem zaten ama senin bu dediklerini yapmam için kasım ayını beklemem lazım randevum o tarihte ölme eşeğim öyle yani. ozamana kadar kaparlar diye ödüm kopuyor. O yüzden benim normal bi zamanda görüp konuşmam lazım dışarda tesadüf karşılaşmak gibi mesela burası küçük bi yer belki olabilir ama yine de zor.

Bence peşin hüküm veriyorsunuz nereden elinize baktğınızın kanısına vardınız ki hemen yok evli olup olmadığıma baktı falan diyorsunuz, yok güzelim beni reddetmez ha güzel olunca reddedilmez olunuyor yani size göre. Ayrıca bir bilgiye ulaşamadıysanız yaşıt ve bekar olduğunu nereden biliyorsunuz belki kız arkadaşı var bir görmeyle niyetim ciddi diyorsunuz. Hem bence siz küçük birine benziyorsunuz o doktor olmuş kaç yaşındadır hem face twitter yok diyorsunuz hem de yalıt olduğunuzu, bekar olduğunu biliyorsunuz ilginç yani.
Ben kendi diş hekimimi sosyal medyadan takip etmeme rağmen bir ilişkisi var mı bilmiyorum konu sahibi bu konuda nasıl bu kadar net bir kanıya varmış bende anlam veremedim. Merakta ettim aslında :-)

Ben kendi diş hekimimi sosyal medyadan takip etmeme rağmen bir ilişkisi var mı bilmiyorum konu sahibi bu konuda nasıl bu kadar net bir kanıya varmış bende anlam veremedim. Merakta ettim aslında :-)
cevap vermiştim buna önceki sayfalarda, ama şimdide söyleyebilirim kendisiyle görüşüyorum artık bekar ve yalnız ;)

Diş hekimi eline baktı diye anlamlar çıkartılıyorsa kalp doktorumun bakışlarından ne anlamlar çıkarmalıyım:KK51:

Back
X