Doktorun terbiyesiz davranışları

Okumuş ama adam olamamış tabiri sanırım bu tarzda kişilere söyleniyor olsa gerek.

Adam Değil iişte bu! ARAYIP tarayıp kadın doktor bulacaksın bu jinekoloji işlerinde bekarım ama evlensem utangaçlıgımdan değilde sırf bu lafları duymamak için kadın doktor arardım...Ş*refs*z!

Arkadaslar konunun basligi degistirilmis neyse artik... Yanlis anlasilma olmasin DOKTOR BAY DEGIL BAYAN di kadin oldugu halde böyle terbiyesizce bir davranisi sinir etmisti zaten beni daha cok.. erkek olsa hani biz müslümanlari yabanci ülkelerde resmen terörist gözüyle görüyorlar onun icinmi böyle yaklasti derdim... benim kendi doktorum zaten baska burda hamile bir bayan ayda birkez kadin doktoruna ve yine ayda birkez veya iki ayda bir olmak üzere dogum yapacagi hastanede kontrole gitmek zorunda. Benim doktoru degistirmemle hastaneyi de degistirmem gerekicek yani okadar kolay degil malesef

Bu şekilde ifade edip konuyu başka yerlere götürmenin manası yok...
Zaten son 10 yıldır yapılanın aynısını yapıyorsunuz..."sırf kapalı diye, baş örtülü diye"...
Yapmayalım bunu...Amaçları zaten bu olan, iç ve dış düşmanların aşikar amacına bir de biz hizmet etmeyelim...

Hastanın kapalı olmasından değil, doktorun cücük beyninden kaynaklanıyor bu edepsiz davranış...
Allah'ın bize lütfettiği en değerli şeyi, "aklını" kullanabilen insan, en önemlisi de insan olan insan, ne başı kapalıyı baş örtüsüyle, ne de başı açığı kıyafetiyle değerlendirir...
Bu insanlar emperyalistlere hizmet eden zihniyet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…