Doktorumu Sağlık Bakanlığına Şikayet Ettim

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Kızlar bu ay ikinci defa kürtaj olmak zorunda kaldım ve yanlış hap tedavisi uygulandığı için doktoru sağlık bakanlığına şikayet ettim. Sizce bir faydası olur mu? Benim gibi başka kişiler mağdur olmasın

Eger cok hatasi oluyo olur insaAllah. Gercktn tebrik ederim sizi. Millet korkusundan ugrasmiyor boyle seylerle sonra da bazi doktrlar artistlige devam ediyor. InsaAllah faydasi olur. Hastane yonetmeligine de edebilirsiniz. En azndan orda herkes bilir onu. Biraz şanı zedelenir faln. Bizim hastanede başhekim bile atıldı. Mesele sadece duyurmakta

Yanlış hap yüzünden mi kürtaj oldunuz

Bende ettim ben doktor hatası yüzünden kaybettim hatta iş işten geçince anladım tabi ettim şikayet fakat cevap olarak sen istedin içerikli bimetin yazmış haram zikkim olsun hakkım o bebeğimin hakkı bana yadattiklari rabbim ondan çıkarsın ya ahirette ya bu dünyada bide bana sen istedin kürtaj olmayı dedi pislik

ne tedavisi için hangi ilacı kullandın canım
Parça kaldı kaç defa ardım kanamam geçmedi diye hep beni geçiştirdi. İlk kıntrole gittim bişey yok dedi ikinci kontrolde birazcık kan birikimi ve zar kalmış dedi tekrar kürtaj yapmak yerine bana metiler draje adet düzenleyici ve ağrı kesici verip 3 hafta kullanmamı söyledi. E onları içince kanamam kesildi. Bende başka bir doktora gittim hemen acilen kürtaj olmam gerektiğini ve enfeksiyon kaptığımı söyledi

Ben kendi doktorumu mahkemeye vericem bence sizde verin başkalarıda yanmasın

bakanlığa şikayet ettiysen doktorun savunmasını istiyorlar ona göre işlem yapılıyor araştırılıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…