Doktoruma asik oldum ne yapicam :(

Y Yesilesarplikiz noldu,bulustun mu, ne dedi, tekrar ne zaman bulusuyorsunuz

Evet bulustuk sabaha kadar gezdik eglendik hersey mukemmeldi oda bana cok alisti birturlu birakmadi beni normalde 2 saat oturup kalkcaktik ama eve sabah geldim siz dusunun okadar iyi bir insan ki ama kariyeri icin herseyi feda etmeyi goze aliyor ve cok kiskanc biriymis bu huyu kotu eger sabrin varsa bazi seylere baslayalim hayatimiza yon verelim dedi ben yanina gelmeye calisicam olmazsa sen gelirsin yanima dedi birsure buna sabredebilirmisin dedi bilmiyorum dedim tamam zorlamayim ben adimi atayim sen zamana birak dedi oyle yani kizlar ama cok guzeldi hersey tek kelime ile turkiyede ki son gununu benimle gecirdi gerisini siz dusunun :)

Bak imkansız değilmiş değil mi :))))
Ya kahve için teklif etmeseydin herşey aklında kalacaktı
Üstelik Türkiyeye gelebilmeyi bile düşünüş :)))))

Hakkınızda herşeyin hayırlısı, sevindim

Bak imkansız değilmiş değil mi :))))
Ya kahve için teklif etmeseydin herşey aklında kalacaktı
Üstelik Türkiyeye gelebilmeyi bile düşünüş :)))))

Hakkınızda herşeyin hayırlısı, sevindim

Aynen oyle herseyi erkekten beklememek lazimmis demek ki bazen onlarda bizlerde oldugu gibi cekindigi seyler olabiliyormus bunu gormus oldum hepinize tekrardan cok tesekkur ederim

ozel degilse birsey sorcam ne ameliyatı oldun yani belkide hayran olussundur sahsn bn burun ameliyatı olsam burnumu istedigim gibi yapsa hayran kalırım bide yakişıklı tatlı ise herkes hayran kalır bence

Pişmanlık yaşamaktansa risk alıp adım atmak daha iyidir. Yoksa hayatın boyunca kafanda soru işareti kalır

ozel degilse birsey sorcam ne ameliyatı oldun yani belkide hayran olussundur sahsn bn burun ameliyatı olsam burnumu istedigim gibi yapsa hayran kalırım bide yakişıklı tatlı ise herkes hayran kalır bence

Sinus ameliyati oldum kendisine burun degil hayran oluncak birsey yok aslinda yakisikli birisi bile degil siradan birisi

İnsanın canını en çok yakan "keşke" demektir. Sizin bir keşkeniz olmasın.. İçinizden gelenleri söyleyin. Sonra ne cevap alırsanız alın, inanın daha rahat edeceksiniz.

Ay ne cesursunuz kızlar ya.Hadi sevgilisi var eşi var..Adam reddetse bir de egosuna ego katmış olacaksın falan.
Bakalım nolacak anlat konu sahibi.

Ay ne cesursunuz kızlar ya.Hadi sevgilisi var eşi var..Adam reddetse bir de egosuna ego katmış olacaksın falan.
Egolu biri olsa bile ülkesine geri dönecek :) yani konu sahibinin kafası yine rahat olacak. Düşünsenize hiçbir şey söylemese ve adam gitse, kız aklındaki boşluklarla soru işaretleriyle dertlenip duracak. Bilinmezlik insanı depresyona bile götürür. Çok sıkıntı yapar insana. Bu durumda onun egolu tarafını, reddeden tarafını görmesi bile onun işine yarayacak.

Oooo mesele çoktan çözülmüş :) hayırlı olur inşallah çok sevindim.

Oyle egolu bir insan olsa zaten ilgim olmaz ki ona karsi evli olmadigini bana gorustugumuzde soyledi en son yasadigi iliskiden de bahsetti hayatinda kime yok is temposu yuzunden olamadigini soyledi daha dogrusu kadinlari kesfetne firsatim bile olmuyor surekli ameliyathanede geziyorum kafami kaldiramiyorum bile dedi o yuzden eminim kendisi egolu yada hayatinda birisi olan biri degil kendisi ve cokta iyi anlasiyoruz onunla hergun konusuyoruz artik uzun bir sure turkiyeye gelemeyecek ama beni yanina davet etti 2 gunlugune de olsa gel lutfen diye

Y Yesilesarplikiz eee sonra noldu gitti mi memleketine anlatmadın hiç

Evet gitti cok yogun calisiyor bu siralar sadece geceleri konusabiliyoruz yada gunduz o her ameliyattan ciktiginda bos vakitlerinde yaziyor simdilik bir problem yok hatta birkac hafta sonra ben gidicem onun ulkesine davet etti beni zaten ama bende gelicegim tarihi soylemedim ona surpriz yapicam :)

Bunu görüşmeden önce mi söyledi.Bukadar sohbet etme fırsatınız oldu mu çay içmeden önce?ülkesine gitme hemen ya.O gelsin bence.Nolacağı belli olmaz Bayağı güven olduktan zaman geçtikten sonra git.Yani ciddi amaçlı görüşmeyebilir.

Ben kontrollere giderken soylemisti bekar oldugunu daha sonra gorusunce daha detayli bahsetti neden bekar oldugunu falan ciddi olup olmamasi derdinde degilim ki sonucta ben bu insanla aramizda birseyler olmasini istedim konusmamizi istedim geriye kalan ciddiyeti zamanla hayirlisiysa olcak olmazsada kisnet degilmis derin tanimam anlayamam sonucta kendisi gelemiyor birsure o yuzden ben gidicem hem tatil yapmak istiyordum hemde onu gormus olcam iste sonucta ayni evde kalmicaz ailesiyle yasiyor gidip otelde kalcam sonrasina bakicaz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…