Tecrubesi olan arkadaslar ve hatta bu topigi okuyan doktorlar lutfen cebaplayiniz:
Tup bebek ve/ya Asilama islemlerinde doktorun hic hatasi yok mudur?
Bu benim 4. denemem ve her olumsuz denememin sonucunda basarisizligi benim yasima ve yumurta kalitemin cok iyi olmamasina bagliyorlar ve beni yolluyorlar. Evet dogru 43 yasindayim ve yumurta kalitem de cok iyi degil.Peki doktorun hic mi hatasi yok?
Merak ediyorum:
Acaba doktor transferi yaparken iyi yerlestiremedi mi? Dogru yeri bulamadi mi?
Acaba doktor yumurta gelisimi sirasinda dogru ilaclari ve dogru zamanlamayi kullanamadi mi?
Lutfen yardim edin. Varsa tecrubelerinizi ve bildiklerinizi paylasin.
Cok tesekkur ederim.
Selin.
geçmiş olsun....Tecrubesi olan arkadaslar ve hatta bu topigi okuyan doktorlar lutfen cebaplayiniz:
Tup bebek ve/ya Asilama islemlerinde doktorun hic hatasi yok mudur?
Bu benim 4. denemem ve her olumsuz denememin sonucunda basarisizligi benim yasima ve yumurta kalitemin cok iyi olmamasina bagliyorlar ve beni yolluyorlar. Evet dogru 43 yasindayim ve yumurta kalitem de cok iyi degil.Peki doktorun hic mi hatasi yok?
Merak ediyorum:
Acaba doktor transferi yaparken iyi yerlestiremedi mi? Dogru yeri bulamadi mi?
Acaba doktor yumurta gelisimi sirasinda dogru ilaclari ve dogru zamanlamayi kullanamadi mi?
Lutfen yardim edin. Varsa tecrubelerinizi ve bildiklerinizi paylasin.
Cok tesekkur ederim.
Selin.
Sevgili arkadaslar malesef son tup bebek denememde olumsuz. 4. basarisiz tup bebek tedavisi gecirdim. Hic bir seferde gebelik olusmadi. herseferinde benim yasimin ileri olmasina bagladilar. dogrudur yasim 43 ve bu ileri bir yas ama soylemedikleri baska faktorler de var midir acaba? doktor hatasi yasayan var mi aranizda? transferdeki el beceresi, embriyolog doktorlarin dolleme ve gelisimi takip etme konusundaki basarisizligi da olabilir mi? belki son bir kez daha denerim o yuzden yukaridaki sorumu tekrar sormak istedim, acaba artik baska bir merkeze mi gitsem yoksa beni ve bedenimin bu tedaviye verdigi tepkilere asina olmus ayni merkezle mi yine denesem?
Sevgili doktorlar eger sizde okuyorsaniz lutfen siz de fikir veriniz..
herkeze tesekkurlerimle...
Sevgili arkadaslar malesef son tup bebek denememde olumsuz. 4. basarisiz tup bebek tedavisi gecirdim. Hic bir seferde gebelik olusmadi. herseferinde benim yasimin ileri olmasina bagladilar. dogrudur yasim 43 ve bu ileri bir yas ama soylemedikleri baska faktorler de var midir acaba? doktor hatasi yasayan var mi aranizda? transferdeki el beceresi, embriyolog doktorlarin dolleme ve gelisimi takip etme konusundaki basarisizligi da olabilir mi? belki son bir kez daha denerim o yuzden yukaridaki sorumu tekrar sormak istedim, acaba artik baska bir merkeze mi gitsem yoksa beni ve bedenimin bu tedaviye verdigi tepkilere asina olmus ayni merkezle mi yine denesem?
Sevgili doktorlar eger sizde okuyorsaniz lutfen siz de fikir veriniz..
herkeze tesekkurlerimle...
