Doktorumun saçma sözleri bana mı öyle geliyor?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
2.025
791
123
Arkadaşlar bir süredir diz kireçlenmesiyle mücadele ediyorum biliyorsunuz. Birçok tedavi denedim. En son bir doktorun tedavisinden fayda gördüm çok şükür. Ama tam iyileşemedim ağrılarım azaldı ama devam ediyor. Doktora ilk gittiğim dönem psikolojim de çok bozuktu aylardır sonuç alamadığım için çok umutsuzdum. Ağlıyordum sürekli. Neyse o zamanlar çok teselli etti toparlayacak bana güven vs diye. Bu arada tabiki tedavi yöntemlerini de detaylıca araştırıyorum ve her gittiğimde sürekli soruyorum en iyi yöntemleri denemek istiyorum. Beklememi söylüyor. Bir yandan da git saçını boyat makyaj yap tatile niye gitmiyorsun bu tarz yorumlar yapıyor. Sen kendi işine bak ağrımı tamamen geçir de gideyim diycem artık. Dalga mı geçiyor kafamı dağıtayım diye mi yapıyor anlamadım:( siz olsanız ne derdiniz?

100 yıl okumuş adam en kibar dili döndüğünce söylemiş işte daha ne desin dksksks Ağır saplantın var diz de diz diye Allah en sonunda verecek dermansız ağır bişey göreceksin ( tabiki diz kireçlenmesi en kötüsü gerçi kanser hastası kadına öyle diyodun) . Adamı da bıktırmışsın git hayatına devam et diyo anlamıyor musun? Ne diyeceksin daha adama?

Hayatın sonuymuş gibi davrandığınızı doktor bile anlamış niye dalga geçsin doğru söylemiş, ağrım var kirecim var diye eve kapanmak kendine bakmamak gereksiz ve saçma zaten.
Ağrı varken gezemiyorum ama :(
Gezmeue zorlasam yine ağrı çekiyorum evet eskite göre daha iyi ama normal hayatıma dönemedim maalesef.

100 yıl okumuş adam en kibar dili döndüğünce söylemiş işte daha ne desin dksksks Ağır saplantın var diz de diz diye Allah en sonunda verecek dermansız ağır bişey göreceksin ( tabiki diz kireçlenmesi en kötüsü gerçi kanser hastası kadına öyle diyodun) . Adamı da bıktırmışsın git hayatına devam et diyo anlamıyor musun? Ne diyeceksin daha adama?
Ağrım var ama ağrı varken merdiven çıkıp inemezken nasıl devam edeceğimi de söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Adam da sıkıntının başka olduğunu anlamış, gayet normal hayatın içinden şeyler söylemiş, ne var ki bunda...
İyi de ağrım olmasa niye gideyim soru sorayım ona
kendi işine bakması gerekmez mi saçımı boyatmıycam belki ona ne ayol 😄

Gezince daha çok ağrıyor maalesef yavaş yavaş deniyorum zaten. 1 yıl olacak ağrıyla yaşamaktan yoruluyor insan maalesef ağrı çekmek istemiyor hissetmek istemiyor
evde dursanız da ağrıyor gezseniz de, en güzel zamanlarınızı bu hastalığı aşırı takarak geçiriyorsunuz yanlış yapıyorsunuz

Daha iyi bir doktor bulamazdiniz bence sizi hastaneye yatirmasini mi istiyorsunuz. Bu arada bamya bol tüketmenin çok büyük faydası olduğunu söylüyorlar bir araştırın isterseniz.

Ya arkadaşlar kaynım dizi için geldi yurtdışından, 2 doktora gittik özel 2 farklı hastanede, ikisi de ameliyat dedi menüsküs yırtığı dedi.
Sonra kaynım çok ameliyat yanlısı değil. bir başka doktora gittik özel muayenesine, adam "bu kişiler ameliyat mı dedi size ?" diye sordu.
"Neden" dedik.
Adam şunu dedi özel hastane "hep ameliyat der, ancak burada kemik çürümesi var, menüsküs çok çok az ve ameliyat olacak bir durum yok, asıl kemik çürümesini görmeniz ve gidermeniz lazım" dedi.
Ve hakikaten adamın dediği gibi çıktı.
Bu eklem bel diz gibi rahatsızlıklar belki çok yoğun tetkik gerektirmiyor belki ama hemen ameliyat olmamakta fayda var.

Hayır hastanede yatmak bişey katmıyor. Ağrılarım geçmedi geçirsin istiyorum yeni yöntemleri soruyorum o yüzden. Bamyayı hiç denemedim deniycem.
Daha iyi bir doktor bulamazdiniz bence sizi hastaneye yatirmasini mi istiyorsunuz. Bu arada bamya bol tüketmenin çok büyük faydası olduğunu söylüyorlar bir araştırın isterseniz.

Hayır hastanede yatmak bişey katmıyor. Ağrılarım geçmedi geçirsin istiyorum yeni yöntemleri soruyorum o yüzden. Bamyayı hiç denemedim deniycem.
Kullanımını bir araştırın isterseniz çekirdeği olanlar daha faydalı galiba. Allah şifa versin

Bana
Ya arkadaşlar kaynım dizi için geldi yurtdışından, 2 doktora gittik özel 2 farklı hastanede, ikisi de ameliyat dedi menüsküs yırtığı dedi.
Sonra kaynım çok ameliyat yanlısı değil. bir başka doktora gittik özel muayenesine, adam "bu kişiler ameliyat mı dedi size ?" diye sordu.
"Neden" dedik.
Adam şunu dedi özel hastane "hep ameliyat der, ancak burada kemik çürümesi var, menüsküs çok çok az ve ameliyat olacak bir durum yok, asıl kemik çürümesini görmeniz ve gidermeniz lazım" dedi.
Ve hakikaten adamın dediği gibi çıktı.
Bu eklem bel diz gibi rahatsızlıklar belki çok yoğun tetkik gerektirmiyor belki ama hemen ameliyat olmamakta fayda var.
Bana da bir doktor tedavi işe yaramazsa ameliyat demişti iyi ki olmadım başka doktora geldim

İyi de ağrım olmasa niye gideyim soru sorayım ona
kendi işine bakması gerekmez mi saçımı boyatmıycam belki ona ne ayol 😄
doktor soğuk olsa kızarız böyle arkadaşçıl konuşsun kızarız
bazen diyorum ne yapsın bu doktorlar :)

doktor ne güzel amaaan kafanı dağıt boşver vs tarzı konuşmuş ki anormal kafaya taktığını anlamış
dediklerinde olumlu güzel şeyler de var iyi niyetle baksanız

anlıyorum ağrınız var ama ağrım da ağrım demekten vazgeçmelisiniz

Back
X