Doğuma Hazırlık Doktorun başlangıçta kıza benziyor dediği daha sonra erkek çıkan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Keitha

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2007
176
126
648
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar, dün kontrole gittim, hiç umudum yoktu cinsiyetinin belli olmasıyla ilgili daha 12. haftadayım ama doktor henüz kesin belli olmasa da kıza benziyor dedi. Ben de çok heveslendim, kız çocuk hastasıyım.
Acaba içinizde önce kız diyen, daha sonra erkek çıkan var mı acaba?

Hayırlı ugurlu olsun arkadaşım Allah sağlıcakla tamamını erdirsin inşalah..
Ben 20. haftadayım hala neye benzediğini drlar anlayamadı

Daha çok erken bence..

Teşekkür ederim, hepimize inşallah, bilmiyorum ben de çok erken diye düşünüyordum ama doktor öyle deyince heveslendim işte.

canım 12 haftalıkken ikili testte bana erkeğe benziyor demişti.17.haftamda öğrendim kız olduğunu.dün yine gittim.ve kesin kız dedi bu

Bana da doktorum 11. haftada çok küçük ama içime kız doğdu demişti.15.haftada erkek olduğunu öğrendik.Şimdi 25 haftalığım ve bebek erkek

Teşekkür ederim, 20 gün sonra tekrar çağırdı zaten, ama sabırsız ben o güne kadar bekleyemedim tabi.

canım 12 haftalıkken ikili testte bana erkeğe benziyor demişti.17.haftamda öğrendim kız olduğunu.dün yine gittim.ve kesin kız dedi bu

ben de aynı şeyi yaşadım. 12. haftada erkeğe benziyor dedi. bugun yani 16. haftada kesin kız dedi:) 14. haftada kesin anlaşılıyor.Hayırlısı dedim.1 kızım vardı 2. si de hayırlısıyla sağ salim gelecek inşallah

benim arkadaşımada son ana kadar kız dedıelr doğuma 10_15 gün kala erkek dedıler ve erek doğdu allah sagsalım kucagına versın

Herkese teşekkürler, dün yine kontrolümüz vardı, tekrar kıza benziyor dedi doktor ama yine daha çok erken kesin değil dedi. Birdahaki kontrolüm de 1,5 ay sonra olacak. O zamana kadar nasıl sabrederim bilmiyorum. Çok sabırsızlanıyorum belli olsa da artık ona almak istediklerimi alsam :)

14.haftada da kıza benziyor dediyse o zaman büyük bir ihtimalle kızdır.Doktorun tecrübesi de çok önemli.

Doktorum çok tecrübeli ve iyi bir doktor, ona güveniyorum, ablamın ve annemin doktoru da aynı zamanda, ben de öyle düşünüyorum artık, çünkü pozisyonu da uygundu bacak arası görünüyordu, bacak arasında bir çıkıntı yok şu an dedi, sanırım kızım olacak :)

14 haftalıkken doktorum erkek dedi bana. daha sonra detaylı ultrasondaki radyolog 85% kız dedi. 21. haftada kesin gördük erkek olduğunu :) erkek bebeklerde toplar 18. haftadansonra düşüyomuş kızlar. yani minik bamyalar gözükmeyebiliyo ;)

Son düzenleme:
16.haftadayken kız olabilir dedi. tam göremedik bacak arasını. 20.haftada kesin erkek dedi. bariz gördüük:)))

benim arkadaşımada son ana kadar kız dedıelr doğuma 10_15 gün kala erkek dedıler ve erek doğdu allah sagsalım kucagına versın

çok ilginç neden yanıldığı konusunda bi açıklama yapmışmı acaba yada doktorun tecrübesi hakkında bişiy dedimi arkadaşınız?

bana doktorum kızabenziyor demişti 12. haftada 14. haftada gittiğimde büyük ihtimalle erkek dedi.. ne yalan sölim ben hatta eşim bile gördük erkek olduğunu açmış göstermiş utanmaz :kedi:

Back
X