Geçmiş olsun. Sebep konusunda farklı bir şey yazamıycam, ancak merkez değiştirmek fikrini onaylıyorum. Farklı başka gözlerin görmesi daha iyi ola bilir (bu benim eski dr.umun bir hastaya verdiği nasihatti). Gideceyin merkez zaten önceden yapılmış olan her şeye bakıyor, yani seni tanımıycak deyil.
Ben de aynı merkezde 5 kez (2 donmuş, 3 taze, bir kez gebelik oldu, onu da kayb ettim) denedikten sonra merkezi değiştirdim ve iyiki de deyişmişim. Farklı göz sana daha farklı baka biliyor. Tabii gideceyin yeni merkezin de iyi olması gerek.
canım çok geçmiş olsun kismetimizdeki neyse onu yaşıyoruz umarım en yakın zamanda bir evlat sahibi olursun tüp bebek denemelerinin dördü de aynı merkezdemi oldu eğer öyleyse keşke 4. denemeyi orda yaptırmadan önce bir dusunseydin eğer sakincasi yoksa denemeleri yaptigin merkezin adını yazabilirmisin birde infertilite sebebin belli mi ?
tesekkur ederim. Benim infertilite sebebim ileri yas dolayisiyla zayif yumurta kalitesi. dollenme olmakla beraber embriyolar 5.gune gidemiyorlar. Tum denemeler sonucunda sadece 1 kez yani son denemede 1 embriyo 5.gune gidebildi. blasto transferine ragmen gebelik olusmadi. Bana yumurta donasyonu konusunu dusunmem gerektigini soylediler.
Sanirim sumeyye nin de soyledigi gibi baska bir merkezde belki bir kez daha deneyecegim. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ve sana da iyi sanlar dilerim. saglikla hamile kalip cocuguna kavusursun umarim.
Doktorunun hatası var mı hangi merkezde tedavi gördün bilemeyeceğim ama ayrıntılı profesyonel inceleme, her açından detaylı tahliller, iyi bir laboratuvar dersen Şişli Memorial Prof. Semra kahraman'ı tavsiye ederim. Birçok zor vaka o merkez sayesinde bebeğine kavuştu. Ben de orada tedavi görüyorum. Bu ay dondurulmuşlarımı deneyeceğim. Hakkında hayırlısı olsun.
Doktorunun hatası var mı hangi merkezde tedavi gördün bilemeyeceğim ama ayrıntılı profesyonel inceleme, her açından detaylı tahliller, iyi bir laboratuvar dersen Şişli Memorial Prof. Semra kahraman'ı tavsiye ederim. Birçok zor vaka o merkez sayesinde bebeğine kavuştu. Ben de orada tedavi görüyorum. Bu ay dondurulmuşlarımı deneyeceğim. Hakkında hayırlısı olsun.
Tesekkur ederim. Senin icin de hakkinda hayirli olsun ve ugurlar uzerinde olsun. Memorial ile ilk gorusmeye gittigimde icimde hic olumlu hisler birakmamisti bu merkez. Semra hanim beni 3 saat beklettikten sonra gorusmeye aldi. Yumurta toplamaya senelerdir girmedim transfere de ancak burdaysam girerim, zaten haftada 1 gun yokum dedi. bu arada resepsiyona beklerken sormustum pek cok kez de konferanslara gidiyormus yani o yoksa kararlari kim aliyor merakina dustum. Kendisine tedavi secenekleri hakkinda bir cok soru sordum cunku bana standard antagonist bir yontem yazdi. Benim yasimda bir hasta icin herkeze uyguladiklari bir yontem acaba en uygun olanimiydi kuskulara dustum. Bu kadar bekledikten sonra pekde davetkar olmayan bu tutum karsisinda biraz kizdim ve orayi tercih etmedim. Senin doktorun hangisi, nasil deneyimler yasiyorsun yazarsan cok sevinirim. Belki olumsuz hislerime ragmen yine de tekrar gidebilirim.
Akasya tesadüfen gördüm iyi olmana çok sevindim diğer topikte rastlasamamıştık ne zamandır. Hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?