- 22 Şubat 2017
- 32
- 28
- 3
- Konu Sahibi Yesilesarplikiz
-
Merak etme benim ilk uyeligim :)
bana çok samimi geldi.yazdıkları birinden çok hoşlanmış ne yapacağını bilemeyen genç bir kız hissi verdi.evet malesef cok fazla sahte konu oluyor ama biz genelde gercek gözüyle bakip yorumuzu yapiyoruz.yalansa sahteyse onlarin sorunu:)Geçenki mağazadaki çocuğa aşık oldum konusundan sonra çok şüpheci yaklaştım bu konuya. Yeni üye, aşk, doktor derin düşünceler aldı beni :))
bana çok samimi geldi.yazdıkları birinden çok hoşlanmış ne yapacağını bilemeyen genç bir kız hissi verdi.evet malesef cok fazla sahte konu oluyor ama biz genelde gercek gözüyle bakip yorumuzu yapiyoruz.yalansa sahteyse onlarin sorunu:)
Bu kadar çok istiyorsan bir adım atmalısın benceOlumsuz olursa da bir daha görmeyeceksin zaten salla gitsin.
Evet bana da samimi geldi. Anlıyorum da kimseye anlatamamanızı.Peki sen ne onerirsin bu konu hakkinda :)
ben zaten fikrimi söylemiştim, sende teşekkür etmiştin:))Peki sen ne onerirsin bu konu hakkinda :)
Tamam mutlaka haber vericem :)Bence mutlaka gitmeden sen bir adım atmalısın. Sağlık sektöründe çalışan ve hekimleri de az çok tanıyan biri olarak daha net yorumlayabildiğimi düşünüyorum, bir hekim hastası konumundaki birine direkt olarak varsa da duygularını ifade edemez, sonrasında alabileceği tepkiler çok büyük olabilir, tacizci hekim konumuna bile düşebilir.
Sonuçta sağlığına kavuşmanda etkili olan sana her daim destek olmuş sorularını yanıtlamış biri var karşında ona bir teşekkür kahvesi teklif etmen hiç de yersiz olmaz, çekiniyorsan yüzüne deme, mesajla söyle. O gün kontrolden sonra da birlikte çıkarsınız. Ben duygularının samimiyetini hissettim, ve şunu bil ki insan kolay kolay bu duyguları yaşayamıyor, sonradan keşke demektense al bir risk ve yürü.. Umarım hayırlısı olur senin için, ve görüşme öncesi hep iyi şeyler düşün çok güzel olacağına inan, dua et ve hayırlısını dile. Güzel haberlerini bekliyoruz bizi de haberdar et olur mu :)))
Ayyyyy deme oyleeeeeyazdığınız şeyler çok güzel. bence adım atmanız gerekiyor. ama lütfen çok ümitlenmeyin. bi arkadaşımın başından geçeni anlatayım. üniversitede yüksek lisans yaparken danışman hocasıyla resmen arasında adı konmamış birşey var gibiydi. başka erkeklerden kıskanıyordu. hava karardı neden hala burdasın eve git diyordu. ne bileyim suratına bakıp kalmalar. toplantıdan geç çıksa bile seni görmeye geldim demeler. sürekli bir çikolata aldım sana meyve suyu aldım vs ler. hocası olduğu için konduramadık ama cidden aralarında bir çekim olduğu belliydi. sonra noldu??? adamın meğer hayatında biri varmış. hiç ama hiç belli etmedi. hala böyle yakın davranmaya devam etti. sevgilisi olduğunu anlayınca dikkat ettik. birisi arayınca ufff diyip sessize alıyordu telefonu açmıyordu falan. o yüzden heralde ayrılcak diye düşündük. ama olmadı. kızla evlendiler. hatta hani düğünden 1-2 ay önce nikah yapanlar oluyor ya. nikaha giderken bile arkadaşıma demedi. bi işim var gelicem dedi gitti. biz adamı stalkladığımız için nikaha gittiğini biliyorduk. şimdi hamile eşi. o yüzden bazen erkekler cidden enteresan kararlar alabiliyorlar. ters bişey duyarsanız sakın üzülmeyin. umarım sizinki mutlu sonla biter.
