- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi mikailesra
-
islam ve yabanci dusmanligiyla alakasi yok. bi kisinin yaptigiyla koskoca bi toplulugu yargilayamayiz.
bu dupeduz terbiyesizlik. sikayet edilecek bi davranis. bi saglik personeli icin hic ama hic etik olmayan bi tutum..
Okadar insan girdi o kapidan iceri hepsine güleryüzle davranan ayni kisinin tek kapali olan bu bayana böyle davranmasi bana yabanci düsmanligindan baska birsey degil gibi geldi
Belki cok fazla rastlamadiginiz icin sadece bir terbiyesizlik olarak gelebilir size ama benim yasadigim ortamda biz bunu yabanci düsmanligi olarak adlandiriyoruz egerki bu durum Türkiye de olmus olsaydi dediginiz gibi Doktorun terbiyesizligi diye yazabilirdim... ayni olay bir yahudiye yapilmis olsaydi burda (yahudileri koruma yasasi) o doktor hem isinden olur hemde yüklü bir ceza alirdi yabanci düsmani doktor diye.. umarim anlatmaya calistigimi anliyorsunuzdur
Gecenlerde hamileligimden dolayi hastaneye Jinekoloji bölümüne kontrole gittim ki bilirsiniz hastane siralari ve bekleme saatleri uzun olur o migde bulantisi ve bas dönmeleriyle tam 4 saat sira bekledim yanimda kapali tahminimce filintisli bir bayan var benden önce sirasi geldi doktor kapiyi acti bayani iceri cagirdi... bekleme salonunda nereden baksaniz Bay-Bayan 30-40 kisi var, tam kapidan iceri girecegi sirada okadar insanin icinde ``iceri giriyorsun ama bakabilirmiyim orana üstünü cikaracaksin heralde´´ gibi alayli bi tavirla sesli seslikadin ``ben esimle geldim´´ diye cevap verdiginde ``sen bakire degilsin yani kocan orana baktik diye olay cikarmaz demi´´ demesinmi okadar sinir oldum ki kalkip iki tane yapistirmamak icin kendimi zor tuttum okadar insanin icinde sirf kapali diye sen ne hakla böyle konusabilirsin
Simdi ayda birkez bu doktorla randevum var okadar zoruma gitmiski sinirden aklimdan cikmiyor beni bukadar etkilemisken yazik o bayani düsünemiyorum hadi ben kalkip birsey söyleyemedim insan kendisi bir karsilik vermezmi yaa.. o gün oldu hala aklima geldikce moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?