- 22 Şubat 2017
- 32
- 28
- 3
- Konu Sahibi Yesilesarplikiz
-
Diyemem diyememmmmmBence cesaretini topla ve kahve içmeye davet et.
Ay film gibi yaa
Gurur yapiyorum ben yapim geregi birseyden karsilik goremedigimde cok utanirim bozlurum o yuzden :) ama haklisin galiba en azindan denemis olurum degilmiOlsun dünyanın sonu değil ya .neden bu kadar büyütüyorsun ?
Gurur yapiyorum ben yapim geregi birseyden karsilik goremedigimde cok utanirim bozlurum o yuzden :) ama haklisin galiba en azindan denemis olurum degilmi
Ayyy deme boyle seylerrr valla hayali bile okadar guzel kiiiiiBelki evliliğe doğru gidecek olan ilk adımı atmış olacaksın.
Bencehiç çekinme .
Ayyy deme boyle seylerrr valla hayali bile okadar guzel kiiiii((( allahimmm insallah valla adak adadim dusun o derece dua et bana nolur
Bazen düzgün insana denk gelince adımı ilk atan sen de olabilirsin
Ben de eşimle hastanede tanistim o zaman ögrenciydi ama benim doktorum degildi sadece beni doktora yönlendirmisti
Sonrasinda tahlillerimi falan takip etti
Sonrasinda konusmaya basladik ben esime hep sicakkanli davrandim ve evlendik
Sen de cesaretini topla bir paket cikolata yaptirip odasina da goturebilirsin tesekkur mahiyetinde
oda senin gibi cekingense belki güzel bir aşk baslamadan bitecek.bence bir adım atabilirsin.ne kaybedersin ki? gittikten sonra keşke soyleseydim demekten iyidir.olumlu karsilik verirse ne ala vermezse de kendi kaybeder.sen en azindan aceba diye düşünmekten kendini yemekten kurtulmuş olursun.hakkında hayırlısı olsun:)
aminnnnHakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah amin ❤
Tesekkur ederim umarim hayirli olur :)Okurken gülümsedim hakkınızda hayırlısı olsun.Keşke demekten iyidir bence adım atın
Geçenki mağazadaki çocuğa aşık oldum konusundan sonra çok şüpheci yaklaştım bu konuya. Yeni üye, aşk, doktor derin düşünceler aldı beni :))oda senin gibi cekingense belki güzel bir aşk baslamadan bitecek.bence bir adım atabilirsin.ne kaybedersin ki? gittikten sonra keşke soyleseydim demekten iyidir.olumlu karsilik verirse ne ala vermezse de kendi kaybeder.sen en azindan aceba diye düşünmekten kendini yemekten kurtulmuş olursun.hakkında hayırlısı olsun:)
hangi konu merak ettim :)Geçenki mağazadaki çocuğa aşık oldum konusundan sonra çok şüpheci yaklaştım bu konuya. Yeni üye, aşk, doktor derin düşünceler aldı beni :))
Mağazada çalışan birine aşık olunurmuydu neydi onun gibi bi konu başlığı. Bizde baya yorum yaptık yaptık sonra kazen yazdı bu 5. Üyeliğiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz diyehangi konu merak ettim :)
sadece konu başlığında ara yapınca buldum şimdi :) epey yardım edilmiş bide yazık olmuşMağazada çalışan birine aşık olunurmuydu neydi onun gibi bi konu başlığı. Bizde baya yorum yaptık yaptık sonra kazen yazdı bu 5. Üyeliğiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz diye
Yıkıldım :) o kadar yorum yapmıştım
Mağazada çalışan birine aşık olunurmuydu neydi onun gibi bi konu başlığı. Bizde baya yorum yaptık yaptık sonra kazen yazdı bu 5. Üyeliğiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz diye
Yıkıldım :) o kadar yorum yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?