Aman tanrımyazdığınız şeyler çok güzel. bence adım atmanız gerekiyor. ama lütfen çok ümitlenmeyin. bi arkadaşımın başından geçeni anlatayım. üniversitede yüksek lisans yaparken danışman hocasıyla resmen arasında adı konmamış birşey var gibiydi. başka erkeklerden kıskanıyordu. hava karardı neden hala burdasın eve git diyordu. ne bileyim suratına bakıp kalmalar. toplantıdan geç çıksa bile seni görmeye geldim demeler. sürekli bir çikolata aldım sana meyve suyu aldım vs ler. hocası olduğu için konduramadık ama cidden aralarında bir çekim olduğu belliydi. sonra noldu??? adamın meğer hayatında biri varmış. hiç ama hiç belli etmedi. hala böyle yakın davranmaya devam etti. sevgilisi olduğunu anlayınca dikkat ettik. birisi arayınca ufff diyip sessize alıyordu telefonu açmıyordu falan. o yüzden heralde ayrılcak diye düşündük. ama olmadı. kızla evlendiler. hatta hani düğünden 1-2 ay önce nikah yapanlar oluyor ya. nikaha giderken bile arkadaşıma demedi. bi işim var gelicem dedi gitti. biz adamı stalkladığımız için nikaha gittiğini biliyorduk. şimdi hamile eşi. o yüzden bazen erkekler cidden enteresan kararlar alabiliyorlar. ters bişey duyarsanız sakın üzülmeyin. umarım sizinki mutlu sonla biter.
Siz yazmayın bence artık gönlü varsa o bir adım atar.Ayy saka gibi adam okadar duygusuz ki gelmem gereken tarihi soruyorum haber vercem diyor iyide benimde isim gucum var birsey yaziyorum kisa kisa cevaplar veriyor attigim mesaja 15 20 dk sonra cevap veriyor ay yok sanki ben bosuna umitlendim biraz kizlar butun guvenim sarsildi suan
Ayy saka gibi adam okadar duygusuz ki gelmem gereken tarihi soruyorum haber vercem diyor iyide benimde isim gucum var birsey yaziyorum kisa kisa cevaplar veriyor attigim mesaja 15 20 dk sonra cevap veriyor ay yok sanki ben bosuna umitlendim biraz kizlar butun guvenim sarsildi suan
kız danışmanını değiştirmek için dilekçe verdi olmazsa başka okula geçiş yapmaya uğraşıcak :l hala yüz yüze bakıyorlar çünkü. çok kırıcı bir durum. yakında karımla arkadaş olun gezersiniz derse şaşırmam yani.Aman tanrımArkadaşınız ne yaptı peki bu durumda?
15-20 dk sonra cevap veriyor en azından :l ama sen yinede yüzde 50 ümit besle canım. bu erkeklerin sağı solu belli olmaz.Ayy saka gibi adam okadar duygusuz ki gelmem gereken tarihi soruyorum haber vercem diyor iyide benimde isim gucum var birsey yaziyorum kisa kisa cevaplar veriyor attigim mesaja 15 20 dk sonra cevap veriyor ay yok sanki ben bosuna umitlendim biraz kizlar butun guvenim sarsildi suan
Duygularin mantigini kor etmis tatlim.o doktor canim senin isin varsa onun daha fazla vardir.nobet tutan hekim hic mi yok etrafinda dikkat et kafalarini kasiyacak vakitleri olmaz vaka olmustur gitmistir uzmanlik alani ne bilmiyorum ama uzmanlar da icapci oluyor ve nobet tutuyorlar.oyle bi durumsa msj attigina sevin degilsede hayirlisi de beklemeye gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?