Doktorun muayene edişi bana tuhaf geldi

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhaba kızlar
Dün doktora gittim apandist şüphesiyle aslında eşimle gidecektik fakat araziye gitmesi gerekti beni hastaneye bıraktı ordan gitti ise
Her neyse doktor neredeyse dedem yaşında
Yüksek bel pantolonum vardı ben sıyırdım aşağı fermuari cekmeden beli de biraz boldu zaten, böyle olmaz dedi fermuarımı acmaya kalktı bir saniye dedim ben kendim açtım biraz daha aşağı sıyırdım o da pantolonun kenarlarını katladı ne gerek var yani kendi katlıyor bana desin katlayın diye. Abartıyorsun diyecek olabilirsiniz ama adamın fermuarımi acmaya çalışmasi hoş gelmedi bana. Ayrıca ben zaten belime kadar siyirmistim pantolonu öyle de muayene çok rahat olabilirdi fakat iç çamaşırı ma kadar açıldı .
Her neyse muayene ettikten sonra da kalbini dinleyeyim dedi önce sırtımı dinledi sonra yat dedi dinleme cihazını sütyenimin içine soktu hafifçe sütyeni aralayip cihazı yerlestirebilir fakat adam resmen lönk diye göğsümü açtı ayrıca tam göğsün üzerinden mi dinleniyor kalp dinleme aletini tam gogsumun uzerine koydu ilk kez karşılaşıyorum yani.
Ben apandist şüphesiyle gittim kalple zorum yok tamam dinleyebilir bazı doktorlar muayene ederken kalbi de dinliyor fakat adamin niyeti bana farklı geldi . Sizce ben mi abartıyorum ? Rahatsız olacaksan neden erkek doktora gittin diyebilirsiniz sağlık için giderim ve sağlık konusunda da ayıp olmaz fakat adamin tutumu bana tuhaf geldi siz olsanız ne düşünürdunuz
Dünden beri fırsatım olmadı yazamadım yorumunuzu bekliyorum
Çok rahatsız oldum ama yine de bir şey demedim yanlış düşünüyor olabilirim diye durup dururken suçsuz duruma düşmek istemedim

Bencede tuhaf. Hemşiresi yokmuydu genelde onlar hazırlar hastayı

Iyi niyetli de olabilir, meslegini de kotuye kullanan kotu niyetli biri de olabilir.
1. Yasinin fazlaligi, torun gozuyle bakma
2. Orayi mi kivirayim fermuari yariya kadar mi cekeyim vs gibi bircok sorudan kurtulma, gibi secenekler aklima ilk gelen rahat olma sebepleri.
Ayrica nasil siz doktorun ayibi yok diye dusunebiliyorsaniz o da dusunmus olabilir.
Bir de sunu sormadan gecemeyecegim; doktorlar bir sizi gormuyor, etkilenecek olsa binlercesinin arasindan neden benden etkilensin ki diye dusunmek hic akliniza gelmiyor mu?

Sakin ol. Bence doktorlarda hastalara karşı cinsiyet durumu yok. O yüzden rahat davranmış olabilir. Hayır başka bişey olduysa bilemem. Ben gogüs muayenesi için gittiğimde mecburen ellettim erkek doktora ve muayene gereği her yerini elledi.

Iyi niyetli de olabilir, meslegini de kotuye kullanan kotu niyetli biri de olabilir.
1. Yasinin fazlaligi, torun gozuyle bakma
2. Orayi mi kivirayim fermuari yariya kadar mi cekeyim vs gibi bircok sorudan kurtulma, gibi secenekler aklima ilk gelen rahat olma sebepleri.
Ayrica nasil siz doktorun ayibi yok diye dusunebiliyorsaniz o da dusunmus olabilir.
Bir de sunu sormadan gecemeyecegim; doktorlar bir sizi gormuyor, etkilenecek olsa binlercesinin arasindan neden benden etkilensin ki diye dusunmek hic akliniza gelmiyor mu?

Bendede aynısı oldu meğer doktor sapıkmış sonradan ordan ayrıldı polıs fln götürdü.geçmiş olsun diyim ne denir ki

İç hastalıkları doktoruna gidenlerin çoğu yaşlı yada orta yaşlı insanlar ben Orda yken de benden önce girenler 50 yasin üstündeydi yani haklısın fakat daha önce çok kez doktora gittim bu kadar rahat davranan görmedim

Tamam da ben gogus yada kalp muayenesi için gitmedim ki hem sütyenimi hafifçe aralayabilir resmen komple göğsümü açtı

Belinize kadar sıyırma yetmiyor.fermuarın acılması gerekir apendisite sag alt karından bakılır kasığa kadar muayene edilir.evet kalp de tam olarak ordan dinlenir çünkü bir sürü kalp odagı var
Fermuarımı da kendisi acmaya kalkmasaydi zahmet edip ben asıl bundan çok rahatsız oldum . Kalp doktoruna da muayene olmuştum ama göğsümü açmadı

Kim bilir kac kisiye bakti o gun birde oyle dusunun...Emin olun tek boyle davrandigi siz degilsinizdir fazla hassasiyete gerek yok bence..

Abartmışsınız.
Ben de doktoruma ne şikayetle gidersem gideyim, kalp ve ciğerlerimi de dinler. Genel bir muayene de yapar. Kalp dinlerken göğsümü sağa sola, yukarı da iteler kalp duymak için. Her şeyi de tersinden anlamayın.
Apandist aşağıda biraz, siz ise yüksek bel pantolonla gitmişsiniz. Doktordan önce sizin zaten orayı açmış olmanız gerekirdi. Adamın sizin bir yerinize meraklı olduğunu sanmıyorum, işini yapmaya çalışmış sadece. Fermuarı aç demeyip kendi açmaya çalışması onun mizacındandır. Kimi dr açar mısın der, kimi kendi açar. O karakter meselesi. En baştan sizin doktoru hazır bekliyor olmanız gerekirdi zaten.

Kim bilir kac kisiye bakti o gun birde oyle dusunun...Emin olun tek boyle davrandigi siz degilsinizdir fazla hassasiyete gerek yok bence..
Tamam fakat fermuarımı acmaya çalışmasi hoşuma gitmedi açın diyebilirdi ve göğsümü açtı komple ben kalp doktoruna da muayene olmuştum ama hiç açmadı göğsümü dinlerken

Beli boldu pantolonumun bende belime kadar sıyırdım hazır bekledim yeterli olur diye düşündüm yoksa öyle utanırım açmam tarzında bi durum yok . Benim de göğsümü başka doktorlar dinledi kalp doktoruna da muayene oldum fakat hiç göğsümü açmadı lar .Ayrıca sudyenimi de aralayabilir göğsümü neden komple açıyor ki ? Bende doğal olarak ilk kez böyle bir durum ile karşılaştığım için rahatsız oldum ama emin de olamadım . Söylediğiniz gibi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…